Bende iyiyim canım evde badana boya vardı onunla uğraşıyorduk.Melis kusura bakma canım ya bende biraz uzak kalmıştım giremedim sık sık.Buluşma yaptınızmı?Benim aklıma bir fikir geldi ama bilmem nedersiniz?Malum yaz havalar sıcak dışarda çok gezilmiyor.Bu belediyenin gezi gemileri var tura çıkarıyorlar yarım gün sürüyor.Mudanyada duymuşsunuzdur.İşte herkez kendine göre birşey yapsa pasta vs.Hem eğlenmiş olurduk hemde gezmiş olurdukiyiyim canım trşk.sen nasılsın? seni özellikle bekliyorum zaten :)
Kızlar çok özür dileyerek buluşmayı haftaya uygun bir güne atmak istiyorum..Çok ağır bir rahatsızlık geçirdim tedavim bu haftada devam edicek..ama lütfen haftaya Allah nasip ederse tabi buluşma için hazırlanalım.çok öptüm herkesi.
Selam kızlar buluşma olursa mutlaka bana da haber verin olur mu. Bende Bursa'ya gelin geldim ve tek bir arkadaşım bile yok :):
A.s canım hoşgeldin aramızaHoşgeldin Bursayada:)Bu arada sanırım hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Görüşürüz tabiki neden olmasın Bursanın neresinden?
Bursa Nilüfer (Yolçatı)de oturuyorum, demirtaşpaşada çalışıyorum canım. Hoşbuldum :) Allah razı olsun iyi dileklerin için :) sen neresindensin?
Sendende Allah razı olsun canım.Ben mudanyada oturuyorum.Şuan evdeyim çalışmıyorum
Uzak değil. Umarım bir ara görüşme şansımız olur :)
İnşallah buyur gel beklerim
Belki birgün buluşuruz başka bi yerde :)
Olurr mudanyaya gelmeye çekiniyorsan başka yerdede olurkızlarla hepbirlikte görüşürüz farketmez benim için
Mudanyaya gelmeme özel bi sebepten dolayı eşim izin vermez. Yoksa benim için sorun değil :)
Anladım canım sağlık olsun sonuçta hepimiz Bursa'dayız uygun ortak bir yerde buluşuruz kısmet olursa.
Kızlar hadi buluşalım....Tanışalımmm....Burada bildiğimiz tüm bursalı hatunlara söyleyelim hemen düzenleyelim buluşmayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?