Bursalı genç bayanlar

merhabalar bende 27 yaşındayım ve 8 yalık bı kızım var ben merkezde değil gemlikteyim ama genede sızlerle tanışmak ısterım

hoşgeldin canım topiğimize bizde buluşup görüşmek istiyoruz ama önce kendimizden biraz daha bahsedelim tanıyalım birbirimizi sohbet edelim o yüzden bi cvp yazıp kaçmayalım okalkisalkisalkis

ama sanırm kımse pek aktıf ollmuyo burda gun ıçınde konuşmak ıçıjn(

selam kızlar bende bursalıyım yaşım belki size göre fala emme bende sizlerle tanışmaya geldimmm

yaşım 20+9
iki kızçem var biri 9,5 yaşında diğeriyse 4
hafta içi biri okulda olunca bende tek çocuklu oluyorum
ev hanımıyım
şimdilik bu kadar

bende kızım olduktan sonra işi bıraktım evde onunla ılgılenıyorum 8 aylık henuz gemllıkte oturuyorum ben ama sık sık bursaya gelıyorum buraya evlednım aılem bursada

ama sanırm kımse pek aktıf ollmuyo burda gun ıçınde konuşmak ıçıjn(

öyle oluyo ama ben uğramaya çalışıyorum oğlum uyudukça fırsat buldukça oğlum leptopa hasta gördümü elimden almak için neler yapıyo çok yaramaz yani kızın ne kadarlık nerde oturuyosun canım eee biz bi yerden başlayalım bari belki kıskanıp gelirler :CüvCüv:

kızım 8 aylık canım adı selen gemlıkte oturuyorum ailem bursada sık sık gelıyorum yanı hatta burdan bı kaç arkadaşım var görüştüğüm

kızım 8 aylık canım adı selen gemlıkte oturuyorum ailem bursada sık sık gelıyorum yanı hatta burdan bı kaç arkadaşım var görüştüğüm

hımmm ne güzel canım allah bağışlasın kızını sana bende akşama kadar evde oğlumlayım onunla uğraşırken zaman geçip gidiyo zaten. kaç yaşındasın canım ben bu topiği açtığımda kızdı bana bazı hatunlar ama

aslında önce bı bırbırımızı tanıyıp bırazda zaman geçirip görüşmek gerek dıye duşunenlerdenım ben tabı herkes neder bılememde :)

tabi önce tanımak isterim bende kendi fikrimce çünkü insan o gün gelince kiminle buluşmaya görüşmeye gittiğini az çok bilmek ister

bende 21 yaşındayım bursa nilüferde oturuyorum.4.5 aylık bir oğlum var.bende ev hanımıyım bütün gün oğlumla ilgileniyorum:)))))

kızlar nerdesiniz ya :))

Bende 23 yaşındayım 4 aylık bir kızım var ismi Hayrunnisa..Bursa hürriyetteyim ben

bende 21 yaşındayım bursa nilüferde oturuyorum.4.5 aylık bir oğlum var.bende ev hanımıyım bütün gün oğlumla ilgileniyorum:)))))

Bende evlendiğimde nilüfer beşevlerde oturdum 5 ay falan oldu hürriyete taşındık..
Benim de bebişim 4 aylık bende evhanımıyım mecburiyetten kaydirigubbakcemile

Zaten çocukla ilgilen onu karnını doyur uyut hemen ütüye başla sonra ev temizliği yemek derken akşam oluveriyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…