Bursalı arkadaşlar ne olur yardımcı olun???

_KaRa_KisSs_

umutlu bekleyiş
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Bursa
BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI 2 DOKTOR DEĞİŞTİRDİM ŞUAN 23.HAFTAMA GİRİCEM BURSADA ŞEVKET YILMAZ HASTANESİNE GİTMEK İSTİYORUM BİLDİĞİNİZ İYİ BİR DOKTOR VARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN VEYA DEVLET HASTANESİ VE İYİ BİR DOKTOR TAVSİYE EDERSENİZ SEVİNİRİM OKUYANLAR LÜTFEN CEVAPLAYIN??? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:nazar:

canım bende daha 4 haftalık gebeyım sevket yılmazda ufuk demır dıe bır dr.u tavsıye ettıler .fakat benım dr.um zubeyde hanım da nıhat kurtulus tavsıye ederım

ya arkadaşlar banada doktor lazım yaa 7 haftalık ikiz gebelık var.şevket yılmazda aradım doktor adını unuttm şimdi taa 25 gun verdi.

zübeyde hanımda hangı doktora gotsem bende bılemedım yaa.ama zübeyde hanım doktorlaru uzman daha ıyı bılgınız olsun.bnım doktorum ziya çetındi
oda özele gitti .gidiyorum onada 100 kagıt ta çok para kendıme doktor bulmam şart

sana katılıyorum canım benımde suhendan benderlıydı fakat cok dolu randevu almak mumkun deıl bende buyuzden yıne zubeydeden nıhat kurtuluşu sectım ılk dogumumu o yaptırmıstı hem eskı hemde ıyı tavsıye ederım

nihat kurtuluş öylemı tamam canım bır bakayım ona yaa.... sonuçta sen memnun kalmıssın

ben de 38 haftalık hamileyim.. doktorum zübeyde hanımın doktoru sühendan benderli önce özeline gidiyordum fakat sühendan hanımmuaynaneyi kapattı hastanede de devam ediyor.ben çok memnunum doktorumdan içim rahat en önemlisi de bu zaten..Fakat çokyoğun çalışıyor, bayağı hastası var baştakendisi takip etmediği kişilerle çok ilgilenirmi bilemem..182 den randevu almayı deneyin..

Canım benımde ılk bebegımde suhendandı onceden muayenehanesıne gıdıp rahatca takıp edılıorduk ama suan ondan ne 182 nede hastaneden randevu alamıyorum zaten alınmıyorda .bende o yuzden dogum takıbımı yapan suhendan yerıne dogumuma gıren nıhat beyı sectım .bırde suhendan hanımın cok hastası var cok ıyı ılgılenebılecegını dusunmuyorum .tercıh meselesı tabıkı hepımıze saglıklı evlat versın rabbım allah kurtarsın

bence devlet hastanesinde yılmaz çetinde çok iyi bir doktor

Back