- 11 Temmuz 2020
- 96
- 21
- 38
-
- Konu Sahibi Harununozlemi
Hanımlar 7 aydır bursit rahatsızlığım var yani kalça eklemimde sıvı birikmiş agrı yapıyor agrı kesiciler etki etmedi son çare kortizon ignesi vuruldum başına böyle bişi gelip nu kortizonu vurulan fayda gören varmı ?? bu igneden fayda görür müyüm ki umarım gö
Tekrar mı yaptıracaksınızBen 7 yıl önce prp yaptırmıştım çok iyi gelmişti ancak 1 haftadır yeniden başladı
Çok geçmiş olsun sizedeBenimde bu tip rahatsıslığım var kimi bursit dedi kimisi sakroilet kortizon iğne vuruldum çok şükür bayağı toprlamdım ama bursit olan yerim bir yere değinde namazda yan bağdaş oturunca çok acıyor o geçmedi
Malesef bende yan yatamıyorumÇok geçmiş olsun sizede
Evet maalesef geceleri uyutmuyor çünkü yanlarıma yatamıyorum perşembe gunu doktora godınce konuşacağım manuel terapi çok iyi geldi evet ama yeterlı gelmedı prp yada tekrar kortizon olabılırım
Merhabalar benimde dizimde butsit var bende suluk düşündüm ama tutmaz dediler sizin iltihabı aldı mı sulukİğneyi kalça bursiti için geçen yıl ben de vurdurdum ama çözüm değil sonrasında yine ortaya çıkıyor ağrılar. Hatta daha şiddetli oldu gece ağrıları falan. Fizik tedavi de gördüm kısa süreli idare etti. İki gün önce o kısma sülük attırdım inşallah fayda görürüm. İğneleri yaptırmaktan daha iyidir..
Sülük iltihapta çok başarılı zaten bunu bir hemşire söylemişti. Allah'a şükürler olsun o günden sonra ağrılarım kalmadı, tekrarlamayi düşünüyorum.Merhabalar benimde dizimde butsit var bende suluk düşündüm ama tutmaz dediler sizin iltihabı aldı mı suluk
Şimdi nasılsınız tekrarladı mı sülükten sonraSülük iltihapta çok başarılı zaten bunu bir hemşire söylemişti. Allah'a şükürler olsun o günden sonra ağrılarım kalmadı, tekrarlamayi düşünüyorum.
Hayır tekrarlamadi, iyiyim şuan ama sülüğü tekrarlamak gerek bence kalıcı çözüm için ben 2.hala yaptırmadım ona rağmen iyiymŞimdi nasılsınız tekrarladı mı sülükten sonra
Hayır tekrarlamadi, iyiyim şuan ama sülüğü tekrarlamak gerek bence kalıcı çözüm için ben 2.hala yaptırmadım ona rağmen iy
Benimde kalcam şişti kalcamdaki zorlanmadan dolayı. Baldırlarımda kalcamda ağrı yapıyor bursitten süphelendim. Sizin bursit tanısı konulmustu değil mi direk kalca üstüne mi yaptırdınız sülüğü
Evet MR çekildi. Raporda bursit yazıyordu. benim tam olarak basende kalça kemiğinde bursit. Yerini bildiğim için tam üzerine yaptir
cok tesekkür ederim geçmis olsun tekrardan insallah bidaha olmaz ve benimkide iyilesir son olarak sizde hic kütleme kıtlama gibi sesler geliyo muydu kalcadanEvet MR çekildi. Raporda bursit yazıyordu. benim tam olarak basende kalça kemiğinde bursit. Yerini bildiğim için tam üzerine yaptirdim