BURSA'LI TÜP BEBEK YAPTIRMIŞ YADA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

arkadaşlar merhaba ben de pembe mavide tedavi gördüm.. eşimde sayı ve morfoloji sıkıntısı var. ilk deneme tuttu aldırmak zorunda kaldım. 2. deneme dondurulmuş çözündü yaşamadı üçüncü deneme bu ay yaptık o da tutmadı. sorun yanlış nerde bilemedim.. pembe mavide bu seneki fiyatlar 5800 ilk deneme.. ilaçlar dahil fiyatın içine.. bu arada doktorum nevin hanım.. sperm sıkıntı ımsı tekniği de pembe mavide yok.. ondan olabilir mi diyorum kendi kendime

acaba art.da IMSI var mı bu konuda bilgin var mı canım

tatlım yanlış anlama ama hastane değiştir mutlaka

canım seni çok merak ediyordum..tedavini nevin hanımla mı yaptın nasıl?
biz adet gecikmemeden dolayı başlayamadık tedaviye ama ben pembe maviden vazgeçtim..duydunuz mu bilmiyorum ama nuray kitapçıoğlu jinemedde murat beyle başlayacak ve Osman beyin yanında çalışan nesrinkalelioğluyla görüştüm ikisi arasında tercih yapmayı düşünüyorum..nesrin hanım da bahar hastanesinde açılacak tüp bebek merkezinde olacak..ama kendisiyle devam edersem opu ve transfer art de olacak..bu drlar hakkında fikriniz var mı?

ımsı mikroenjeksiyonsa murat beye sormuştum şimdi tüm tüp bebek merkezleri bu yöntemle çalışıyor dedi..fiyatlara gelince jinemed toplam 6 bin..nesrin hanım 4500+ ilaçlar..

arkdşlar dun opu oldum 10 yumurtam toplandı 3 ü saglıksızmış 1 ü döllenmemiş 6 tane klmış çarsmba transferım var durumu benım gıbı olan varmı tutma olasılıgım nasıl sızcee

evet canım nevin hanım..doktorumdan memnun gibiydim çok rahattım onla ama sonuç negatif ay bilmiyorum artık

arkdşlar dun opu oldum 10 yumurtam toplandı 3 ü saglıksızmış 1 ü döllenmemiş 6 tane klmış çarsmba transferım var durumu benım gıbı olan varmı tutma olasılıgım nasıl sızcee
olasılık Allaha kalmış canım inş başarılı olur inş Rabbim nasip eder

kızlar DR.Nesrin kalelioğlu nu duyan var mı? bahar hastanesine açılacak olan tüp bebek merkezinin doktoru olacakmış..ön görüşme yaptım innaılmaz tatlı hasta halinden anlayan sevecen bir doktor..ama ben daha önce kendisini hiç duymadım bu noktada kafamda soru işareti oluşuyor?bahar hastanesinde sistem oturana kadar opu ve transfer bursa art de olacakmış..
2. alternatifim ise Nuray kitapçıoğlu jinemedde murat beyle çalışıyor?..bu ay tedaviye başlıcam ve kararsızım bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…