Bursalı kızlar bir maruzatım olucak=)

fascination

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
2.653
6
0
Bursa
kızlar bursada aker in mağazasını veya aker ürünleri satan bir züccaciyeci bilio musunuz?

zannedersem bana kişmse yardımcı olamıcak ya aranızda hiç mi aker marka tencere takımı falan kullanan yok yaaaa=(

yettim gariiiii aker marka tencereler sanırım evkurda vardı yanlış hatırlamıyosam bilmiyorumkismile

sağol tatlım ben akerin kabak desenli tenceresinden istiyorum da o yüzden bu ısrar yani opuyorumnanaktan

bende akerin zebra desenli çatal kaşıkları var datlum günlük kullanım için almıştım çok sevimliler şimdi çaydanlığını alıcam kısmetse :ecrin_bebek:

canım benim evkurdan bişey alınmaz inan bana dışardaki fiyatların iki katı...alıp sonra pişman olma derim canım:olmaz:

umutdeniz'in evkur konusundaki yorumlarına kesinlikle katılıyorum gereksiz pahalı..ykm,başaran vs. büyük züccaciyelere bak istersen önce..

alisveris.com/client/Detay-7100-aker-7-parca-kabak-seti.html canım istediğin set bu sitede mevcut en azından fiyatı hakkında da bir bilgin olur kargo ile gönderim yapıyorlar.

bende akerin zebra desenli çatal kaşıkları var datlum günlük kullanım için almıştım çok sevimliler şimdi çaydanlığını alıcam kısmetse :ecrin_bebek:

evet canım ya o dediğim kabak tencerelerinden ve de şimdi tam takım bi set var kahvaltı takımı hepsi aynı desen kahvaltı takımı,çatal bıçak,çaydanlık,servis seti falan bunları almayı çok istiyorum da o yüzden yani

hepinize teşekkürler arkadaşlarımm canlarımmm bilgileriniz çok işime yarıcakkaydirigubbakcemile5

internetten sipariş verebilirsin hiç bir yerde bulamazsan eğer ben hiç bir yerde rastalamadım akere çünkü

Back
X