Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bursalı bacılarım mobilyaları aldık :) Sizin ne kadar tuttu??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Sevgili bacılarım uzun uğraşlar sonucunda verilen acil bir karar ile dün gidip mobilyalarımızı aldık boshayallersmile

Kızlar dün bursada nasıl bütün gün yağmur yağdığını biliyorsunuz elimizde şemsiye koştura koştura mobilya beğendik ıslandık, şemsiyemiz yamuldu, arabalar üzerimize su sıçrattı , yağmurdan kaçiyim derken başımı direğe çarptım felan :kedi:

Okadar güzel modeller vardıki anlatamam size harikaydı aldık bütün eşyalarımızı..
12000.-TL tuttu hemen hemen tam bilemiyorum fiyatı goncam konuştu vereliniortak
Yemek odası (8 sandalye -12 kişi masa - konsol -aynası - tv ünitesi) + yatak odası (yatak-baza-yatak başlığı-2 komidin - gardolap) + küçük odamız için 2 adet 3 kişilik çekyat + orta sehpası + servis (3.lü) sehpası+ oturma grubu 2 tane üçlü 2 tane tekli

Resimleri eklicem inş. eve gidince bu akşam kızlar..

Kızlar sizin ne kadar tuttu?

Bu arada resimler ekte kızlar ; en sonunda ekledim yatak odası hariç hepsi burdaopuyorumnanaktan

$100_1027.webp

$100_1028.webp

$100_1029.webp

$100_1030.webp

$100_1031.webp resimlerin devamı 2.sayfada kızlar..

Son düzenleme:
canım ya bence pahalıya almışsın sadece mobilya ve yatak odası için bence biraz fazla hem bursadasın hemde bu fiyatlar pahalı geldi bana yani.ben eskişehirdeyim ama burdaki fiyatlarla farkı yok sanırım oranın.ben bursanın daha uygun oldugunu duymuştum.hatta ben oaraya gein gelicem bizde oradan alıcaz mobilyaları nişanlımın bi arkadaşı var orda bi yerden almışlar hatta fiiyat beyaz eşyalarla toplam 12000 perde halı herşey dahil tutmuş yani.ama hayırlısıyla kullan canım hayırlı olsun:)

canım ya bence pahalıya almışsın sadece mobilya ve yatak odası için bence biraz fazla hem bursadasın hemde bu fiyatlar pahalı geldi bana yani.ben eskişehirdeyim ama burdaki fiyatlarla farkı yok sanırım oranın.ben bursanın daha uygun oldugunu duymuştum.hatta ben oaraya gein gelicem bizde oradan alıcaz mobilyaları nişanlımın bi arkadaşı var orda bi yerden almışlar hatta fiiyat beyaz eşyalarla toplam 12000 perde halı herşey dahil tutmuş yani.ama hayırlısıyla kullan canım hayırlı olsun:)

Tatlım inegöle gidip araştırma fırsatımız yoktu bizim yani model belirle yaptır felan uğraşabilecek işi takip edecek kimse yok yani dün bu işi halletmek zorundaydık çünkü ben sürekli bursaya gelemiyorum Allah bilir ne zaman giderim birdaha :1no2: istikbale gittik içinde sehpası felan yoktu 13 000.-TL fiyat çıkardılar bize yani burası daha iyi geldi ayrıca biz peşin alamıyoruz 24 ay taksit yaptırdık :sinifsinif:

kızzzz bu arada ben oturma grubunu yazmayı unutmuşum ya bu fiyata oturma grubuda dahil :)))

hımmmmm taksit olunca tabi vade farkı falan filan baya değişiyo fiyat anladım şimdi canım o zaman iyi almışsınız taksitle güle güle kullan:) bende bakıcam şehir içinde bi yere ayrıca inegöle gidicem ama yaptırmıycam orada begendiğim bi model olursa çünkü yaptırmana gerek yokmuş oarada imalathanelerde varmış mobilya hazır beegnirsem ordan alırım benimde pek vaktim olmıycak inş dogru alışverişi yaparız bizde. haziranda düğünüm mayısta kurulucak ev telaş telaş yani.kolay gelsin şekerim sana da:)

hımmmmm taksit olunca tabi vade farkı falan filan baya değişiyo fiyat anladım şimdi canım o zaman iyi almışsınız taksitle güle güle kullan:) bende bakıcam şehir içinde bi yere ayrıca inegöle gidicem ama yaptırmıycam orada begendiğim bi model olursa çünkü yaptırmana gerek yokmuş oarada imalathanelerde varmış mobilya hazır beegnirsem ordan alırım benimde pek vaktim olmıycak inş dogru alışverişi yaparız bizde. haziranda düğünüm mayısta kurulucak ev telaş telaş yani.kolay gelsin şekerim sana da:)

