Bursalı genç bayanlar

Bende evlendiğimde nilüfer beşevlerde oturdum 5 ay falan oldu hürriyete taşındık..
Benim de bebişim 4 aylık bende evhanımıyım mecburiyetten kaydirigubbakcemile

Zaten çocukla ilgilen onu karnını doyur uyut hemen ütüye başla sonra ev temizliği yemek derken akşam oluveriyo valla

aynen canım yaaa valla öyle kendimize bile önem veremiyoruz artık.ben ihsaniyedeyim aslında yakınız sanırım:utangac:

Maaşallah kızına allah uzun ömürler versin inş

sağol canım allah senınkınede uzun ömürler versın canım
ben gunduz nete gırebılırım ama akşam pek gıremem eşim geldıkten sonra bızde bılgısayara oturulmaz pekte

aynen canım yaaa valla öyle kendimize bile önem veremiyoruz artık.ben ihsaniyedeyim aslında yakınız sanırım:utangac:

Evet canım yakınız nasip olursa ilerleyen günlerde görüşürüz inş..

Tabi bebişlerden fırsat bulursak...Evden dışarı adım atmıyoruz yinede burnu tıkanıyo hafifte öksürük var anlamadım gitti valla.

sağol canım allah senınkınede uzun ömürler versın canım
ben gunduz nete gırebılırım ama akşam pek gıremem eşim geldıkten sonra bızde bılgısayara oturulmaz pekte

Amin inş. tatlım.

Aslında bende gündüz daha rahat giriyorum bebeğimden fırsat buldukça tabi..

Akşamları eşim evde olduğu için nete girmiyorum bazen eşim erken uyuyo bebişde uyuyosa eğer ozaman giriyorum.

benımde öyle hele buyudukçe uykuları daha da azalıyo benımkı gunduz artık n fazla 2 saat uyuyo bende daha kahvaltı bile edemedim

bellı olmuyo en gec 10.20 gıbı yatıyo sbaah 8.30 uyanıyo ama gece çok sık kalkıp bakıyorum braz huysuz benım kızım

Benim cadı gece 11.30 12.00 gibi gece uykusuna yatıyo emmek için kalkıyo bi kaç kere sonra sabah 8 de uyanıyo 1 saat uyanık kalıyo tekrar uyuyo....

ben gemlıkte oturuyorum canım ama bursada muradıyede oturuyodum daha önce buraya evlenım ama sık sık gelıyorum çünkü ailem arkadaşlarım hepsi bursada

Hımm anladım canım..

Benim ailemde inegölde bende 2 haftada birgidiyorum 3 gün kalıyorum annemde.
Arkadaşlarımın hepsi inegölde..Bursada pek kimsem yok..
Eşimin arkadaşlarının eşlerinle görüşüyoruz sık sık...Doğru düzgün kafama uygun komşum dahi yok burda..:çok üzgünüm:

benımde aynı canım kendı evımız olmasa durmam burda bırde eşim tek çocuk kayınvalidemlerde burda mecburen burdayım yanş yaşıtım kımse yok hepsi emeklı ınsanlar apartmandada bı genç benım genelde evdeyım pek dışarı çıkmam

Bende öyle hafta sonları eşim evde oluyo biraz turluyoruz alışveriş merkezlerini falan..,

Benim eşimde tek erkek bide görümcem var 2 kardeşler...
Görümcem bana yakın oturuyo ama onunda küçük çocuğu var bide çalışıyo pek görüşemiyoruz...

Back