Bursalı genç bayanlar

merhaba hanımlar.yarın hava daha soguk olacakmış.bebişleri hasta etmeyin?hem ben 2 hafta üst üste cumartesi doluyum.tabi beni kadul ederseniz.:utangac:

eee kızlar şimdilik başka bahara kaldı buluşma neyse artık irtibatı koparmayalımda hem bu gelicem diyen arkadaşlar hep gelirse baya kalabalık bi grup olucaz gibi hadi hayırlısı bakalım

Günaydın kızlar bugün buluşma yok anlaşılan kısmet değilmiş çok üzüldümmm

ınş en yakın zamanda güzel havalarda buluşuruz...

merhaba kızlar nasılsınız bu hafta hava çok bozuktu ya gerçi kızımda hastaydı ama şüükür topladı şımarıklara aynen devam :)

merhaba kızlar nasılsınız bu hafta hava çok bozuktu ya gerçi kızımda hastaydı ama şüükür topladı şımarıklara aynen devam :)

geçmiş olsun canım onlar hasta olunca dünya duruyo dimi hiçbişeyin anlamı kalmıyo iyiki atlatmışsınız :nazar:

bende bende varım
2.5 aylık bir oğlum var 27 yaşındayım
yanlız anlamadığım o kadar çok bursa sayfası varki hangine yazacağımı şaşırdım

kızlar biz buluştuk harika oluyor çok keyifliydi bizim k.k olarak bursa buluşması yaptıkkk

sizler sanırım ev buluşması düşünmüyorsunuz yaaa o bebişlere yazık kızlar toplanın birinizde bebişler için çok rahat oluyor bu arada bizde geliriz eğer çağrılırsak:lepi:özledim vallah yine buluşmayı çok ortak noktamız var aslında en büyük ortak noktamız kadın olmamızvereliniortak

sizler sanırım ev buluşması düşünmüyorsunuz yaaa o bebişlere yazık kızlar toplanın birinizde bebişler için çok rahat oluyor bu arada bizde geliriz eğer çağrılırsak:lepi:özledim vallah yine buluşmayı çok ortak noktamız var aslında en büyük ortak noktamız kadın olmamızvereliniortak

canım bende baştan aynı şeyi dedim ama birbirimizi tanımıyoruz baştan tanışalım dediler benimde bebeğim küçük çünkü o yüzden zaten buluşma olmuyo kimse çıkamıyo çocuklardan:sinifsinif:

slm kızlar nasılsınız 2 3 gündür uğrayamadım annecim bendeydi ayy ne güzel insanın annesinin yanında olması dün gittiler çok üzüldüm aramızda 1saat mesafe var ama özlüyo insan:gitme:

kızlar bakın ne diyorum bir gün belirleyelim veee bana gelinnn olmaz mı?hem ev hem sıcakk bebişler var.yinede sizlerin arzusuna bırakıyorum ama çok güzel olur vallahiiolumunekankayizsmile

Cerencim çok güzel düşünmüşsün ama soğuk olunca evden dışarı adım atamıyoruz ki..

kızlar buluşalım bende isterimde azıcık havalar ısınsa olmazmı bu aralar çok soğuk
bide ev buluşması bebekler için iii ama ilk buluşma için ne bileyim biraz çekiniyo insan

cerencım havalar bıraz ısınsın canım sonra ıster sen de ıstersen başkasında yada yolda parkta :)
buluşuruz canım hepıcığımızın mınıklerı var

Hepimizin bebişleri var ne hamaratız bursalı bayanlar olarak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back