Bursalı genç bayanlar

Burger kıng de olabilir aslında buluşma yeri[/QUOTEevet sanki orda daha rahat buluşuruz gibi sonra geçeriz başka yerlere olmazsa.yaa bi de kızlar nasıl tanıcaz biz birbirimizi düşünsenize bi grup görüyoruz yanlarına gidiyoruz siz de kadınlar kulübünde misiniz falan diye soruyoruz bunun ne olduğunu bile bilmiyo olurlarmış ayyy ne olur amadelikafadulden:roflol:

Ayyy evet nasıl tanıcaz birbirimizi çok komik olur...

Burger kıngte buluşalım ozaman kapıdan içeri girip boş boş bakınırız heralde :dance:

o zamn kızlar son ana kadar gözümüz burda olsun gidip orda öylece kalmayalım dimi ama

birbirimize evden çıkana kadar haber verelim o zaman çoğumuzun bebişleri var onlarla dışarı çıkmak zaten zor çıktığımıza deysin bari

Sende bebişinle mi geliceksin?

Benim bırakacak kimsem olmadığı için mecburen getiricem çok soğuk olursa benim de çıkmam mümkün olmaz.

Cumartesi sabahı saat 11 gibi topikte buluşalım ve tamam kesin buluşuyosak çıkalım

tamam canım 11de topikte buluşalım bende oğlumla gelicem o yanımda olmadan bi yere gittim mi çok huzursuz oluyorum aklım hep onda kalıyo sanki kimse benim gibi bakamıcak gibi geliyo

Tamam ozaman saat 11 de topikte buluşup çıkıp çıkmıcağımızı karar verelim

Bende kimseye bırakamam valla çok haklısın...

Neyse artık burger de biribirimizi iyi tanırız inş. çocuklu kim varsa bizden birisidir heralde:dance::teytey:

öyle olucak heralde hava güzel olur inşallah bi aksilik çıkmaz şöyle gezeriz bol bol biraz ön taraflara oturalım kim önce giderse o zamn hayırlısıyla tanışırız inşallah

İnş. hava güzel olur benim içinde değişiklik olur çünkü hiç arkadaşım yok bursada...

arkadaşlar burger kingte buluşalım diyorsunuz ama hafta sonları çok kalabalık oluyor bebeklerle rahat edemezsiniz cafe crown daha rahat edebileceğiniz nezih bir ortam benden size tavsiye....

MERHABAAA
BURSAnın güzel bayanları hepinize merhaba.Bende katıldım aramıza.nerelerdesiniz?kimse yokmu?:utangac:

Merhaba mykids hoşgeldin aramıza...

C.tesi günü hava yağışlı ve soğuk olmazsa buluşma yapıcaz sende gelirsen seviniriz...Bizim küçük bebeklerimiz varda tam net değil buluşma günü

kızlar hafta sonu hava yağışlı olucakmış ve 12 derece eğer öyle olursa ben gelemem çünkü kızımın hafıf burun akıntısı var dahada kötü olmasın

Offff yaa bende öyle olursa gelemem...

Bizimkinin 1 haftadır burnu tıkalı hafifte öksürük var hayırlısı bakalım canım..

öyle valla kızlar hava çok soğuk ne yapıcaz ama eğer öbür haftaya kalırsa ben gelemem haftasonu 2günde doluyum çünkü

23 ocak c.tesi günü bende gelemen bebeğimin doktor kontrolü var saat 13.30 da canım

Back