Bursalı arkadaşlar yeter artık bizde buluşalım :))

iyiyim canım trşk.sen nasılsın? seni özellikle bekliyorum zaten :)
Bende iyiyim canım evde badana boya vardı onunla uğraşıyorduk.Melis kusura bakma canım ya bende biraz uzak kalmıştım giremedim sık sık.Buluşma yaptınızmı?Benim aklıma bir fikir geldi ama bilmem nedersiniz?Malum yaz havalar sıcak dışarda çok gezilmiyor.Bu belediyenin gezi gemileri var tura çıkarıyorlar yarım gün sürüyor.Mudanyada duymuşsunuzdur.İşte herkez kendine göre birşey yapsa pasta vs.Hem eğlenmiş olurduk hemde gezmiş olurduk:21:Ama haftaya ramazan başlıyor.Sanırım demekle geç kaldım:9:Ama bayramdan sonra yine seferler var.Yinede çoğunluk nederse tabiki.Sen beni niye özellikle bekliyorsun bakim:34::9:Canım benim teşekkür ederim.Düşünüp davet ettiğin için:16:İnşallh topiği takip edelimde güzel birgün buluşmaya karar veririz.:10:
Kızlar çok özür dileyerek buluşmayı haftaya uygun bir güne atmak istiyorum..Çok ağır bir rahatsızlık geçirdim tedavim bu haftada devam edicek..ama lütfen haftaya Allah nasip ederse tabi buluşma için hazırlanalım.çok öptüm herkesi.

Geçmiş olsun umarım kötü birşey değildir.Sanırım toparlandın nasılsın şimdi?Çocuklar nasıl?:54::3:

Selam kızlar buluşma olursa mutlaka bana da haber verin olur mu. Bende Bursa'ya gelin geldim ve tek bir arkadaşım bile yok :):

Selam kızlar buluşma olursa mutlaka bana da haber verin olur mu. Bende Bursa'ya gelin geldim ve tek bir arkadaşım bile yok :):

A.s canım hoşgeldin aramıza:16:Hoşgeldin Bursayada:)Bu arada sanırım hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Görüşürüz tabiki neden olmasın Bursanın neresinden?

A.s canım hoşgeldin aramıza:16:Hoşgeldin Bursayada:)Bu arada sanırım hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Görüşürüz tabiki neden olmasın Bursanın neresinden?

Bursa Nilüfer (Yolçatı)de oturuyorum, demirtaşpaşada çalışıyorum canım. Hoşbuldum :) Allah razı olsun iyi dileklerin için :) sen neresindensin?

Bursa Nilüfer (Yolçatı)de oturuyorum, demirtaşpaşada çalışıyorum canım. Hoşbuldum :) Allah razı olsun iyi dileklerin için :) sen neresindensin?

Sendende Allah razı olsun canım.Ben mudanyada oturuyorum.Şuan evdeyim çalışmıyorum:34::3:

Kızlar hadi buluşalım....Tanışalımmm....Burada bildiğimiz tüm bursalı hatunlara söyleyelim hemen düzenleyelim buluşmayı...

Back