bursalılar toplanın toplanın buluşuyoruz:)

kızlarr kulturoarkta buluşursak bile önce belirli bi yerde buluşuruz ondan sonra oraya girerizz çunku zati çok buyuk bi alan nerde bulcaz birbirimizi..
ilarzu sen gel tatlım 3 buçukta orda oluruz hala..
rapuzelimle meltemim tabii sizi denıom kızım ne sandınız bakem beceriklimisinz ne sinizz
sizde beni denersiniz artık :))
tel nolarını alalım araşırızz orda sonradan gelenler falan olabilir..
şimdi sıra nerde buluşupta kulturparka gitsek ona geldi bulun bakalım kızlarr :))

iyi akşamlar,inş bi işim çıkmazda bende gelirim buluşmaya.
(düğün telaşımız var gerçi daha iki ay var ama çarşı işimiz falan hiç bitmiyo.)
çok istiyorum sizlerle tanışmayı ama ben neyi çok istersem o işte mutlaka bi sorun olur.
ayçacım bi işim çıkmazsa küçük cimcimemle bizde varız.

inş tatlım beklerizz..
bırak işleri bi kenara gel kafanı dağıtır stres atarsın..
bi gun kendimiz için kaçamak yapmış oluruzz

selam arkadaşlar
bende bursalı bir anneyim yeni katıldımaranıza
siteyi bir inceliyeyim ilerleyen günlerde buluşmalarınıza katılmak isterim

çalışan arkadaşlar için buluşmalar hep hafta sonu yapıldı ama son anda herkesin işi çıktı [tubiş dışında] gelenler hep ev hanımıydı şimdi hafta içi yapalımda katılım nasıl olacak görelim [bu buluşmada hafta sonu gelemeyen ev hanımları için olsun]

haa birde buluşma için ipekiş girişi demişsiniz ama herkes farklı yerlerde oturduğu için ipekiş girişi bazı arkadaşlara ters olabilir bence herkes istediği kapıdan girsin içerde biryerde buluşalım

arkadaşlarr pazartesi saat 13 te kulturparkta oyuncakların orda gondolun önunde buluşalımm yerimseniben çunku herkese en uygun yer orası giriiş kapıları ters gelebilir gerçektende orda buluşup ordan ne tarafa gitçeğimize karar veririzz..
bide çocuklarla yere otursak daha ii olur die duşunuorum ama kilim meselesini nasıl etsek eğer çocukları buyuk olan veya olmayanlar getirebilirse onlar getirsin getiremezlerse ben getrmeye çalışıcamm ..
inşaalh çok gusel bir buluşma olurr :1rolleyes:

bende yabancı kı :))) orası en kolay yer hemen görursun zaten nerde olduklarını tatlım merak etme

akadaşlar kimse hiçbiyeri bilmiyo lunaparkı herkez bilir onun önünde lunapark yazısının altında buluşalım işte bunuda bilmeyen yoktur herhalde
ya ayçacım yere oturmasak yaa ben çok tiksiniyorum karıncadan böcekten falan masalar var orda bir sürü orda bi yerde otururuz olmazmı???

ya benm için farketmez yer masa çocuklar için dedim ben ama önemli deil masada olur.. zaten kilim taşıması zor olcak..

hadi bursalılar buluşun ve resimlerinizi yollayın sabırsızlıkla bekliyoruz

güzel bursanın güzel hatunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…