Bursada yeni sayılırım, fakat Sühendan Benderli ismini sık duydum. Doruk Hastanesine geçmiş. Bir onu araştır istersen. Birde Bahar Hastanesi doktor Nigar, ve Ayşe Güler olması lazım. Birde bunları duydum. Bense yeni başlıyorum tedaviye. Allah yardımcın olsun canım..
Bu arada Tüp bebek ve aşılama içinde Acıbademin iyi olduğunu düşünüyorum..
Ne güzel, bende buna vesile oldum canım ya..İnşallah son gittiğin doktor olur, hamile kalırsın.. Muayene ücreti sgk karşılamıyormuymuş. Aslında bende ona gidebilirim. Gittikten sonra buraya yazarmısın? nasıl bir yol izleyecek, yumurtlama takibi felan yapacak mı?
saol canım inş.valla sgk ile ilgili bi soru sormadım açıkcası zaten kesin bişide sölemedi büyük ihtimalle 50 tl dedi valla bi gideyim inş elektrigimiz tutar memnun kalırım ve son drum olur çünkü artık ii ve uzun sürelibi dra ihtiyacım var gerçekten.eşim biraz sabırsızdır.ilk gidişimde ii davranması ilgisi ve yaklaşımına çok dikkat eder ve begenmezse birdaha hayatta götürmez o dr a.şimdi büyük ihtimalle önce ultrasonda bakar sonra daha adet olmadıgım için söktürücü verir ve adetin 2. günü yeniden çagırır.artık ezberledim bi diploma almadıgım kaldı
Adetin ikinci günü ne yapacaklar, benim gittiğim doktorda ikinci günü gel dedi. Eğer hormon testi isterse önceden yaptırmıştım zaten. Bizdede benimde eşimde sıkıntı yok görünürde, ama olmuyor. Geçen ay hsg çekindim. Gittiğim doktor 2. günü gel dedi? yumurtlama takibine başlayalım demişti? ne yapcak tam bilemiyorum...
yumurtlaman geç oluyosa yada benim gibi olmuyosa yumurta geliştirici verir ve seni takibe alır bikaç gün arayla yada 12. günü kontrole çağırır yumurtana bakmak için.hormon testlerini al yanına isterse verirsin özelemi gidiyosun özele gidiyosan boşa para verme tekrardan bende şimdi bütün tahlillerimi bulmaya çalışıcam evde ne olur ne olmaz.
merhaba hanımlar bende geçen ay ziya çetine başladım ismini duymuşsunuzdur herhalde mükemmel bir doktor doktordan öte baba gibi kesinlikle paracı değil tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?