• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Ameliyatı Ay Ay Değişim.

konumda ay ay fotoğraflarım var, oradan bakabilirsiniz değişimlere :)

son halimi de dün akşam ekledim, buyrun:

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/burun-ameliyati-oldum-yorumlarinizi-bekliyorum.1162079/
Öncelikle cok teşekkür ediyorum cok hoşsunuz :) ay ay fotoğrafları paylaşmanız bu süreci yasayanlar icin cok iyi olmuş. Odemleriniz epey gitmis ve gittikce daha dogallasmis ama hala da var sanki dediginiz gibi ama odemler disinda cok birsey anlamiyorum fotoğraf tam yansitmiyor bence benim mesela fotolarda büyük kofte gibi duruyor :KK34:
Siz ne gibi degisimler izlemlediniz ?

yani ne biliyim ilk zamanlar burun deliklerim ödemden çok şişti küçücüktü, burun ucum daha havada gibiydi yani karşıdan bakınca direkt delikler gözüküyodu vs :D

Merhaba,
Burun ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti. Burnum öncesine göre çok büyük ve dudağımla arasındaki mesafesi genişlemiş duruyor. Yüzüm şişmanlamış gibi. Burnumun ucu zaten normalde de top gibiydi şimdi ise daha büyük. Bunlar hakkında bilgisi olan var mı?? Doktorumun verdiği masajları sonlandırdık. Onun dışında yeşil çay içmek, bol bol su tüketmek, yürüyüş yapmak süreci hızlandırıyor mu sizler neler yaptınız. Ayrıca daha yeni burunlular için rahatlatmak amaçlı ay ay çektiğiniz fotoğraflar varsa o kadar iyi olur ki.Burası dışında başka hiçbir sitede bu kadar ayrıntılı konuşulmuyor.
İnce derili misiniz kalın mı?

Merhaba, 1ay daha çok erken ödemin gitmesi için. Bu mesajdan sonra baktım ben kendi fotoğraflarıma. 3.ayda bile ödem varmış ☺️ Tombikmiş burnum, zamanla daha da inceldi
Merhaba, bende neredeyse 1 ay önce burun ameliyati oldum ama burun dediklerimi hiç beğenmedim.biri
Merhaba,
Burun ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti. Burnum öncesine göre çok büyük ve dudağımla arasındaki mesafesi genişlemiş duruyor. Yüzüm şişmanlamış gibi. Burnumun ucu zaten normalde de top gibiydi şimdi ise daha büyük. Bunlar hakkında bilgisi olan var mı?? Doktorumun verdiği masajları sonlandırdık. Onun dışında yeşil çay içmek, bol bol su tüketmek, yürüyüş yapmak süreci hızlandırıyor mu sizler neler yaptınız. Ayrıca daha yeni burunlular için rahatlatmak amaçlı ay ay çektiğiniz fotoğraflar varsa o kadar iyi olur ki.Burası dışında başka hiçbir sitede bu kadar ayrıntılı konuşulmuyor
Merhaba,
Burun ameliyatımın üzerinden 1 ay geçti. Burnum öncesine göre çok büyük ve dudağımla arasındaki mesafesi genişlemiş duruyor. Yüzüm şişmanlamış gibi. Burnumun ucu zaten normalde de top gibiydi şimdi ise daha büyük. Bunlar hakkında bilgisi olan var mı?? Doktorumun verdiği masajları sonlandırdık. Onun dışında yeşil çay içmek, bol bol su tüketmek, yürüyüş yapmak süreci hızlandırıyor mu sizler neler yaptınız. Ayrıca daha yeni burunlular için rahatlatmak amaçlı ay ay çektiğiniz fotoğraflar varsa o kadar iyi olur ki.Burası dışında başka hiçbir sitede bu kadar ayrıntılı konuşulmuyor.
Merhaba,
Merhaba, bende 1 ay önce burun ameliyati oldum . Benimde burun dediklerimden asimetrilik var biri xok daha yukarıda ucgen diğeri yuvarlak ve burnum sola dogru resmen eğik.. sizde birde böyle problemler olmusmuydu? Burun deliklerinde değişiklik zamanla ?

Back