bursalı hanımlar yardımcı olurmusunuz

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
96
Bursa
arkadaşlar bende adet düzensizliği var ve 8 yıldır hamile kalmak için uğraş veriyoruz.ancak ne adetlerim düzene girdi nede hamile kalabildim 1 defa aşılama denedik defalarca kez gonal f ve klomen denendi ama olmadı benim derdimi anlayabilecek ve benim evlat sahibi olmama yardım edebilecek özellikle bayan dr arıyorum bana lütfen yardımcı olun pcos diolar ama pcosun hiçbir belirtisi yok bende sorun şu şimdiye kadar gittigim drlar ultrasonda baktıklarında öle inci dizisi gibi bi görüntü oldugunu sölemedi sadece yumurtalıklarımın tembel oldugunu ancak yumurtalık rezervinin çok ii oldugunu sölediler hep.hormonel olarakta tedavi gerektirici bi sorun olmadıgını endokrin uzmanı söledi.endokrin uzmanı olarak metin güçlü ye gittim.işinde ii bi dr fakat sorun olmadıgını başka dra gitmeme gerek olmadıgımı defalarca ve üstüne basa basa söledi biraz uzun oldu ama dr tavsiyelerinizi bekliyorum.özellikle bayan dr olmasını istiyorum. hepinize sağlıklı bebekler diliyorum.

Bursada yeni sayılırım, fakat Sühendan Benderli ismini sık duydum. Doruk Hastanesine geçmiş. Bir onu araştır istersen. Birde Bahar Hastanesi doktor Nigar, ve Ayşe Güler olması lazım. Birde bunları duydum. Bense yeni başlıyorum tedaviye. Allah yardımcın olsun canım..
Bu arada Tüp bebek ve aşılama içinde Acıbademin iyi olduğunu düşünüyorum..

allah cümlemizin yardımcısı olsun cnm sühenda hanımın doruk hastanesine geçmesi doğruysa gerçekten çok sevindim çünkü yıllarca ondan 1 randevu alabilmek için uğraştım ama hep aylar sonrasına randevu veriyodular alamıyodum bende bi bakayım ordamı die.saol yardımın için onun adını duymayan yoktur heralde

Burada okudum, Zübeydeden ayrılmış, oraya geçmiş diye. İstersen hastaneyi ara, bir sor olmazmı?

şimdi aradım doruk çekirge hastanesini yarın başlıcakmış sabah 9 a randevu aldım kısmetse eşimle görüşmedim daha ama 50 tl imiş muayne ücreticnm çok sevindim oraya geçmesine uzun bi müddet randevusu bulunur millet oraya geçtiğini duyana kadar. şanslı hissettim kendimi randevu alınca

Ne güzel, bende buna vesile oldum canım ya..İnşallah son gittiğin doktor olur, hamile kalırsın.. Muayene ücreti sgk karşılamıyormuymuş. Aslında bende ona gidebilirim. Gittikten sonra buraya yazarmısın? nasıl bir yol izleyecek, yumurtlama takibi felan yapacak mı?

saol canım inş.valla sgk ile ilgili bi soru sormadım açıkcası zaten kesin bişide sölemedi büyük ihtimalle 50 tl dedi valla bi gideyim inş elektrigimiz tutar memnun kalırım ve son drum olur çünkü artık ii ve uzun sürelibi dra ihtiyacım var gerçekten.eşim biraz sabırsızdır.ilk gidişimde ii davranması ilgisi ve yaklaşımına çok dikkat eder ve begenmezse birdaha hayatta götürmez o dr a.şimdi büyük ihtimalle önce ultrasonda bakar sonra daha adet olmadıgım için söktürücü verir ve adetin 2. günü yeniden çagırır.artık ezberledim bi diploma almadıgım kaldı

