Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ameliyatı için erzumda ya o çevrelerde önerebilireceğiniz doktor var mı lütfen
- Konu Sahibi katheryn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #burun #erzurum #estetik #mustafasıtkıgözeler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok güzel olmuş gerçekten başarılı bende hemen hemen böyle birşey istiyorum nasıl bir şey istediğimi tam bilmesem de burun kökü çok ince olmasın ucuda sivri olmasin ama düşükte olmasın ortalama bişey istiyorum benim burnumda kambur yok denecek kadar az uzun ama ön tarafında düşüklük var biraz öyle sıkıntılı bir süreçdiğer gönderine yorum yapmıştım canım bak benimki böyle oldu içine sinerse doktor adı verebilirim özelden. Mustafa da çok iyi bir doktor değil bilgin olsun.
Bende söylediğiniz furkan sengöze bakıyordum onun hakkında da çok şikayet gördüm( özellikle bu sitede mağduru fazla. Tabiki isterim doktor önerisi bu konu benim öz güvenimi ve psikolojimi yoğun şekilde olmusuz etkiliyor.kaygılarım çok fazla ya olmazsa ya kötü olursa vs diyediğer gönderine yorum yapmıştım canım bak benimki böyle oldu içine sinerse doktor adı verebilirim özelden. Mustafa da çok iyi bir doktor değil bilgin olsun.
azcik hayatini seviryosan mustafa kasapindan uzak durMustafa Sıtkı gözler var özele geçti ama çok tereddüt ediyorum bir kesim çok iyi diyor bir kesim çok kötü hangisine inanacagimi şaşırdım fotoğraflaradada burnu çok sivri yapıyo beğenmiyorum artık. Önerebileceginiz başka doktor var mı? Ya bu doktora alayım mı randevu
Siz oldunuz mu kendisine ben fiyat bilgisi aldım 45 bin dedi. Önerebileceğiniz başka doktor var mı acabaazcik hayatini seviryosan mustafa kasapindan uzak dur
Ay inanmıyorum bir de beni yüz yüze de görmüştü pek birşeyin yok demişti şimdi online randevu alıyor artık ona rağmen bu kadar fiyat aldım. Söyledigim gibi hakkında duyduğum bu şikayetler beni çok itti kendisinden. Çok üzüldüm sizin adınıza da Erzurumdayim ben çevre illerde olur iyi olsun bir kere olsun istiyorum.hayatini mahvetmesi icin bi de 45 bin mi istiyor. nefret ediyorum ameliyattan sonra seni engelliyor zaten sen sana ben bana. insallah sürünür. istanbulda misin erzurumda mi
sinan koycegizle gorusun derim dogal yapiyor erzurumda baska bildigim oyle doktor da yokAy inanmıyorum bir de beni yüz yüze de görmüştü pek birşeyin yok demişti şimdi online randevu alıyor artık ona rağmen bu kadar fiyat aldım. Söyledigim gibi hakkında duyduğum bu şikayetler beni çok itti kendisinden. Çok üzüldüm sizin adınıza da Erzurumdayim ben çevre illerde olur iyi olsun bir kere olsun istiyorum.
Anladım teşekkür ederim bakacağım kendisine bir de veysel berber diye bir doktor duydum ama tereddütlerim var rica etsem sizde hesabına bakıp fikirlerinizi söyler misiniz?sinan koycegizle gorusun derim dogal yapiyor erzurumda baska bildigim oyle doktor da yok
kalkik geldi gozume yaptigi burunlar
Anladım teşekkür ederim bakacağım kendisine bir de veysel berber diye bir doktor duydum ama tereddütlerim var rica etsem sizde hesabına bakıp fikirlerinizi söyler misiniz?
Bana daha doğal gibi geldi ama çok anlamlıyorum zaten. İyi oldu söylemeniz çok teşekkür ederim fikirleriniz için iyi geldi:)kalkik geldi gozume yaptigi burunlar