Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım....

amaninnnnnnnnnnnn yeni konu açılmış ya buraya sabahtan beri giremedim hayırlı olsun topiğimiz kızlar ee şimdi buraya ziyeretçiler göremicek mi rahat rahat yazabilecekmiyiz yani

Slm hanimlar cicegi burnunda topigimiz hayirli olsun acanin ellerine saglik eee artik dertlerimizi dokulebiliriz nede olsa bizbizeyiz

Ahilla sen nerdesin bugun yaa oteki topiktemi kaldin yoksa sanki gecmisi okuyosun gibi icimde bir his var butarafa gel
Buarada kizm iyi oldu bugun senino nazarin degmez merak etme sen kem gozlu degilsinkine

amaninnnnnnnnnnnn yeni konu açılmış ya buraya sabahtan beri giremedim hayırlı olsun topiğimiz kızlar ee şimdi buraya ziyeretçiler göremicek mi rahat rahat yazabilecekmiyiz yani
hepimize hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz.sabahtan beri canım çıktı.ne yoğun bi gündü rabbim yeni oturduk ama sanırım devam edecek...

sen de bakmışsın öbür tarafa
ya bi baktım geçmiş 3 sayfacık.noldu bunlara hepsi mi yoğun yoksa amanin hasta olan mı var :18: derken bi de gördüm yeni topik var.
anam...kendimi yapayalnız ve terkedilmiş hissettim.zaten nişanlım da beni eve bırakınca kumamın yanına gidecek.
kumam da yarın anasının yanına gidecekmiş ohhhhhhhhhhhh içimin yağları eridi

canım çok sevindim şirinenin iyileşmesine.ya ben face e girdikçe resmine bakıyorum şirinenin hepsinde de maşallah sübhanallah diyorum.
tırstım bi an nazar mı verdim diye :18:

haklısın valla yinuse.nerde bu kadar millet ? yoksa bizi yine mi terk ettiler? yine mi yeni topik açıldı?

şimdi biz ne zamandır hiçbişi yapamıyorduk bizimkiyle.dün akşam dükkanı kapadık,hadi bize gel yemeğe dedim.tamam dedi.
annesine haber verdi,biz karşıda yemek yicez dedi geldi.ben de hiç sormadım anneni de çağırdın mı diye.çünkü biliyorum yine nazlanacak.
daha önce de çağırıyorduk ve hep başım ağrıyo dişim ağrıyo gazım var gibi havadan sebeplerle naz yapıyordu.nişanlım tam yarım saat gel diye yalvarınca geliyordu.
biz öle iki nişanlı gittik bize.annecim sağolsun hazırlamış bişiler.yedik.sonra kız kardeşim hadi kızmabirader oynayalım dedi.oturduk çocuk gibi bi saat oyun oynadık
oyundan sonra da çıktık dışarı bi kafeye gittik.çayımızı içtik sohbetimizi ettik bi de tavla oynadık sonra da cici cici evlerimize döndük ve de kayganam şazimente hiç bişi söylemedik :))

kızlar sorumlu konumuzu ziyaretçilere yasak yere taşıdı bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…