Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar havalar düzeldiğine göre haftaya bir buluşma düzenleyelim yer "KÜLTÜR PARK ORMAN KAFE" gün SALI gün ve mekan kimlere uygun?????
Bana çalıştığım için akşam 6 dan sonra olursa uygun olur.
slm cnm ama 6 gec bir saat olursa hafta sonu olsun isterseniz
Merhaba. Ben de Bursa dayım. Anck eski bir üye değilim. Mutlaka ki siz çok daha iyi biliyorsunuzdur aranızda çalışanların sayısının ne kadar olduğunu ancak hafta içi olunca gelmek isteseler bile ya izin almak durumunda kalacaklar ya da gelemeyeceklerdir muhtemelen. Evet havalar güzelleşince hafta sonlarını da insanlar aile bireyleriyle evlerinde veya onlarla yaptıkları küçük haftasonu programlarıyla değerlendirmek isteyecekleri için bu bakımdan bu buluşmanın hafta içi olması çok daha iyi tabii ki ama çalışanların sayısı fazlaysa bir şekilde onları da düşünerek belki de bir hafta sonunu insanların bu buluşmaya ayırmak için ödün vermeleri daha adil gibi duruyor. Nihayetinde herkes aynı şartlarda olur o zaman diye düşünüyorum. Gerçi şu an itibariyle bu günde uygunluk sağlanması bakımından ne kadar insandan okey gelecek ve bunların ne kadarının çalışan olup olmayacağı da belli değil belki de boşuna böyle bir düşünceye sahip olmuş da olabilirim. Zaten şu andan sonraki cevaplarda uygunluklar net bir şekilde ortaya çıkacaktır ve müşterek bir gün belirlemek noktasında sorun olmaz herhalde. Yer bence de güzel herkesin rahat ulaşabileceği ve güzel. Hem bebekleri veya çocukları olanlar için de daha rahat olur burası diye düşünüyorum. Hatta belki de gelmek isteyenler için bir problem teşkil etmezse bu buluşma akşam için planlanabilir mi? acaba diye de geçmiyor değil aklımdan. Yani iş çıkışı saati gibi de planlanabilir mi acaba gerçi ne kadar bir seçenek olabilir bilmiyorum ama görüşlerimin hepsini yazdım işte burada. Herkese sevgiler ve selamlar
mrb canım hoşgeldin.bizim de amacımız çoğunluğa göre karar vermek fakat hafta sonu herkesin eşi,çocuğu kendine göre programları oluyor o bakımdan bu şekilde bir gün belirledik.yinede son karar herkesin mutabık olduğu bir gün olur.Merhaba. Ben de Bursa dayım. Anck eski bir üye değilim. Mutlaka ki siz çok daha iyi biliyorsunuzdur aranızda çalışanların sayısının ne kadar olduğunu ancak hafta içi olunca gelmek isteseler bile ya izin almak durumunda kalacaklar ya da gelemeyeceklerdir muhtemelen. Evet havalar güzelleşince hafta sonlarını da insanlar aile bireyleriyle evlerinde veya onlarla yaptıkları küçük haftasonu programlarıyla değerlendirmek isteyecekleri için bu bakımdan bu buluşmanın hafta içi olması çok daha iyi tabii ki ama çalışanların sayısı fazlaysa bir şekilde onları da düşünerek belki de bir hafta sonunu insanların bu buluşmaya ayırmak için ödün vermeleri daha adil gibi duruyor. Nihayetinde herkes aynı şartlarda olur o zaman diye düşünüyorum. Gerçi şu an itibariyle bu günde uygunluk sağlanması bakımından ne kadar insandan okey gelecek ve bunların ne kadarının çalışan olup olmayacağı da belli değil belki de boşuna böyle bir düşünceye sahip olmuş da olabilirim. Zaten şu andan sonraki cevaplarda uygunluklar net bir şekilde ortaya çıkacaktır ve müşterek bir gün belirlemek noktasında sorun olmaz herhalde. Yer bence de güzel herkesin rahat ulaşabileceği ve güzel. Hem bebekleri veya çocukları olanlar için de daha rahat olur burası diye düşünüyorum. Hatta belki de gelmek isteyenler için bir problem teşkil etmezse bu buluşma akşam için planlanabilir mi? acaba diye de geçmiyor değil aklımdan. Yani iş çıkışı saati gibi de planlanabilir mi acaba gerçi ne kadar bir seçenek olabilir bilmiyorum ama görüşlerimin hepsini yazdım işte burada. Herkese sevgiler ve selamlar
bu gördüğüm topik mutluluktan öldüğüm andırrr![]()
Kızlar çok özür dileyerek buluşmayı haftaya uygun bir güne atmak istiyorum..Çok ağır bir rahatsızlık geçirdim tedavim bu haftada devam edicek..ama lütfen haftaya Allah nasip ederse tabi buluşma için hazırlanalım.çok öptüm herkesi.