Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bursalı bacılarım mobilyaları aldık :) Sizin ne kadar tuttu??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ya cnmmmmmm koltuklarımız,o kırmızı koltuk ve orta sehbamız aynı senle:):):):çok küçük farklılıklar var benim koltuk bal körügü kahvesi renginde kolları yine beyazda yastıklarda düz renkte:):):)orta sehbada renkler yer deiştirmiş benimkinde:)görünce şaşırdım zevklerimiz aynıymış vala:)güzle güzel kulan cnm bnm:)

Son düzenleme:
ya cnmmmmmm koltuklarımız,o kırmızı koltuk ve orta sehbamız aynı senle:):):):çok küçük farklılıklar var benim koltuk bal körügü kahvesi renginde kolları yine beyazda yastıklarda düz renkte:):):)orta sehbada renkler yer deiştirmiş benimkinde:)görünce şaşırdım zevklerimiz aynıymış vala:)güzle güzel kulan cnm bnm:)

ayyyy çok sevindimmmm ne güzel :1hug: o zaman bana fikir verirmisin kırmızı koltuklarım için nasıl perde aliyim ? :teselli:

cnmmmmmm ben tek bi koltuk aldım o kırmızıdannn..oturma odam ile salonum ayrı var..ama çocuk odam boşşta kalıyodu bide kalabalık gelen olursa o odada yatr dedim:)kırmızı koltukun karşısınaaa yeşil kırmızı lila yer minderleri aldım büyüklü küçüklü onu koycammm çapraz bi köşeyede sandıkı koycam üzerinede aksesuar kırmızılı falan alcam:)perdeyide beyaz üzerine kırmızı puanlıı yada çiçekli falan öle bşy olur sanırım:)düz tavandan yere tül alıyorum her odama store katlamalılar hiç kulanışlı deillll sanada tavsiye etmem canım başa bela oluyor temizligi:)halıyıda beyaz siyah kırmızı karışık alcammmm.....
yadaaaaaa ikinci secenek her renkten küçük çiçekli tül bide yeşil kırmızı turuncu karışık halı da alabilirim..ileride çocuk odası olarak kulancam tam karar vereemdim..ama ilk dedigim gibi olcak büyük ihtimalle:)bakalım perdeciye bide halıcıya gidince netleşcek gibi:)sen nsl düşünüyosun bakim banda fikir olur:)

canım bende salon için aldığım koltuk takımlarına açık renk perde aliyim diyorum kırık beyaz aliyim tülünü kendinden ufak işlemeleri olsun perdelerinide gri renkte aliyim diyorum boshayallersmile kırmızı koltuklar içinde yine düz renk aliyim perdesini ve tülünü sadece perdesinde kırmızı ufak desenler olsun kendinden diyorum.. halımıda kırmızı siyahlı aliyim yine..

evt cnm çok güzel olur inan bi evi halı ve perdesi güzel gösterioo bakalım bende sade bşyler istiyorum hafif desenli falan gittigim perdecide ki desenler önemli malum hepsini aynı yerden alcaz inş güzel modeller vardır her oda için:):):):):)

evt cnm çok güzel olur inan bi evi halı ve perdesi güzel gösterioo bakalım bende sade bşyler istiyorum hafif desenli falan gittigim perdecide ki desenler önemli malum hepsini aynı yerden alcaz inş güzel modeller vardır her oda için:):):):):)

ayy işte ben perdeleri nerde diktirsem diye düşünüyorum ev bursada ama istanbulda çok çeşit var burdan diktirsem diyorum cam ölçülerini nasıl alıcaz?.. Hoş elimde bir perdecinin aldığı ölçüler var ama diyorum hani bide yanlış çıkar felan geri dönüşüde olmaz en iyisi bursadan diktirmek galiba hem adam kendi alır ölçüsünü hemde ters bişi olursa götürürüm bilmiyorumkismile haksızmıyım

ayy işte ben perdeleri nerde diktirsem diye düşünüyorum ev bursada ama istanbulda çok çeşit var burdan diktirsem diyorum cam ölçülerini nasıl alıcaz?.. Hoş elimde bir perdecinin aldığı ölçüler var ama diyorum hani bide yanlış çıkar felan geri dönüşüde olmaz en iyisi bursadan diktirmek galiba hem adam kendi alır ölçüsünü hemde ters bişi olursa götürürüm bilmiyorumkismile haksızmıyım

