bursalı hanımlar yardımcı olurmusunuz

SGK ile anlaşması varmı peki oranın? bilginiz varmı?

Demek öyle biri, hay Allah. Ben Bursada yeniyim, sadece nette bir kaç yorum okumuştum, oradan aklımda kalmıştı, iyi bir doktor olduğu. Bir doktorun hastayla diyaloğu çok önemli, içten ve samimi olması gerekiyor. Bunu bilmiyordum, duyduğum iyi oldu...

Bende doktorsuz kaldim yaakizlar benim ilk gebeligim ve cok sicak kanli ve tecrubeli bi doktor ariyorum bayan olmali ama yardim edin

evet canım ziya çetinin özel muaynanesi var konurun karşısında hastahaneden ayrıldı bende yeni başladım bebek için ama çok ilgili

merhaba
Doruk tıp çekirgede Sevil Paker var güven veren biri onu tavsiye edebilirim. Birde Şevket yılmaz Hastanesinde Ali Rıza Aydın var ikisine de gitti gerçi gebelik için gitmedim ama abla ve arkadaşımın doğumuna giren dr. dır. Baya methederler aklınızda bulunsun. Allah yardımcınız olsun

Bende doktorsuz kaldim yaakizlar benim ilk gebeligim ve cok sicak kanli ve tecrubeli bi doktor ariyorum bayan olmali ama yardim edin

kızlar eğer maddı durumunuz iyise pembemavi yi öneririm. Dr.Feride Selim Avdıcı kesınlıkle memnun kalırsınız yanıltmaz sizi ama 120 tl di muayne üstelik sgk destgı yok özel sigorta varsa var.. yani biraz maliyetli ama iyi yer ben gidemiyorum kiracıyım gidebılsem aslaaaaaaaaaaaa bırakmam pembe maviyi

bende çekirge doruk hastanesinde ilk sühendan hanıma gttim ama pek iletişim kuramadım.doktor çok ilgili fakat donuk bi tavrı var .2 ayımda evrim aydına gittim ve çok tatlı dilli ilgili bi bayan.gönül rahatlığınla herşeyi sorabilirsiniz.adeta kendi bebeği gibi ilgileniyo bana o samimiyeti fazlasıyla hissettirtirdi doktor tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…