• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalılarrr!

Modesty

Canım sıkıldıkça
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
192
163
303
Eskişehir
Arkadaslar 12 hazıranda bursada olacagım. Bursada uygun fıyatlı ve kalıtelı kumasları vee 3 aylık oglum ıcın uygun fıyatlı bebek kıyafetlerını vee outletleri nereden bulabılırım?

ayrıca en ıyı kebabıda nerden yıyebılırız?
KEstane kebap acele cevap lutfen :)

kumaş bakacaksan bursa kumaş pazarından bakacaksın bebek için pazarlarda şahane şeyler vardır outlet dersen bence o da pazarda atıyorum bershkadan 25 tl ye alacağın bir boleroyu etiketi kesik diye 3 tl ye alabilirsin şu dönemde güzeldir bence pazarlar..kebap ise tayyare kültür merkezinin sırasındaki küçük mavi dükkan olan iskenderden yiyeceksin..benim içinde ye:a015:

Queen arkadasım ilgin ıcın cok tesekkur ederım. ılk kez gıdecegım bursaya. Bursa kumas pazarını nasıl bulabılırım bırde bursada kı pazarlar ne zamanlar ve nerede kuruluyor bıraz daha detay verebılırsen cok sevınırım. Kebabıda 2 porsıyon ısmarlarım nasılsa cok guzeldır senın ıcınde seve seve yerım:)

kumaşçılar ulucamiinin oradadır şehir merkezinde yani orada kime sorsanız tarif ederler size yalnız arabayı ulucamiinin oralara falan park edip öyle gitmeniz lazım.Perşembe pazarı beşevlerdedir ilk önce beşevleri sorun birine veya tabelalardan bulabilirsiniz kocaman balıkçılık vardır beşevlerde oradan sonradır pazar , birde cumartesi pazarı güzel oda ihsaniyede vergi dairesinin arkasındadır anlattığım bölgeler biribirine baya yakın şehir merkezine ise uzak bölgelerdir, iskender ise yine şehir merkezinde ulucamiye yakındır tayyare kültür merkezinin sırasında küçük mavi dükkan vardır gerçek olan iskender orasıcokacimcoook

Arkadasım tesekkur ederım sayende ıstedıklerımı bulabılecegım bır gezı olacak :)
tankyu tankyu

yalova yolu üzerinde as merkez avm vardı bi sene falan önce outlet yaptılar pek güzel birşey yok diye duydum ama bir bakın isterseniz, ayrıca yine o yol üzerinde ayrı ayrı markaların outletleri vardır colins loft falan

Back
X