• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı için erzumda ya o çevrelerde önerebilireceğiniz doktor var mı lütfen

katheryn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2021
13
1
16
24
Mustafa Sıtkı gözler var özele geçti ama çok tereddüt ediyorum bir kesim çok iyi diyor bir kesim çok kötü hangisine inanacagimi şaşırdım fotoğraflaradada burnu çok sivri yapıyo beğenmiyorum artık. Önerebileceginiz başka doktor var mı? Ya bu doktora alayım mı randevu

diğer gönderine yorum yapmıştım canım bak benimki böyle oldu içine sinerse doktor adı verebilirim özelden. Mustafa da çok iyi bir doktor değil bilgin olsun.

diğer gönderine yorum yapmıştım canım bak benimki böyle oldu içine sinerse doktor adı verebilirim özelden. Mustafa da çok iyi bir doktor değil bilgin olsun.
Çok güzel olmuş gerçekten başarılı bende hemen hemen böyle birşey istiyorum nasıl bir şey istediğimi tam bilmesem de burun kökü çok ince olmasın ucuda sivri olmasin ama düşükte olmasın ortalama bişey istiyorum benim burnumda kambur yok denecek kadar az uzun ama ön tarafında düşüklük var biraz öyle sıkıntılı bir süreç

Bende söylediğiniz furkan sengöze bakıyordum onun hakkında da çok şikayet gördüm:(( özellikle bu sitede mağduru fazla. Tabiki isterim doktor önerisi bu konu benim öz güvenimi ve psikolojimi yoğun şekilde olmusuz etkiliyor.kaygılarım çok fazla ya olmazsa ya kötü olursa vs diye

Mustafa Sıtkı gözler var özele geçti ama çok tereddüt ediyorum bir kesim çok iyi diyor bir kesim çok kötü hangisine inanacagimi şaşırdım fotoğraflaradada burnu çok sivri yapıyo beğenmiyorum artık. Önerebileceginiz başka doktor var mı? Ya bu doktora alayım mı randevu
azcik hayatini seviryosan mustafa kasapindan uzak dur

hayatini mahvetmesi icin bi de 45 bin mi istiyor. nefret ediyorum ameliyattan sonra seni engelliyor zaten sen sana ben bana. insallah sürünür. istanbulda misin erzurumda mi

hayatini mahvetmesi icin bi de 45 bin mi istiyor. nefret ediyorum ameliyattan sonra seni engelliyor zaten sen sana ben bana. insallah sürünür. istanbulda misin erzurumda mi
Ay inanmıyorum bir de beni yüz yüze de görmüştü pek birşeyin yok demişti şimdi online randevu alıyor artık ona rağmen bu kadar fiyat aldım. Söyledigim gibi hakkında duyduğum bu şikayetler beni çok itti kendisinden. Çok üzüldüm sizin adınıza da Erzurumdayim ben çevre illerde olur iyi olsun bir kere olsun istiyorum.

Ay inanmıyorum bir de beni yüz yüze de görmüştü pek birşeyin yok demişti şimdi online randevu alıyor artık ona rağmen bu kadar fiyat aldım. Söyledigim gibi hakkında duyduğum bu şikayetler beni çok itti kendisinden. Çok üzüldüm sizin adınıza da Erzurumdayim ben çevre illerde olur iyi olsun bir kere olsun istiyorum.
sinan koycegizle gorusun derim dogal yapiyor erzurumda baska bildigim oyle doktor da yok

sinan koycegizle gorusun derim dogal yapiyor erzurumda baska bildigim oyle doktor da yok
Anladım teşekkür ederim bakacağım kendisine bir de veysel berber diye bir doktor duydum ama tereddütlerim var rica etsem sizde hesabına bakıp fikirlerinizi söyler misiniz?

Back