Bursalı hanımlar

ahbitanem

çok zor
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
665
1
116
Diğer
Bursalı arkadaşlar yok mu önümüzdeki günlerde, sene başından sonra bi çay partisi felan gelelim bizde eğlenelim tanışalım nerde bu bursalı hanımlar?

Bi sen cevap yazmışssın diğerleri nerde ki acaba dimi.:çok üzgünüm: Kızlar bi hareket diyorumkaydirigubbakcemile2

olur olur tabi, heyecanlandım, sene başından sonra diyelim, buluşma yeri olarak zafer plaza da tadım pizza mı desek, yeşil semtinde hünkar kafeterya mı, yoksa setbaşı geye kafeterya mı, heykelde siesta kafe falan da vardı hangisi olsun. Oylama yapalım. başka fikri olan.

valla arkadaşlar hava soğuk olursa ben gelemem minik bebeğim var.ama evde falan toplanılırsa olabilir malum dışarlarda çok zor oluyor

merhaba...bende sizlerle tanışmayı çok isterim!vereliniortakopuyorumnanaktanhafta içi olursa oğlum okuldayken gelirim.haberlerinizi bekliyorum.görüşmek üzere .sevgiler...:a.s.

hafta içi hafta sonu farketmez hafta sonu 3 ten sonra olmak şartıyla ama:1hug:bende gelirim banada haber verirsiniz artıkhihoyyyt

Daha nerde buluşacağımızı da karar veremedik ama hayırlısı daha düşünürüz, bi arkadaş dışarda buluşmayalım soğuk demiş haklı olarak, ama şimdi ilk tanışma seromonisinde evde olmaz, adres bulmakda zor, kimse kimsenin evini bilmiyor buluşmak zorlaşır, herkesin bildiği kolay ulaşabileceği bi mekanda sıcak bi yerde buluşalım derim. Ben diyorum ki alışveriş merkezleri sıcak oluyor.

Alışveriş merkezi derseniz ben alışveriş hastasıyım kızlar ya bakın kendimi tutamam ona göregamyoncuiremsu

arkadaşlar siz şakamısınız ..daha 12 aralıkta buluştuk biz neden gelmediniz ozaman...
yoksa bizlemi buluşmak istemediniz..

Ayça arkadaşıma katılıyorum. Ayçacım zaten sürekli buluşma topikleri açılmıyor mu? Her zamanki gibi gelicem deyip kimse gelmez Buna da. krishnamurti hevesin kursağında kalmasın benden söylemesi.

Anladım dediklerinizi, konuyu ne zaman açtınız bilmiyorum ama ben görmemiştim, yeni kullanıcıyım, bi kaç ay oldu, daha bi acemiydim anlaşılan forumda, ben 12 aralığı kaçırdım, sizin buluştuktan sonraki yazılarınızı gördüm üzüldüm, resimlerinizide gördüm. Sizinle buluşmak isterim. Şimdi değil, ocak ayının ortası felan diyorum bende, havalar çok soğuk olursa ona göre bi tarih yani daha tarih belli değil arkadaşlar buluşacağımız tarih daha da geriye gidebilir. Siz gene gelin arkadaşlar sohbet ederiz, kahve içeriz, ne kaybedersiniz. Konuşuruz, nerelisin, nerde okudun vs birbirimizi tanırız. Bi değişiklik olur herkes için.

evet kızlar 12 aralıkta sevcan ayça yabadabadu ve bi kaç arkadasımız daha buluştuk..yılbaşı sonrası yaparsanız bende gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…