BURSA'LI TÜP BEBEK YAPTIRMIŞ YADA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

Bende art de Osman beye yaptırdım Temmuz'da başladık ilki tutmadı 2. Dondurulmuşlarla denedik kimyasal oldu 3. De hem Histeroskopi yaptı hemde kortizon kullandırdı çok şükür tuttu

Dr gerçekten çok gerçekçi boşa konuşmuyor tavsiye ederim

canım 13 nisan transfer gününü saymaz isek pazar günü 6. gün lekelenmem oldu, devamı gelmedi, sen kaçıncı gün yaşamıştın canım, inan test günü gelecek diye korkuyorum

canım 13 nisan transfer gününü saymaz isek pazar günü 6. gün lekelenmem oldu, devamı gelmedi, sen kaçıncı gün yaşamıştın canım, inan test günü gelecek diye korkuyorum
Okadar çok şey okudum ki bu konuda senin bebiş tamam canım :)

ayyy ağzından bal damlıyor sanki canım yüzümü güldürdün umut verdin bana inşallah ya inşallah bu beklemek son bulsun artık 2015 bizim yılımız olsun inşallahhhhh :)
İnşllah canım inşallah bizde bi karar versek haziranda başlamak istiyorum allahın izniyle

bence durumunuz müsaitse hiç beklemeyin canım ertelendikçe kalıyor ben bi anda bu yolda buldum kendimi 3.kez aşılama deneyecekken bi anda tüpe döndük

bence durumunuz müsaitse hiç beklemeyin canım ertelendikçe kalıyor ben bi anda bu yolda buldum kendimi 3.kez aşılama deneyecekken bi anda tüpe döndük
Biz bi aşılama denedik canım ben çok yıkıldım onun için eşim korkuyor biraz sanki

Benim 5. Günü pembe lekelenmem olmuştu, çok korktum drumu aradım hemen, korkma o yerleşme kanamasıdır demişti. Inşallah seninki de öyledir canim, sen doktoruna sordun mu?

nerede yaptırdın canım aşılamanı ? bir sorununuz görünüyor mu sebepsiz mi diyorlar ?
Bizde sorun bol canım eşimde sayı hız hareket morf sorunu var önceden varikosel ameliyatı olmuş bende çikolata kisti var pembe mavide oldum canım ama zaten asla tutmicak bi aşılama olmuş bizim değerler ler aşılama imkansızmış maalesef biraz üzücü bi deneyim oldu

Benim 5. Günü pembe lekelenmem olmuştu, çok korktum drumu aradım hemen, korkma o yerleşme kanamasıdır demişti. Inşallah seninki de öyledir canim, sen doktoruna sordun mu?

sormadım canım hiç geldi geçti öyle ak koyun kara koyun perşeme günü çıkar zaten ortaya inşallah

Allah tan ümit kesilmez canım ne desem bilemedim

Arkadaşlar yazarken merkez doktor fiyat olarak yazarsanız daha güzel olur

Merhabalar kızlar.. Öncelikle Regaib kandiliniz mübarek olsun.. Rabbim herkesin gönlündeki muradı hayırlısı ile nasip etsin..
Ben 6 yıllık evliyim. evliliğimizin 2.yılında eşimin tahlillerine göre tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söylediler. Tabi biz bu durumu yediremedik kendimize.. O dr senin bu dr benim eşime takviyeler bi tane olumsuz aşılama ve en sonunda tüp bebek.. 2014 eylül ayında Acıbademde tedaviye başladım. Şahin hocadan çok memnun kaldım.. Rabbime binlerce şükür ilk denememizde de tuttu.. Eşinde sperm problemi olan arkadaşların IMSI yöntemi olan yerde tüp bebek denemelerini tavsiye ederim..
Acibadem'in ÇİDER ile anlaşması var. Geçen yıl ÇİDER'e 150 tl ücret ödedik. Acıbademden 800 TL indirim aldık. 4400 hastaneye ödedim. 900tl de ilaçlarım tuttu.. Bu yıl fiyat artmış tabiki.. ÇİDER de 500 tl indirim yapıyormuş.. Bilginize..
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.. İnşallah daha fazla yıpranmadan evlatlarımıza kavuşalım..

verdiğin bilgi için teşekkür ederiz canım bizde bu sebeplerden galiba acıbadeeme karar vericez bizimde eşim sorun var tutmaz diye çok korkuyorum şu korkumu yenmek için birz sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…