cnmmmmm bursada haledersen eline koluna bag olmas hemmm kiracıysan ev değiştirdigin zaman aynı perdeciye gidip getirtirsinnn aynı perdeden eksik kalırsa camların...boşşverrr bursada perdeci gelsin güzelce ölçüsünü alsınnn ugraşma sneaklinialirimsmilebende öyle yapcam valla malatyadayım elazıga gelin gitcem ev orda...malatyada bi ara almayı düşündük baktım bisürü iş çıkcak başıma geri elazıgda diktirmeye karar verdimm bende:)

cnmmmmm bursada haledersen eline koluna bag olmas hemmm kiracıysan ev değiştirdigin zaman aynı perdeciye gidip getirtirsinnn aynı perdeden eksik kalırsa camların...boşşverrr bursada perdeci gelsin güzelce ölçüsünü alsınnn ugraşma sneaklinialirimsmilebende öyle yapcam valla malatyadayım elazıga gelin gitcem ev orda...malatyada bi ara almayı düşündük baktım bisürü iş çıkcak başıma geri elazıgda diktirmeye karar verdimm bende:)

ay canım ya inş. kafamıza göre cici şeyler buluruz :1hug: >bu arada duvar sticker düşünüyormusun evine?.. bayanssulusmile

ay canım ya inş. kafamıza göre cici şeyler buluruz :1hug: >bu arada duvar sticker düşünüyormusun evine?.. bayanssulusmile

cnmmmmmm valalhii karar veremedim bide ev kira ya ev sahibi neder bilmiyorum acaba sticker geri çıkartabiliyormuyus iz falan kalıyomu biliomusun..ben sadece koridoruma yapmayı düşündümmm ama ev kira oluncada pek fazla bşy yapamıyo insan..mesela salonda konsolun arka duvarına duvar kagıdı yapmayı istiyorum onuda sorcaz ev sahibi izin vercekmi bilmiom off kendi evim olsa herşeyi yapadım rahat rahat:)sen yapcakmısın begendigin model varmı..koçtaşta buldum bi kaç modelll bide buzdolabı için özel stickler varmışş onuda çok begendimm öle bşy yapcam sanırım :)
bak böle duryor ama canlı hali daha güzel kabartmalı desenleri..

bak bide bunları begendim koçtaşta ama karar veremedim iştee ev sahibi sorun yapmassa yada geri çıkardıgımda iz kalmassa bunlardan birini almayı düşünüyorum..

snein begendiklerin varmı kuzuşşş bak süper fikir oluyor vallahi iyiki konuyu açmışsın:)

Son düzenleme:
canım güle güle kullan o oturma gurubun varya kırmızı ondan bizde de var çok rahatlar gerçekten memnun kalıcaksın her biri tv koltuığu gibi rahat yani ii seçim yapmışsına.syalnız gelen misafirler oturmakta zorlanıolar oturan gömülüp kalıo kalkamıolarakaydirigubbakcemile3birde keşke inegöle gitme şansınız olsaydı be güzelim çünkü orda 12000 aldığın mobilyaları yarı fiyatına alırdın valla :1no2:

canım güle güle kullan o oturma gurubun varya kırmızı ondan bizde de var çok rahatlar gerçekten memnun kalıcaksın her biri tv koltuığu gibi rahat yani ii seçim yapmışsına.syalnız gelen misafirler oturmakta zorlanıolar oturan gömülüp kalıo kalkamıolarakaydirigubbakcemile3birde keşke inegöle gitme şansınız olsaydı be güzelim çünkü orda 12000 aldığın mobilyaları yarı fiyatına alırdın valla :1no2:

Biliyorum tatlım ama 6 saat vaktim vardı mecburen bir günde seçmek zorunda kaldım o kadar apartopar aldıkki masanın ayaklarını felan sonradan farkettim Allah tan resimlerini çekmişim :umursamaz: Napalım artık kısmet böyleymiş dedik.. opuyorumnanaktan

Biliyorum tatlım ama 6 saat vaktim vardı mecburen bir günde seçmek zorunda kaldım o kadar apartopar aldıkki masanın ayaklarını felan sonradan farkettim Allah tan resimlerini çekmişim :umursamaz: Napalım artık kısmet böyleymiş dedik.. opuyorumnanaktan

aman boşver canım ya önemli olan huzurlu ve mutlu bi şekilde kullanman onları gerisini boşver sositososito

cnmmmmmm valalhii karar veremedim bide ev kira ya ev sahibi neder bilmiyorum acaba sticker geri çıkartabiliyormuyus iz falan kalıyomu biliomusun..ben sadece koridoruma yapmayı düşündümmm ama ev kira oluncada pek fazla bşy yapamıyo insan..mesela salonda konsolun arka duvarına duvar kagıdı yapmayı istiyorum onuda sorcaz ev sahibi izin vercekmi bilmiom off kendi evim olsa herşeyi yapadım rahat rahat:)sen yapcakmısın begendigin model varmı..koçtaşta buldum bi kaç modelll bide buzdolabı için özel stickler varmışş onuda çok begendimm öle bşy yapcam sanırım :)
snein begendiklerin varmı kuzuşşş bak süper fikir oluyor vallahi iyiki konuyu açmışsın:)

