• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun ameliyatı olanlar! mutlu musunuz pişman mısınız?

İlk 2yıl biraz pişmanlıkla geçiyor sonra burun eski haline çok benzer bir hale dönüşüyor cildiniz kendini saldıkça diye anladım bende. Şuan 8aydayım beğenmiyorum eski hali daha iyidi ama iyileşince güzel olacak bence

valla ben iki yıl önce oldum hemde çok ucuza. Çok memnunum, şekil olarak doğal bir burnum oldu ayrıca nefes problemim de vardı çözüldü. Suan yine nefes problemim var ama sebebi tamamen alerjik

Araftayim. Eğer burnumdaki şişlikler ve kemer bölgesindeki sözüm ona ödem giderse iyi ki yaptırdım derim diğer türlü sabahları suratında koca bir süngerle (şiş burun) uyanmak hiç cazip gelmiyor.

7 ay önce hem deviasyon hem estetik ameliyatı oldum. Ama doktorum sol burun kemiğimi Yeterince törpülememiş. 1.yılımı doldurduğumda ufak bir düzeltme yapacak.

Önceden de çok sorunlu bir burnum yoktu. Önden geniş ve asimetrik bir burnum vardı. Çok hafif de bir kemer vardı. Kemer gitti evet ama önden hala asimetrik ve büyük bana göre. Biraz daha incelebilirdi. Kalın derili olmam da etkendir belki küçük olmamasında. İşin garibi düzeltme yapacağı zaman hastane masrafı alacakmış benden doktorum. Saçma gelse de dava vs durumlarla uğraşamam zaten sonuç alınamıyormuş.
Baska doktorların yaptığı burunları düzelten,revizyonları ile ünlü bir doktorun benim ilk ameliyatımda bu kadar özensiz davranması beni biraz üzüyor ama bütçem olmadığı icin revizyonumu da ona yaptıracağım. Öncesinde çok çok iyi konuşarak. Resimle gidicem gerekirse.

Doktor seçimi çok önemli her ayrıntıyı konuşmak lazım. Önden ince düzgün ve zarif bir burun istemiştim ama ön kamera açılınca çok sinirleniyorum. Ameliyatlı burun asimetrik büyük ve biçimsiz olmamalı yani. Bak yine sinirlendim...
kime olmustunuz?

Ben de geçen sene oldum. burnumda kemer vardı. Dr. Push down(let down) diye bir teknikle yaptı. ama eskisi gibi olmasa da kemer tekrar çıktı hafiften. Sonradan öğrendiğime göre bu teknikde kemik tekrar çıkıyormuş. İyi araştırmak lazım

Bu doğru olabilir. Ben doktorun o gün 2. ameliyatıydım. İlk ameliyat 2,5 saat, benimki 1 saat civarı sürdü. Bir şey daha var da söylemeyeyim burada.

Ben başka doktorlarla da görüştüm. Ameliyat süresini söyleyince hepsinin yüzünde böyle müstehzi bir gülümseme gördüm. Yani bu kadar kısa sürede yapılan ameliyatlar iyi olmaz tabii. Hele benim gibi burnu hem büyük hem geniş hem uzun biriyseniz.

benim ameliyatim 3 saat surmus ben aksine daha kisa sure yapilan ameliyatlarin daha basarili oldugunu dusunuyordum... uc saat deyince neyle bu kadar ugrasti diye dusundum

Back
X