- 5 Mayıs 2020
- 117
- 32
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorunun adı ve fiyatınıda yazar mısın rica etsemben 1 ay once oldum suan cok memnunum. Odemli olmasina ragmen tam istedigim gibi gozukuyor suanlik![]()
doktorunun adı ne canımvalla ben iki yıl önce oldum hemde çok ucuza. Çok memnunum, şekil olarak doğal bir burnum oldu ayrıca nefes problemim de vardı çözüldü. Suan yine nefes problemim var ama sebebi tamamen alerjik
doktorunun adı nedirvalla ben iki yıl önce oldum hemde çok ucuza. Çok memnunum, şekil olarak doğal bir burnum oldu ayrıca nefes problemim de vardı çözüldü. Suan yine nefes problemim var ama sebebi tamamen alerjik
.doktorunun adı nedir
Gönderdim özeldendoktorunun adı ve fiyatınıda yazar mısın rica etsem
kime olmustunuz?7 ay önce hem deviasyon hem estetik ameliyatı oldum. Ama doktorum sol burun kemiğimi Yeterince törpülememiş. 1.yılımı doldurduğumda ufak bir düzeltme yapacak.
Önceden de çok sorunlu bir burnum yoktu. Önden geniş ve asimetrik bir burnum vardı. Çok hafif de bir kemer vardı. Kemer gitti evet ama önden hala asimetrik ve büyük bana göre. Biraz daha incelebilirdi. Kalın derili olmam da etkendir belki küçük olmamasında. İşin garibi düzeltme yapacağı zaman hastane masrafı alacakmış benden doktorum. Saçma gelse de dava vs durumlarla uğraşamam zaten sonuç alınamıyormuş.
Baska doktorların yaptığı burunları düzelten,revizyonları ile ünlü bir doktorun benim ilk ameliyatımda bu kadar özensiz davranması beni biraz üzüyor ama bütçem olmadığı icin revizyonumu da ona yaptıracağım. Öncesinde çok çok iyi konuşarak. Resimle gidicem gerekirse.
Doktor seçimi çok önemli her ayrıntıyı konuşmak lazım. Önden ince düzgün ve zarif bir burun istemiştim ama ön kamera açılınca çok sinirleniyorum. Ameliyatlı burun asimetrik büyük ve biçimsiz olmamalı yani. Bak yine sinirlendim...
Benimki de 2-3 saat sürer dedi 1-1,5 saat sürdü. Sonuç istediğim gibi değilBu doğru olabilir. Ben doktorun o gün 2. ameliyatıydım. İlk ameliyat 2,5 saat, benimki 1 saat civarı sürdü. Bir şey daha var da söylemeyeyim burada.
Memnun musunuz?benim ameliyatim 3 saat surmus ben aksine daha kisa sure yapilan ameliyatlarin daha basarili oldugunu dusunuyordum... uc saat deyince neyle bu kadar ugrasti diye dusundum
suana kadar evet ama daha bir ay oldu. Bir de soyle bir sey var, doktorun tarzi pek kalkik burun yapmak degil, yani cogunlukla duz burunlar yapmaktan yana.Memnun musunuz?
suana kadar evet ama daha bir ay oldu. Bir de soyle bir sey var, doktorun tarzi pek kalkik burun yapmak degil, yani cogunlukla duz burunlar yapmaktan yana.
Siz de mi oldunuz? Kesinlikle öyle benim de sorunsuz bir burnum vardı pişmanım.eğer burun cok kötü durumda değilse asla tavsiye etmiyorum