Bursalı arkadaşlar yeter artık bizde buluşalım :))

aslında haklısınız ama biz daha önce çok buluşma yaptık ve bi kaçınıda çalışan arkadaşlar var diye haftasonuna ayarladım ama yine çalışmayan bayanlardan katılım daha çok oldu.. çnkü çalışanların birtek haftasonu olduğu için sanırım eşleriyle birlikte geçirmek dahaa cazip geliyor ve gelemıyorlar bu sefer evdeki bayanlarında eşleri evde oluyor onlardanda gelemeyenlr yada zor gelenler oluyor.... ama çoğunluk isterde haftasonu olursa olabilir tabii ben sadece görüş bildirmek istedimm... tecrübelerime dayanaraktan

Son düzenleme:
mrb canım hoşgeldin.bizim de amacımız çoğunluğa göre karar vermek fakat hafta sonu herkesin eşi,çocuğu kendine göre programları oluyor o bakımdan bu şekilde bir gün belirledik.yinede son karar herkesin mutabık olduğu bir gün olur.
bu gördüğüm topik mutluluktan öldüğüm andırrr

sevinmene sevindim tatlım :)

Kızlar çok özür dileyerek buluşmayı haftaya uygun bir güne atmak istiyorum..Çok ağır bir rahatsızlık geçirdim tedavim bu haftada devam edicek..ama lütfen haftaya Allah nasip ederse tabi buluşma için hazırlanalım.çok öptüm herkesi.

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Ağır bir rahatsızlık deyince insan endişeleniyor yine de. İnşallah tedaviniz bu hafta umduğunuz gibi sonlanır ve rahatsızlığınız da gelmiş geçmiş olur diyebiliyorum ancak. Tekrar geçmiş olsun.

teşk ederim canım.çok şükür geldi geçti..Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın..Bana bir şey olmaz dememk gerek miş bunu anladım.

evet kızlarrrr salı günü için buluşmaya var olanlar parmak kaldırsın :))))

ben varııııııııım :118: çok mutlu oldum şimdi buluşma günü ayarlanmaya başlamış.
Günlerdir girememiştim topiğe.Benden sonra da yeni katılanlar olmuş.İnşallah yeni arkadaşlıklar kurarız.Ayy çok heycanlandım şimdi

tamam kızlar yarın yine haberleşelim saat ve yer belirleyelim.

hani gelicem diyen arkadaşlar kimseden ses çıkmıyor .. :))

havalar serin gidiyor kızlar kültürpark dahada serin olur çocuklar üşümesin orda :26:

canım yarın 29 derece gözüküyor hava üşümezler hırkalarını alın yinede :)))

mrb arkadaşlar saat 11 e kadar beklicem gelmek isteyen olmazsa gelecek arkadaşlarımızla buluşucaz..yer ve mekan değişebilir çünkü biz daha önce gördük birbirimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…