Bursalı genç bayanlar

kızlar merhaba, bende bursada etibankta oturuyorum,
8 aylık bir oğluşum var, 30 yaşındayım , sanırım en yaşlınız benim :(
uludağ işletme mezunuyum çalışıyorum ama
bende tanışmak isterim sizlerle..

hoşgeldin şekerkızcandy.yaşlı olur mu yaaa.30 yaş hayatın tam anlamıyla yaşanılacağı yaş bencea.sbizde seninle tanışmak isteriz bakalım karar verilsin buluşma günü tanışacağız hepimiz kısmetsevereliniortak

Arkadaşlar merhaba güne ve saate karar verdikten sonra banada mail atarmısınız bende hangi gün ve saat olursa olsun allahın izniyle geleceğim...

Günaydın kızlar

Ben cumartesi günü olsun diyorum ya zafer plaza yada kent meydanı ne dersiniz?

merhaba canım senide aramızda görmek çok isteriz...

20 ve 30 yaş arasıyız şuan hepimiz

kızlar zafer plazanın ortamı hiç hoş değil bence olursa kent meydanı olsun bari kent meydanı cafe crown çok güzel ve seçkin bir mekan ne dersiniz?

tamam banada uyar itiraz edileceğini zannetmiyorum çünkü herkes bi karar verilsin diye bakıyor cumartesi günü cafe crown da saat 13:00 de buluşalım saat nasıl?

ok ozaman kent meydanı olsun ama saat biraz daha erken olsun ben çocukla gidip gelicem 12 olursa sevinirim:))

Beni eşim bıracağı için ben 13 gibi gelebilirim..Çünkü öğlene kadar eşimin işi oluyo..

Ama siz 12 de buluşun ben yetişirim size geçde olsa..

tamam o zaman 12:30 da:) kent meydanında cumartesi günü görüşmek üzere o zaman...

a.s Tamam kısmette inş.bu c.tesi kent meydanında 12:30 buluşalım

Ben biraz geç gelebilirim eşime bağlıyım çünkü inş işi erken biter

Yine cumartesi olmuş heralde tamam kızlar ozaman

buluşma yeri ve zamanı bu cumartesi saat 12 30da KEN MEYDANI cafe crownda

Son düzenleme:
bende gelmeye çalışırım kızlar, ama cumartesi misafirim olabilir cumadan haber verceklerdi,
olmassa ikinci buluşmaya gelirim bende

Burger kıng de olabilir aslında buluşma yeri[/QUOTEevet sanki orda daha rahat buluşuruz gibi sonra geçeriz başka yerlere olmazsa.yaa bi de kızlar nasıl tanıcaz biz birbirimizi düşünsenize bi grup görüyoruz yanlarına gidiyoruz siz de kadınlar kulübünde misiniz falan diye soruyoruz bunun ne olduğunu bile bilmiyo olurlarmış ayyy ne olur amadelikafadulden:roflol:

Back