ayy canım Allah yardımcın olsun yani biz 2 sene önce bugünleri düşünüp evi komple yaptırmıştık (boya + badana + mutfak + banyo + doğalgaz + kapı cam+ kartonpiyer... ) Beyaz eşyalarımızıda kdv+ötv ,indirimi varken almıştık bak beyaz eşyaları çok uygun aldık yani düşün plazma tv büyük + aspiratör bile dahil düşün tüm beyaz eşyalar 5750 TL tutmuştu.. Allahtan şimdi onlar yok sadece mobilyaları ödüyoruz yoksa çok fena sıkışırdık bide kendi evimiz kira derdi de yok ohh :dance:

ne güzel canım iyi gerçekten biz hiçbişeyimizi alamamıştık ama trink paramız var bizimde peşim peşin alıcaz şimdi hepsini zaten fazla abartıya da kaçmıycaz ben öle misafir odası konsol falan istemiyorum bi odanın içinde tabi salon gibi bi odaya koltuk takımı hem misafirler geldiğinde gösterişli hemde günlük kullanım için rahat bişeyler alıcam yemek masası tv ünitesi orta sehpa bide küçük sehpalardan misafir için o kadar yani tek bi koltuk alıcaz başka odaya misafir geldiğinde yatsın diye ütü falan yaparım yani o oadada yatak oası o kadar yani abartıya kaçmadan halledicez.sonuçta düğünde çok masraf çıkıyo sendeb biliyosundur en kısa yoldan birbirimizi üzmeden halledicez inş.

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanmanı ümit ederim.bende Ankaradyım sitelerden aldım.imalatcılarından aldık hep.inanın örnek:atölyede 1500 tl aynı takım magazaya giriyo takımına göre değişiyor 500 ve üstü koyuyolar:S feci kar var.neyse cnm bende gecen hafta anlastık yapılyıor suan yemek masası+konsol tv unıtem orta sehpam yatak oda (gardrop sürgülü+puf+sifonyer+kravatlık+coraplık+teklı dolap gunluk ıcın aynalı falan yatak baslı vs...extara eklettım :) )modern derılı taslı falan oturma grubum 3+2+1+1 2 tane cekyatım derılı falan sık bişi oturma odam ıcın aldım yatak ve bazalı hepsini 6500 aldık peşin ama.işte halı var daha perdeler:S ofof eksık bitmez onları taksıtle alırız inş herkes dilediği esyayyı alır ve kullanmayı nasip eder Rabbim herşey gönlünüzce olsun

amin sebbnemm hepimizin. zor ama heyecanlı telaşlar:)

amin canım çok zor ve sıkıntılı malesef bu dönemler.. :sinifsinif: en azından benim için öyleydi.. ya kızlar aldığım mobilyaların resimlerini eklicem ama firma izin vermedi yani çekmeme bile zor izin verdi sakın biryerde yayınlama felan dedi saçma değilmi sizce:umursamaz:

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanmanı ümit ederim.bende Ankaradyım sitelerden aldım.imalatcılarından aldık hep.inanın örnek:atölyede 1500 tl aynı takım magazaya giriyo takımına göre değişiyor 500 ve üstü koyuyolar:S feci kar var.neyse cnm bende gecen hafta anlastık yapılyıor suan yemek masası+konsol tv unıtem orta sehpam yatak oda (gardrop sürgülü+puf+sifonyer+kravatlık+coraplık+teklı dolap gunluk ıcın aynalı falan yatak baslı vs...extara eklettım :) )modern derılı taslı falan oturma grubum 3+2+1+1 2 tane cekyatım derılı falan sık bişi oturma odam ıcın aldım yatak ve bazalı hepsini 6500 aldık peşin ama.işte halı var daha perdeler:S ofof eksık bitmez onları taksıtle alırız inş herkes dilediği esyayyı alır ve kullanmayı nasip eder Rabbim herşey gönlünüzce olsun

Ay canım işte benim aldığım takımlar 3500 TL den başlıyor yatak odası+ yemek odası + oturma grubu + küçük oda için çekyat takımı + orta sehpa + servis sehpa + fiskos masası falan felan bu fiyatı tuttu olsun ama gönlümüzden geçenler oldu en azından boshayallersmile

bence çok uygun bizde dün yatak odası yemek odası tv ünitesi ve oturma grubu aldık 11.850 il dışına nakliyesi dahil bence çok normal

bizde bursa LAZZONİ den yatak odamızı aldık kızlar bakın derim sadece tasarımlar var 4.00tl zaten süper bir dolap aldık,annemler duvar sandı:) hepimizz güzel günlerde kullanıırz inş....

bizde bursa LAZZONİ den yatak odamızı aldık kızlar bakın derim sadece tasarımlar var 4.00tl zaten süper bir dolap aldık,annemler duvar sandı:) hepimizz güzel günlerde kullanıırz inş....

amin canımm :Saruboceq: Bizde 3750 felandı öyle bir fiyata aldık ama dehşet bişi yani yatak başlığında led ışıkları var aklinialirimsmile

Ya kızlar bu arada benim masanın ayakları çok kullanışsızmış ya ben acele ile farketmedim inş. değiştirebilirim ayaklarını :sinifsinif:

Back
X