- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
hadi bursalılar buluşun ve resimlerinizi yollayın sabırsızlıkla bekliyoruz
güzel bursanın güzel hatunları
e sende gelsene resimleri bekliceğine bizzat orda ol sen neden gelmiyosun???fisfisfis:bbo:CADIARZUbenneyaptımki
iyi olurdu bana da moral ama
düşük yaptım çok kan kaybettiğim için yalnız sokağa çıkamıyorum başım dönüyor gözlerim kararıyor
birde halk arasında 40 lı kadın çok sokağa çıkmaz diye bir inaniş vardırya bende düşükten dolayı 40lı kadın oluyorum
birde sanki ben sizlerin yanında fazla mı kart olurum diye düşünmeden edemiyorum
cnm sizlere bol bol eğlenceler
canım çok geçmiş olsun.bır dahakıne sen de gelebılrırsın inşallahiyi olurdu bana da moral ama
düşük yaptım çok kan kaybettiğim için yalnız sokağa çıkamıyorum başım dönüyor gözlerim kararıyor
birde halk arasında 40 lı kadın çok sokağa çıkmaz diye bir inaniş vardırya bende düşükten dolayı 40lı kadın oluyorum
birde sanki ben sizlerin yanında fazla mı kart olurum diye düşünmeden edemiyorum
cnm sizlere bol bol eğlenceler
gelirler herhalde yani ama yazmayı sevmıo arkadaşlar sanırım
canım çok geçmiş olsun.bır dahakıne sen de gelebılrırsın inşallah
aycacım tabıkı de geleceğim bır sey çıkmazsa yazmayı sizlerle bırseyler paylaşmayı sevıyorum ama bılıyorsun benımm minik pek ızın vermıyor bır de evı toplamaya çalışıyorum bu arada sadece meltemınde sınavları var dıye bılıyorum o delı gıbı çalışıyor gırmeye bıle vaktı yok garıbınım o yuzden bır sey yazamıyordur ben bardak alabılırım ayca ıstersen tabıkı termosum da var cay da yapabılırım karar verın yazın ne yapacağıma gelınce hamur işi falan yaparım cokacimcoook
slm bitter nezamnmış buluşma??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?