• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursali anne adaylari :)

Ay deme çok fazla oluyormu bulantın neler iyi geliyor cnm inşallah bir an önce geçer bulantın. Gorumcemin doktoru senem alkan di . Dedgin doktorların ücreti ne kadar cnm
Kemal bey 95 tl canim muayene ucreti.yildirim dorukta odalar nasil canim biliyormusun genel olarak bilgin var mi hastane kosullari ile ilgili gorumcemle kaldim dedin ya o yuzden soruyorum canim

Ay deme çok fazla oluyormu bulantın neler iyi geliyor cnm inşallah bir an önce geçer bulantın. Gorumcemin doktoru senem alkan di . Dedgin doktorların ücreti ne kadar cnm
Bulanti oluyor baya ne yalan soyliyim ben bi sure sadece haslama patatesle yasadim.elma iyi geliyor tatli elma kranafil cigniyebilirsin ayva yiyebilirsin tuzlu leblebi de iyi ama tabi hepsi anlik bize dusen sabretmek :)

Bi de premesis diye bir vitamin var canim o da bulantiya iyi geliyor doktorunla gorusup folikasit yerine onu kullanabilirsin bulantilarin basladiginda:)

Insallah duzelir canim yavrunuz cok cok gecmis olsun.epidurale hic sicak bakamiyorum bu yuzden normal olmuyorsa en iyisi genel anestezi gibime geliyor
Inşallah cnm çok sağol. Haklsın cnm olmuyorsa zorlamanın anlamı yok bide nts de kalp atışları normal değildi belki sezeryana alabilirim dedi ama almadı bekledi

Bulanti oluyor baya ne yalan soyliyim ben bi sure sadece haslama patatesle yasadim.elma iyi geliyor tatli elma kranafil cigniyebilirsin ayva yiyebilirsin tuzlu leblebi de iyi ama tabi hepsi anlik bize dusen sabretmek :)
Sağol tavsiyelerini denerim mutlaka cnm sabredip gecicegini düşünmeliyiz yapcak bisey yok herlde :) ben bide zayıfım bulantidan bisey yiyemezsem bebegimde beslenemz diye düşündüm cnm

Bi de premesis diye bir vitamin var canim o da bulantiya iyi geliyor doktorunla gorusup folikasit yerine onu kullanabilirsin bulantilarin basladiginda:)
Tamam cnm not aldım mutlaka söylerim :) bide bulantı bileklikleri varmış ise yarıyor mu acaba:-)

Inşallah cnm çok sağol. Haklsın cnm olmuyorsa zorlamanın anlamı yok bide nts de kalp atışları normal değildi belki sezeryana alabilirim dedi ama almadı bekledi
Cok gecmis olsun tekrar.sizin icin soylemiyorum ama son zamanlarda doktorlarda da annelerde de bir normal dogum cilginligi almis yurumus ne gerek var halbuki olmuyorsa olmuyordur sezeryan olunca noluyo o evlat senin olmuyo mu.hele bir de normal dogurdum diye boburleneni anlamak mumkun degil ya da doktorlarin normal dogurtuyorum diyenini de anlamiyorum.Iste adi ustunde NORMAL :D

Sağol tavsiyelerini denerim mutlaka cnm sabredip gecicegini düşünmeliyiz yapcak bisey yok herlde :) ben bide zayıfım bulantidan bisey yiyemezsem bebegimde beslenemz diye düşündüm cnm
Kac kilosun canim.bebek uc ay depodan besleniyor zaten onceden vitamin eksikligin kansizlik yoksa sorun olmaz diye biliyorum ben.bulanti bilekligi denemedim canim hic bir fikrim yok

Cok gecmis olsun tekrar.sizin icin soylemiyorum ama son zamanlarda doktorlarda da annelerde de bir normal dogum cilginligi almis yurumus ne gerek var halbuki olmuyorsa olmuyordur sezeryan olunca noluyo o evlat senin olmuyo mu.hele bir de normal dogurdum diye boburleneni anlamak mumkun degil ya da doktorlarin normal dogurtuyorum diyenini de anlamiyorum.Iste adi ustunde NORMAL :KK70:
Haklsın cnm bizimki doktorun sucu o bekletti gorumcem ztn normal doğumdan korkardi istemiyordu ama hep normal olsn rahat edersin dendi bide inşallah iylesirde bu günleri unutur bir an önce

