• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursit ve kortizon

2 senedir kalça ağrısı ve yanması yaşıyorum. İki tarafımada yatamıyorum , yürüyünce ve oturunca inanılmaz ağrılarım oluyor. Tam priformis kasının öne doğru uzanan bölgede. Kalçamın yanları sadece sırt üstü uzanınca gecıyor. Dokununca bile felaket ağrısı var . Hangi ağrı kesici iyi geliyor ve bunu yaşayanlar ne yapıyor. Hoca tendinit var sende dedi ama ?

Tekrar mı yaptıracaksınız
Ben ne yapacağımı bılemıyorum kortizon iğne yapılan bacağım biraz ıyı ama yine de gecenin bu saatinde yatırmıyor ağrı..doktorum iyi bır fizyoterapist ten manuel terapiye yönlendirdi bir hafta çok iyiydim ama esneme hareketleri bile tekrar sorun yaratıyor ve ağrılarımı arttırdı neymiş bu rahatsızlık canımdan bezdirdi
Merhaba ben 6 aydır sag sol kalca uzerine yatmakta zorlaniyordum sırt üstü ve yüz üstü yatama hep yan yatarim 6 aydır bu sıkıntılar çıktı güniz bisy yoktu topuk dikeni cikti egzersiz yapacagim diye sert egzersiz yaptım sanirim kalca yanlari baldir yanlari kalcanin bitişi olan kemik çok agrimaya başladı baldirlarim şişti aciller hastsneler romstoloji vsyre 20 gündür uğraşıyorum ozdlede gittim ilk devlet hastanesi kirecleme dedi film cekti sonra ozelortopeti bursit dedi yutuptan arastirmistim zaten buz torbalariyla 2 saatte bir agriili yere koydum yarim saat beklettim bacagim rahatlamaya basladi özel ortapedi fixiksel tedavi etti bursit dedi egzersiz verdi tek egzersiz bacak bacak üstüne atip bir bacagimizi tam kivrili sekilde tersten diyertarafa dogru gerdirmek diyerinide aynı sekilde 5 6 seans sekilde sonra buz koyup agriyan yerlere q5 w0 dakika beklet ben bunu yaptım arastirip bu egzersizi 4 cikardim kalcayi kaskari gelistirme egzersizi çok işe yaradi üstüne yatmiyorum o bolgenin biraz kendine gelmesi dinlenmesi lazım mış bu sekil kalca calistirinca kalca kaslari gelişiyor ve gercekten işe yariyor deneyin

Merhaba bende 1 buçuk aydır kasık ve tam bu leğen kemiği dediğimiz yerde ağrı yaşıyordum Mr da bursit dediği için ilaç ve kortizonlu iğne oldum henüz bir değişim yok sizlerde de kasık ağrısı olmuş muydu acaba
merhaba

bende yaklasık bır yıldır aynı sekılde kasıkta - leğen kemiğimin oralarda huzursuz bir ağrı var
daha once 2023 de mtr da bursit var denildi ama tedavi vermedi geçer dedi doktorum
kasıktan arka baldırda -ayak bileğime kadar uyuşma gibi ağrı oluyor
siz ne yaptınız çaresinı bulan tedavi olan yardımcı olabılır mı ?
1738666435071.webp

Back
X