- 17 Kasım 2020
- 58
- 6
- 1
- 23
- Konu Sahibi aysenurtop
-
Kaçıncı aydasınız?Merhaba, 1ay daha çok erken ödemin gitmesi için. Bu mesajdan sonra baktım ben kendi fotoğraflarıma. 3.ayda bile ödem varmışTombikmiş burnum, zamanla daha da inceldi
Benim 2 yıl oldu. Son halinin ilk aydaki hali ile de alakası yoktu tabi.Kaçıncı aydasınız?
Anlıyorum çok geçmiş olsun. Umarım bir daha sorun olmazBenim 2 yıl oldu. Son halinin ilk aydaki hali ile de alakası yoktu tabi.
bir de bende bazı problemler olduğu için revizyon oldum 11 gün önce. Şimdi de onun ödeminin gitmesini bekliyoruz bakalım :)
Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz içinAnlıyorum çok geçmiş olsun. Umarım bir daha sorun olmaz
sizinde fotoğraflarınız var mı acabaMerhaba, 1ay daha çok erken ödemin gitmesi için. Bu mesajdan sonra baktım ben kendi fotoğraflarıma. 3.ayda bile ödem varmışTombikmiş burnum, zamanla daha da inceldi
geçmiş olsunn.Benim 2 yıl oldu. Son halinin ilk aydaki hali ile de alakası yoktu tabi.
bir de bende bazı problemler olduğu için revizyon oldum 11 gün önce. Şimdi de onun ödeminin gitmesini bekliyoruz bakalım :)
merhaba, öncelikle geçmiş olsun :) sorularınıza gelince hepsi çok normal şeyler, olması gereken süreçten geçiyorsunuz. ben ameliyat olalı 10 ay bitti, hala daha burun kanatlar ve burun ucum sert mesela, hala geçmedi, çok sabırlı olmanız gerekiyor onu söyleyeyim :) mesela ilk 5 ay gülemiyordum bile ben, çok tuhaf oluyordu şeklim şemalim gülünce. 5. ayda çekilen fotolara bakarken fark ettim gülüşümün düzeldiğiniMerhaba,
Burun ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti. Burnum öncesine göre çok büyük ve dudağımla arasındaki mesafesi genişlemiş duruyor. Yüzüm şişmanlamış gibi. Burnumun ucu zaten normalde de top gibiydi şimdi ise daha büyük. Bunlar hakkında bilgisi olan var mı?? Doktorumun verdiği masajları sonlandırdık. Onun dışında yeşil çay içmek, bol bol su tüketmek, yürüyüş yapmak süreci hızlandırıyor mu sizler neler yaptınız. Ayrıca daha yeni burunlular için rahatlatmak amaçlı ay ay çektiğiniz fotoğraflar varsa o kadar iyi olur ki.Burası dışında başka hiçbir sitede bu kadar ayrıntılı konuşulmuyor.
özelden yazdım bakabilir misinizmerhaba, öncelikle geçmiş olsun :) sorularınıza gelince hepsi çok normal şeyler, olması gereken süreçten geçiyorsunuz. ben ameliyat olalı 10 ay bitti, hala daha burun kanatlar ve burun ucum sert mesela, hala geçmedi, çok sabırlı olmanız gerekiyor onu söyleyeyim :) mesela ilk 5 ay gülemiyordum bile ben, çok tuhaf oluyordu şeklim şemalim gülünce. 5. ayda çekilen fotolara bakarken fark ettim gülüşümün düzeldiğiniburda açtığım konum da var, son aylarda foto koyamadım ama ilk 7 ay için her ay güncel fotoğrafım var, yarın da unutmazsam yeni fotoğraf çeker eklerim 10. aydan :) isterseniz değişimi görebilirsiniz :)
Burun ameliyatı oldum, yorumlarınızı bekliyorum
18 Ocak'ta burun ameliyatı oldum. Kemerli, kanatları geniş, ucu düşük bir burnum vardı. Doğal bir burun istedim. Bugün tüm bandajlarım çıktı, tabi ki yüzüm de dahil olmak üzere epey şişlik var. sizce nasıl olmuş? (bu arada ay ay güncellemelere devam edeceğim fotoğrafları :) ameliyat öncesi ve...www.kadinlarkulubu.com
ben de çok merak ediyorum inanınArkadaşlar merhabalar, rinoplasti ameliyatı olalı 2 ay bir hafta oldu.. En az 6 ay bekleyin burnun asıl şekli 6 ayda netleşir deniyor. Bu konuda ozellikle 6 ay- 1 yılı bulmuş arkadaşlardan yorum yapıp aydinlatmalarini rica ediyorum. Gercekten 2 aylik burun daha cok degisecek mi, degisimler nasıl seyrediyor ?
Sizin kaçıncı ay olduben de çok merak ediyorum inanın
Sizin kaçıncı ay oldu
Tabiki de çooooook değişecek. Ben ameliyat olalı 10.5 ay oldu senesi geliyor yani ama daha hala gitmeyen ödemler sert burun ucu ve burun kanatlarım var (kalın deriliyim bu arada bizde 2 seneyi bile buluyormuş tam oturması). 2.Ayda mesela daha duduaklarımdaki ödem bile geçmemişti gülemiyordum bile gülmeye çalışsam yaratığa benziyodum resmenArkadaşlar merhabalar, rinoplasti ameliyatı olalı 2 ay bir hafta oldu.. En az 6 ay bekleyin burnun asıl şekli 6 ayda netleşir deniyor. Bu konuda ozellikle 6 ay- 1 yılı bulmuş arkadaşlardan yorum yapıp aydinlatmalarini rica ediyorum. Gercekten 2 aylik burun daha cok degisecek mi, degisimler nasıl seyrediyor ?
Peki ne gibi degisimler oluyor odemler gittikce biraz daha kisaliyormu yoksa ödemler gittigi icin zariflesip daha uzunumsu mu görünüyorTabiki de çooooook değişecek. Ben ameliyat olalı 10.5 ay oldu senesi geliyor yani ama daha hala gitmeyen ödemler sert burun ucu ve burun kanatlarım var (kalın deriliyim bu arada bizde 2 seneyi bile buluyormuş tam oturması). 2.Ayda mesela daha duduaklarımdaki ödem bile geçmemişti gülemiyordum bile gülmeye çalışsam yaratığa benziyodum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?