Kac kilosun canim.bebek uc ay depodan besleniyor zaten onceden vitamin eksikligin kansizlik yoksa sorun olmaz diye biliyorum ben.bulanti bilekligi denemedim canim hic bir fikrim yok
46 kiloyum cnm kansızlığım yokta vitamini bilmiyorm bakarlar herlde demi:)

46 kiloyum cnm kansızlığım yokta vitamini bilmiyorm bakarlar herlde demi:)
44 kiloyum ben de canim :D zayiflik bir avantaj icini rahat tut kansizlik veya kronik bir rahatsizlik yoksa sorun olacagini sanmiyorum:) kan testleri yapiyorlar kese gorundukten sonra o zaman bakilir canim :)

Cnm bende uygun olan hastaneleri araştırıyorum hayat hastanesı cok uygun esimin arkadaşının hanımı orda yapmış cok memnun kaldık demiş ilk orda ayse hanıma gittim güler yüzlü iyi bir doktor birde Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma gıdıcem orasıda uygun ordan gelince goruşlerımı yazıcam :) bende hep normal doğum istedim ama olmadı kızım ters tı sezeryan oldu ama normal gibi kalkıp her işimi yaptım sonda cıktıktan sonra hayırlısı neyse o olsun demek en doğrusu sanırım

44 kiloyum ben de canim :KK70: zayiflik bir avantaj icini rahat tut kansizlik veya kronik bir rahatsizlik yoksa sorun olacagini sanmiyorum:) kan testleri yapiyorlar kese gorundukten sonra o zaman bakilir canim :)
Aa sende benm gibi zayıfsın :) tamam cnm içim rahatladı :) şimdiye kadar kilo aldinmi hiç 10 haftalık olmuşsun :-)

Cnm bende uygun olan hastaneleri araştırıyorum hayat hastanesı cok uygun esimin arkadaşının hanımı orda yapmış cok memnun kaldık demiş ilk orda ayse hanıma gittim güler yüzlü iyi bir doktor birde Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma gıdıcem orasıda uygun ordan gelince goruşlerımı yazıcam :) bende hep normal doğum istedim ama olmadı kızım ters tı sezeryan oldu ama normal gibi kalkıp her işimi yaptım sonda cıktıktan sonra hayırlısı neyse o olsun demek en doğrusu sanırım
Canim ayse hanim sana ultrason goruntusu veriyor mu

Aynen cnm hakkımda hayrlsi neyse o olsn. Hayat hastanesi iyimi cnm sen git bakalm osmangziyede banada bilgi ver bende gidip görüşeyim ona gore cnm :) osmangazi de nekadar ücretler biliyomsn

Aa sende benm gibi zayıfsın :) tamam cnm içim rahatladı :) şimdiye kadar kilo aldinmi hiç 10 haftalık olmuşsun :-)
1 kilo almis halim canim 44 ilk 43tum doktorum 6.ayda 50 kiloya ulasirsin dedi.ama dedigim gibi dort bes doktora gittim hepsine ozellikle sordum hepsi de zayif olmak sorun degil dedi:)

1 kilo almis halim canim 44 ilk 43tum doktorum 6.ayda 50 kiloya ulasirsin dedi.ama dedigim gibi dort bes doktora gittim hepsine ozellikle sordum hepsi de zayif olmak sorun degil dedi:)
Oh çok şükür ya sevindim vlla:) hatta dha iyi kilo almak istiyodum ben ztn :) hem istahimz artar ne güzel olur :)

Canim simdi gordum ayrintili ultrasonda sana sormusum megerse :) dorukta ne kadara yaptirmistim ayrintiliyi renkli ki oluyo nasil oluyo cok iyi biseymis gercekten :)

Aynen cnm hakkımda hayrlsi neyse o olsn. Hayat hastanesi iyimi cnm sen git bakalm osmangziyede banada bilgi ver bende gidip görüşeyim ona gore cnm :) osmangazi de nekadar ücretler biliyomsn
Ayse hanım a4 kağıdına basıp verdi keseyi :) ziya Çetin de hepside kartpostal gibiydi Osmangazi de fiyat 70 dedi sanırım dogumu da sorucam gidince bilgi veririm sana da cnm

Back