Bursalı genç bayanlar

merhaba bende bursandan 25 yaşındayım ama çocuğum yok buluşmaya bende gelmek isterim

merhaba bende bursadan...
24 yaşında ve erkek bebek bekleyen bir anne adayıyım.
benide alırmısınız aranıza :kedi:

bu arada sizinle bişey paylaşmak istiyorum kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4.yılımız doldu artık birazdan çıkıp bişeyler alıcam pasta hediye gibi kutlayalım ama hakkımız öyle değil mi artık 5yıllık olucaz.YAŞLANMIŞIK AMA YAAdelikafadulden:nazar::nazar:

Nice nice yıllara inş eşin ve bebeğinle canım

benide alırmısınız aranıza :kedi:[/QUOT
hoşgeldın canım ne demek alırmıyız o kadar kocaman bır yureğe sahıbız kı herkeze yer var
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın yavrunu canım ne kadrlık hamılesın
benım de bır oğlum var 12 aylık

selam kızlar nerdesiniz güzel bi kutlamadan sonra geldim valla dün çıktım gezdim bu arada eşime hediye alıcaktım ama harika bi elbise gördüm dayanamadı onu aldım :lepi: ama emin olun bu elbiseyle ben daha güzel bi hediye oldum:)))))):kedi: Bu arada hepinizin YENı YILI KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNN............................NıCE SENELERE....................................

Son düzenleme:
selam kızlar nerdesiniz güzel bi kutlamadan sonra geldim valla dün çıktım gezdim bu arada eşime hediye alıcaktım ama harika bi elbise gördüm dayanamadı onu aldım :lepi: ama emin olun bu elbiseyle ben daha güzel bi hediye oldum:)))))):kedi: Bu arada hepinizin YENİ YILI KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNN............................NİCE SENELERE....................................

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN İYİ OLMUŞ HOŞ OLMUŞ GÜZEL BİR EŞTEN İYİ BİR HEDİYE OLMAZ AMA BACIM EŞİNE DİYE CIKIP KENDİNE HEDİYE ALMAN KOPTUM BURDA sırnaşık şey:sm_cool:HELAL VALLA ;)

Kızlar hepımız ıÇın huzurlu,saĞlıklı ,bol paracıklı, bebıŞ ısteyenlerımıze nur topu gıbı evlatlarla dolu bır yıl dılıyorum mucukssssssss

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN İYİ OLMUŞ HOŞ OLMUŞ GÜZEL BİR EŞTEN İYİ BİR HEDİYE OLMAZ AMA BACIM EŞİNE DİYE CIKIP KENDİNE HEDİYE ALMAN KOPTUM BURDA sırnaşık şey:sm_cool:HELAL VALLA ;)

napıyım canım ya görünce dayanamadım kadınlık işte eşime hediyede pasta aldım eee yetmezmi ama boşver arada bi kendimizide şımartmak lazımalkisalkisalkis

benide alırmısınız aranıza :kedi:[/QUOT
hoşgeldın canım ne demek alırmıyız o kadar kocaman bır yureğe sahıbız kı herkeze yer var
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın yavrunu canım ne kadrlık hamılesın
benım de bır oğlum var 12 aylık[/QUa

amin canım çok sağol iyi dileklerin için. bugün 20+2 yiz. Allah bağışlasın senin paşanıda. Allah analı babalı büyütsün.

slm kızlar bende 22 yaşındayım 3 yaşında kızım var bende gelmek istiyorum ama çalışıorum pazar günü olursa seve seve gelırımm

slm kızlar bende 22 yaşındayım 3 yaşında kızım var bende gelmek istiyorum ama çalışıorum pazar günü olursa seve seve gelırımm

merhaba hoşgeldin benimde 1 oğlum var 14 aylık buluşma zamanımızı hep birlikte ayarlayalım diyorum. Bu arada kendimizden biraz daha bahsedelim tanıyalım birbirimizi sohbet edelim dimi ama vereliniortak

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz kimse takip etmiyo heralde burayı ama olmuyo:olmaz:

Slm kızlar

Biraz aktifleştirsek bu topiği birbirimizi daha iyi tanır kaynaşırız...

merhabalar bende 27 yaşındayım ve 8 yalık bı kızım var ben merkezde değil gemlikteyim ama genede sızlerle tanışmak ısterım

meraba kızlar.bende bursalıyım.bizim bi gurubumuz var.çok zevkli oluyo bu buluşmalar.inşallah hepiniz buluşursunuz.bende size katılmak isterdim ama bu ay doğum yapıcam inşallah.bi oluşum olucak:) ama inşallah yaza doğru yaptığınız buluşmalarınıza katılırız...

Slm kızlar

Biraz aktifleştirsek bu topiği birbirimizi daha iyi tanır kaynaşırız...
:
slm canım aynen katılıyorum buluşup birlikte zaman geçirmek istiyosak önce birbirimizi tanıyıp sohbet edelim öyle değilmi ama herkes buluşmak istediğini söylüyo sonra kimseden ses yok ben önce tanışmaktan yanayım:1closedeyes:

Back