• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursalı hanımlar yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadasım öncelıkle uarım en yakın zamanda bebıslenırsın tatlım benım sana tavsıyem kesınlıkle bursa pembe mavi nevin özsarac harika ötesi bir doktor kesınlıkle3 cok memnun kalacalksın ve hastaları uzerındekı basarı oranıda cok yuksek gercekten istersen bı randevu alırsın görusmek uzere

SGK ile anlaşması varmı peki oranın? bilginiz varmı?

İii aksamlar kizlarr bugun suhendan benderliye gittim.hep gitmek istedigim bi doktordu ama cok buyuk hayal kirikligina ugradim.ben dogum icin gidiyorum ve bana cook sert geldi.o kadina dogum yaptirsam brni dogum sirasinda cok kasar cok agrasif ve sinirli geldi bana insani rahatlatan guven veren hicbi yani yok.doktor tavsiyesi istiyorum sizden ortada kalmis gibiyim bayan ve sicak kanli olmadini istiyorum.ilk gebeligim ve dogjmdan korkuyorum beni rahat hissettiricek bi doktor olmali:(

Demek öyle biri, hay Allah. Ben Bursada yeniyim, sadece nette bir kaç yorum okumuştum, oradan aklımda kalmıştı, iyi bir doktor olduğu. Bir doktorun hastayla diyaloğu çok önemli, içten ve samimi olması gerekiyor. Bunu bilmiyordum, duyduğum iyi oldu...

Bende doktorsuz kaldim yaa:(kizlar benim ilk gebeligim ve cok sicak kanli ve tecrubeli bi doktor ariyorum bayan olmali ama yardim edin:(

evet canım ziya çetinin özel muaynanesi var konurun karşısında hastahaneden ayrıldı bende yeni başladım bebek için ama çok ilgili

İii aksamlar kizlarr bugun suhendan benderliye gittim.hep gitmek istedigim bi doktordu ama cok buyuk hayal kirikligina ugradim.ben dogum icin gidiyorum ve bana cook sert geldi.o kadina dogum yaptirsam brni dogum sirasinda cok kasar cok agrasif ve sinirli geldi bana insani rahatlatan guven veren hicbi yani yok.doktor tavsiyesi istiyorum sizden ortada kalmis gibiyim bayan ve sicak kanli olmadini istiyorum.ilk gebeligim ve dogjmdan korkuyorum beni rahat hissettiricek bi doktor olmali:(

merhaba
Doruk tıp çekirgede Sevil Paker var güven veren biri onu tavsiye edebilirim. Birde Şevket yılmaz Hastanesinde Ali Rıza Aydın var ikisine de gitti gerçi gebelik için gitmedim ama abla ve arkadaşımın doğumuna giren dr. dır. Baya methederler aklınızda bulunsun. Allah yardımcınız olsun

Bende doktorsuz kaldim yaa:(kizlar benim ilk gebeligim ve cok sicak kanli ve tecrubeli bi doktor ariyorum bayan olmali ama yardim edin:(

kızlar eğer maddı durumunuz iyise pembemavi yi öneririm. Dr.Feride Selim Avdıcı kesınlıkle memnun kalırsınız yanıltmaz sizi ama 120 tl di muayne üstelik sgk destgı yok özel sigorta varsa var.. yani biraz maliyetli ama iyi yer ben gidemiyorum kiracıyım gidebılsem aslaaaaaaaaaaaa bırakmam pembe maviyi

bende çekirge doruk hastanesinde ilk sühendan hanıma gttim ama pek iletişim kuramadım.doktor çok ilgili fakat donuk bi tavrı var .2 ayımda evrim aydına gittim ve çok tatlı dilli ilgili bi bayan.gönül rahatlığınla herşeyi sorabilirsiniz.adeta kendi bebeği gibi ilgileniyo bana o samimiyeti fazlasıyla hissettirtirdi doktor tavsiye ederim..

Back