Canım olmazzzzmııı ben kesinlikle sticker istiyorum ama beyaz eşyalara kullanıldığını ilk defa gördüm boshayallersmile Çok hoş olmuş ya benim beyaz eşyalarım gri ama siyah yada beyaz sticker olur herhalde benimkilere renkli gidermi sence?? :kedi:
Bak canım benim beğendiklerim bunlar bide bunların süetten yapılanlarını görmüştüm canım bir sitede hatta kristal taşlardan yapılanlarıda var çok şık duruyor boshayallersmile

Buzdolabı etiketi bunlar olabilir kesinlikle;
http://www.koctas.com.tr/U/Lapstick-Buzdolabi-Etiketi-LS003-Pati/-/54790?R=265
http://www.koctas.com.tr/U/Lapstick-Buzdolabi-Etiketi-LS005-Papatya/-/54792?R=265

Canım benim koltukları turkuaz yastıklar alırsam uyumlu, böyle bir sticker da alabilir bide bunun yanına aynı mavi mumlar alıcaksın orta sehpaya opuyorumnanaktan ;
http://www.koctas.com.tr/U/Uc-Renkli-Dal-Sticker-DEC04/-/54940?R=265

Canım bak bide böyle kristal taşlardan oluşan duvar stickerları var yerimseniben
Yatak odasına özellikle çok fantazik olur hee :jeyyar:
http://www.duvarstickeri.com/store/list.asp?action=category&idCategory=70&gclid=CJ2zxPaSi6ECFWde4wod0SqchQ

amin canım çok zor ve sıkıntılı malesef bu dönemler.. :sinifsinif: en azından benim için öyleydi.. ya kızlar aldığım mobilyaların resimlerini eklicem ama firma izin vermedi yani çekmeme bile zor izin verdi sakın biryerde yayınlama felan dedi saçma değilmi sizce:umursamaz:

fotograflara baktim hepsi cok guzel gule gule kullan cnm bazi yerler yapiyor modelleri calinmasin diye AMA sen almissin sonucta yaptirma amacin yok o yuzden sacma bosver cnm sen gule gule kullan opuyorumnanaktan

fotograflara baktim hepsi cok guzel gule gule kullan cnm bazi yerler yapiyor modelleri calinmasin diye AMA sen almissin sonucta yaptirma amacin yok o yuzden sacma bosver cnm sen gule gule kullan opuyorumnanaktan

Amin tatlım inş. heppimize uğur getirir aldığımız eşyalar :Saruboceq: Senin hazırlıklar ne alemde boshayallersmile

ayyyyyyyyyyyyy cnm snein ekledikleirnde çok güzel aman karar vermek çok zor özelliklede böle aksesuar tarzıı off herşey süper valla karar veremiyorum..cnm ben koçtaşta bakarken grii buzdolabının üzerinde vardı güzel duryordu valla:)özellikle turkuaz agaç dalının çok begendim cidden turkuaz yastık alırsan süper dururrrrrrrrrrrrrrr:)

Amin tatlım inş. heppimize uğur getirir aldığımız eşyalar :Saruboceq: Senin hazırlıklar ne alemde boshayallersmile

Insallah cnm hepimiz gule gule kullanalim :nazar:benimde salon takimim ve yemek odam var baska mobilyam yok :):sinifsinif: cok sukur dugunle ilgili Hersey hazir yavas yavas yapicaz iste daha zaman var sonucta :) :)zemuszemus

:1hug:
amin canımm :Saruboceq: Bizde 3750 felandı öyle bir fiyata aldık ama dehşet bişi yani yatak başlığında led ışıkları var aklinialirimsmile

iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah hepimize.........ee bir de nerde oturacağız başlığı mı açsak bursalı kardeşlerrr:))????

:1hug:

iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah hepimize.........ee bir de nerde oturacağız başlığı mı açsak bursalı kardeşlerrr:))????

olur valla boshayallersmile yada burdan da devam ederiz ya ben zafer mah. oturucam zemuszemus

kızlar burdan mı devam ediyoruz başlık mı açıyoruz ?? bence başlık açalım daha çok kişiye ulaşırız

Back
X