Bursalı genç bayanlar

benimde hiç komşum yok kızlar arkadaşımda tek tük öyle işte.benim oğlumda valla doğduğundan beri huysuz ne gece uyuyo ne gündüz son 1 aydır gündüzleri hele gözünü kırpmıyo bile:(((ne kadar üstüne düşersen okadar hasta oluyolar o yüzden ben pek pimpirikli davranmıyorum.

ben arada sırada uğrayabiliyorum gündüz gecede uğruyorum eşim geç geliyo rahat oluyo bide huysuzum uyusa:)))

benım kkızın gunduz uykusu var 1 kez o kadar gecede yattımı turşum çıktığına koca gun uğraşmakla valla kafa dınlemek ıstıyo ınsan

Uykuya bende hasretim bebeğim olmadan önce öğlenlere kadar uyurdum valla şimdi yat kalk yat kalk kafam sersem gibi oluyo:bbo:

Kızlar ben bu akşam anneme gidiyorum pazar dönücem nete girmem zor olur..Pazartesi gelirim artık sohbete tekrar..

Gule gule ıyı yolculuklar canım bende anneme gıdıcem yarın :)

oooo kızlar sohbeti koyultmuşuk ben yokmuşum ama bak tüh:gitme:bu gün çok işim vardı uğrayamadım
şimdi de kimse yok heralde neyse gece uğrarım bende bi ara artık :a015:

çok işim var çok napıyosunuz kızlar bu ara temizliğe başladım hem temizlik hem oğlumla uğraşmaktan helak oldum daha da çok işim var çokmafoldumben
hadi ben kaçtımmmmm:gitme:

Merhabalar bende Bursalıyım fakat evli değilim baktım da çoğunluk evli acaba evlilere açılmış bir topik mi :uhm: Bursalı olarak katılabiliyor muyuz aranıza bu arada 22 yaşındayım bende yerimseniben

Merhabalar bende Bursalıyım fakat evli değilim baktım da çoğunluk evli acaba evlilere açılmış bir topik mi :uhm: Bursalı olarak katılabiliyor muyuz aranıza bu arada 22 yaşındayım bende yerimseniben

tabikide katılabilirsin canım hoşgeldinnna.s.

eeeee kızlar ne zaman buluşacağız bugünlerde havalar iyi malum çocuklu biriyim benhihoyyyt

hoşgeldin canım ne demek tabi ki katılabilirsin

Back