• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı olacam tavsiyeleri alabilir miyim?

theque

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
15
1
6
33
iyi günler arkadaşlar,
nefes alma problemim var, nefes alıp vermekten sorun çekiyorum. Burun ameliyatı olacağım, o acıyı çekmişken birden şeklini az düzelteyim diyorum🙈
Antalya'da daha önce burun ameliyatı olduğunuz bir doktor var mı? Ben az araştırdım, Antalya Rinoplasti Yılmaz Geyik çok iyi diyorlar daha önce yılmaz hocada operasyon geçiren var mı?
Birde çocuk emziriyorum problem yaşar mıyım acaba?

merhaba ben dr bahadır çelik e burun ameliyatı oldum inanılmaz rahat gecti öneririm antalya burun estetiği anlamında dr bahadır çelik cok iyi bir hoca işinde iyi alakalı ve alanında uzman gata da görev yapmış ve cok yoğun talep var en önemlisi işinde başarılı tavsiye ederim

Ben Bahadır Çelik’i maalesef ki ameliyat olup sonucu gördükten sonra gönül rahatlığı ile öneremiyorum. Dereceli mezuniyeti, çalışma deneyimi vs elbette söz söylenemez. Ancak ben kendisinin yaptığı burun estetiği ameliyatından hiç memnun değilim. İsteyene fotoğraf özelden gönderebilirim

Back