Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar bir kaç yıl önce sağolsun ayça arkadaşımız sayesinde güzel buluşmalar yaptık..ve gerçekten kendi adıma çok güzel dostluklar edindiğimi söyleyebilirim.ayçacım sen gittin bursa buluşamıyor lanetledin mi şekerim :)).. ARKADAŞLAR buluşmaya katılmak isteyen lütfeen sayfaya destek versin.havaların güzelleştiği şu günlerde evlere tıkalı kalmayalım.![]()
selam kızlar bende bursa yeşil yaylada oturuyorum bende yürümede kendime arkadas istiyorum bana eşlik eden olurmu ....
yeşilyaylanın neresinde oturuyorsun cnm bende yeşilyaylanın sonundaki seyhanlarda çalışıyorum..
ayyy cbm orda oturuodum bendee=))) ama ıhsanıyeye tasındık yaaaa tühhhhhhhhh=(
yeşilyaylanın neresinde oturuyorsun cnm bende yeşilyaylanın sonundaki seyhanlarda çalışıyorum.. eski üst gecit vardıya simdi lambalar var orda oturuyorum aktar var onun 1ci katındayım cnm
Merhaba Melisciğim nasılsın hayırlı olsun topiğinBuluşma olursa kısmet olursa bende gelirim canım
![]()
canım arkadaşım buluşma topiği açarda ben katılmazmıyımmmartık izinlerim pazartesi günleri ama malum çalışıyorum arkadaşlara da uyarda pazartesi olursa ben gelirim canım
![]()
slm cnm sen nerede oturuyosun
evet yaa ozaman çok güzel buluşmalar olmuştuinş bu sefer tekrardan yaşanır ..
bu arada beddua falan etmedim merak etmeyinn![]()
Geç mi kaldım bulusmayaibende beşevlerdeyim![]()
aaa
yeşilyaylada çok arkadaşım ahbabaım var benim yaa
bende 2003 ten beri ist deyim gelin geldim
doğma büyüme bursalıyım
hangi okullarda okudun canım?
yeşilyaylanın neresinde oturuyorsun cnm bende yeşilyaylanın sonundaki seyhanlarda çalışıyorum.. eski üst gecit vardıya simdi lambalar var orda oturuyorum aktar var onun 1ci katındayım cnm
evet canım biliyorum orayı ALLAH bilir kç kere birbirmizin yanımızdaan geçmişizdirr :)) çünkü ben hergün oralardayım.. çalışmaya başlamasam sana eşlik ederdim yürüme konusundaa :))
evet canım biliyorum orayı ALLAH bilir kç kere birbirmizin yanımızdaan geçmişizdirr :)) çünkü ben hergün oralardayım.. çalışmaya başlamasam sana eşlik ederdim yürüme konusundaa :))
aynen cnm güzel olurdu benimde yeşil yaylada hiç arkadasım yok gidip geldigim zaten gelin geldim burayada bursalıyımda günlerim yanlız geciyo gelende nerede oturuyosun sen pekiii calıştıgın yere yakınmı evin uzakmı öptüm cnm![]()
aynen cnm güzel olurdu benimde yeşil yaylada hiç arkadasım yok gidip geldigim zaten gelin geldim burayada bursalıyımda günlerim yanlız geciyo gelende nerede oturuyosun sen pekiii calıştıgın yere yakınmı evin uzakmı öptüm cnm![]()
evim şevket yılmaza yakın oraya uzak ama uzak derken 1 otobüsle 10 dk. falan yani .. buluşma olurda grşrzsek çok ii olur bakalım daha ii tanışır kaynaşırız:))
ooo güzel hatunum buluşma topiği açmış ta haber vermemiş
yaz geldı sayılır bu guzel zamanları ıyı değerlendırmek lazım
uluşma olursa bende gelmek ısterım ıkı çocukla benı de kabul edersen meliscim
ayçacım zaman ne kadar çabuk geçtı kız 4 ay olmuş sen işe başalyalı maşallah sana :)))
Merhabalar Bursalı hatunlar
Yesilyaylada 19 senem gecti..çok iyi bilirim o tarafı ve o aktarada uğrarım:))
Ahmet Hamdi t.i.o ve Adnan Menderes'te okudum, sana çok yakın okullar
Bu arada niçini unuttum yeşilyaylali bayan:)
Bende millet mh. Yeni sitelerdeyim
Buluşma ya gelirim:))