Adetin ikinci günü ne yapacaklar, benim gittiğim doktorda ikinci günü gel dedi. Eğer hormon testi isterse önceden yaptırmıştım zaten. Bizdede benimde eşimde sıkıntı yok görünürde, ama olmuyor. Geçen ay hsg çekindim. Gittiğim doktor 2. günü gel dedi? yumurtlama takibine başlayalım demişti? ne yapcak tam bilemiyorum...

yumurtlaman geç oluyosa yada benim gibi olmuyosa yumurta geliştirici verir ve seni takibe alır bikaç gün arayla yada 12. günü kontrole çağırır yumurtana bakmak için.hormon testlerini al yanına isterse verirsin özelemi gidiyosun özele gidiyosan boşa para verme tekrardan bende şimdi bütün tahlillerimi bulmaya çalışıcam evde ne olur ne olmaz.

Aslında ben tedaviye yeni başlıyacağım sayılır. Öncesinde eşimin rızası yoktu, hemde ilgili bir doktor bulamamıştım. hsg çekindim yerdeki doktor söyledi. Hayat hastanesine gitmiştim. Oradaki doktor yumurtlama takibi yapalım dediği için ona gideyim diyorum. Bir ilgilenen o çıktı. Aslında direkt tüp bebeğe gidin dedi. yaşlarımızdan dolayı, fakat hiç bir tedavi görmedim ki ben. Bunu söyleyince o zaman yumurtlama takibi yapalım dedi. Yanımda testlerimi taşıyorum zaten. Sende al yanına testlerini. Güzel haberlerini alrıız inşallah..

Bizim yaşlarımız geçkin biz geç evlendik (36) anca kısmet oldu canım. Yaklaşık 1,5 senelik evliyiz. Ondan hemen tüp bebeğe yönlendiriyorlar. Eşimde karşı, aslında bende hemen istemiyorum. önce bir tedavi olalım sonrası olmazsa tüp bebek olur diyoruz. Şuanda ortada bir sebepte yok gibi, yumurtlama takibine başlayacam inşallah. Adet olmamı bekliyorum, çok gecikti bu ay. Hsgden kaynaklı sanırım. Heran adet olacakmış gibiyim, aksilik hafta sonu geliyor,a detin 2. günü gel demişti doktor, 4. günü felan olsa olurmu ki?

merhaba hanımlar bende geçen ay ziya çetine başladım ismini duymuşsunuzdur herhalde mükemmel bir doktor doktordan öte baba gibi kesinlikle paracı değil tavsiye ederim

merhaba arkadasım öncelıkle uarım en yakın zamanda bebıslenırsın tatlım benım sana tavsıyem kesınlıkle bursa pembe mavi nevin özsarac harika ötesi bir doktor kesınlıkle3 cok memnun kalacalksın ve hastaları uzerındekı basarı oranıda cok yuksek gercekten istersen bı randevu alırsın görusmek uzere

İii aksamlar kizlarr bugun suhendan benderliye gittim.hep gitmek istedigim bi doktordu ama cok buyuk hayal kirikligina ugradim.ben dogum icin gidiyorum ve bana cook sert geldi.o kadina dogum yaptirsam brni dogum sirasinda cok kasar cok agrasif ve sinirli geldi bana insani rahatlatan guven veren hicbi yani yok.doktor tavsiyesi istiyorum sizden ortada kalmis gibiyim bayan ve sicak kanli olmadini istiyorum.ilk gebeligim ve dogjmdan korkuyorum beni rahat hissettiricek bi doktor olmali

arkadaşlar sühendamı kesinlikle tavsiye etmiyorum çok itici ve çok sert bir doktor ben kürtaj olduğum zaman yanımda bir bayan vardı kadın ona gitmek için çok uğraşmış ama kadını yarı yolda bıraktı kadının kürtajına bile girmedi

merhaba hanımlar bende geçen ay ziya çetine başladım ismini duymuşsunuzdur herhalde mükemmel bir doktor doktordan öte baba gibi kesinlikle paracı değil tavsiye ederim

Ziya Çetinin özel muayenesimi var canım, ne kadar ücret ödüyorsun? Sende bebek olması içinmi gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…