Bursalı arkadaşlar yeter artık bizde buluşalım :))

bundan sonra da buluşma zor olur artık.

iyiyim canım trşk.sen nasılsın? seni özellikle bekliyorum zaten :)
Bende iyiyim canım evde badana boya vardı onunla uğraşıyorduk.Melis kusura bakma canım ya bende biraz uzak kalmıştım giremedim sık sık.Buluşma yaptınızmı?Benim aklıma bir fikir geldi ama bilmem nedersiniz?Malum yaz havalar sıcak dışarda çok gezilmiyor.Bu belediyenin gezi gemileri var tura çıkarıyorlar yarım gün sürüyor.Mudanyada duymuşsunuzdur.İşte herkez kendine göre birşey yapsa pasta vs.Hem eğlenmiş olurduk hemde gezmiş olurdukAma haftaya ramazan başlıyor.Sanırım demekle geç kaldımAma bayramdan sonra yine seferler var.Yinede çoğunluk nederse tabiki.Sen beni niye özellikle bekliyorsun bakimCanım benim teşekkür ederim.Düşünüp davet ettiğin içinİnşallh topiği takip edelimde güzel birgün buluşmaya karar veririz.

Geçmiş olsun umarım kötü birşey değildir.Sanırım toparlandın nasılsın şimdi?Çocuklar nasıl?

Selam kızlar buluşma olursa mutlaka bana da haber verin olur mu. Bende Bursa'ya gelin geldim ve tek bir arkadaşım bile yok :):

Selam kızlar buluşma olursa mutlaka bana da haber verin olur mu. Bende Bursa'ya gelin geldim ve tek bir arkadaşım bile yok :):

A.s canım hoşgeldin aramızaHoşgeldin Bursayada:)Bu arada sanırım hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Görüşürüz tabiki neden olmasın Bursanın neresinden?

A.s canım hoşgeldin aramızaHoşgeldin Bursayada:)Bu arada sanırım hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Görüşürüz tabiki neden olmasın Bursanın neresinden?

Bursa Nilüfer (Yolçatı)de oturuyorum, demirtaşpaşada çalışıyorum canım. Hoşbuldum :) Allah razı olsun iyi dileklerin için :) sen neresindensin?

Bursa Nilüfer (Yolçatı)de oturuyorum, demirtaşpaşada çalışıyorum canım. Hoşbuldum :) Allah razı olsun iyi dileklerin için :) sen neresindensin?

Sendende Allah razı olsun canım.Ben mudanyada oturuyorum.Şuan evdeyim çalışmıyorum

Kızlar hadi buluşalım....Tanışalımmm....Burada bildiğimiz tüm bursalı hatunlara söyleyelim hemen düzenleyelim buluşmayı...

Kızlar hadi buluşalım....Tanışalımmm....Burada bildiğimiz tüm bursalı hatunlara söyleyelim hemen düzenleyelim buluşmayı...

Olabilir güzel olur aslında sonra kışa kalınca olmuyor.Buluşma olursa gelirim bende kısmetse

Hadi bayanlar herkesi bilgilendirelim 1 eylül cumartesi buluşaım ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…