• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursali anne adaylari :)

Hangi doktoru diyorsun canim doruktaki
Valla Neriman hanım sanırım sezeryan sonrası normal doğuma sıcak bakıyormuş ama kilo takıntısı var diye yazmışlar ondan bahsediyorum kilo sorun değil dikkat ederim diye düşünüyorum :)

Valla Neriman hanım sanırım sezeryan sonrası normal doğuma sıcak bakıyormuş ama kilo takıntısı var diye yazmışlar ondan bahsediyorum kilo sorun değil dikkat ederim diye düşünüyorum :)
Kilo takintisini bilmiyorum canim hic ben baya zayifim gittigimde sormustum sorun olur mu diye fazla kilo olanlara diyet yapiyoruz ama zayiflik sorun degil demisti

Bence de öyle.Bir de benm işim karışık.Doğudayız ara tatilde geldim anlattım doktora,Nisanda döneceğim diye.Neriman hanıma gitmiştim.Sevdim de kendisini.25 Nisan gibi gideceğim randevuya.35. Haftam oluyor kimse de almaz beni dedim Bi an.

İnşallah su gibi doğumlarla kavuşuruz yavrularımıza :anneadayı:
Amin canim insallah:)

Her dogum kendine özeldir gibi bısey demişti doktorum ne dediğini sonradan anladım bız ne istersek isteyelım hayırlısı nasılsa Öyle oluyor galiba ben normal doğum diye kendimi o kadar hazırladım cok ta istıyordum ama kızım 32.haftadan sonra Bı döndü bi daha da dönmedi 41.haftaya kadar bi umut ama yok oylesıne kontrole diye gittim agrı sancı yok hiç yok ama bi baktı doktor bi panik 5 cm e yakın açılma var hızla ilerliyor acil ameliyat :(ama cok sukur normal yapsam anca bu kadar rahat olurdum herhalde ilk günden işlerımi yaptım cok sukur Rabbim her konuda yardımcımız olsun

Her dogum kendine özeldir gibi bısey demişti doktorum ne dediğini sonradan anladım bız ne istersek isteyelım hayırlısı nasılsa Öyle oluyor galiba ben normal doğum diye kendimi o kadar hazırladım cok ta istıyordum ama kızım 32.haftadan sonra Bı döndü bi daha da dönmedi 41.haftaya kadar bi umut ama yok oylesıne kontrole diye gittim agrı sancı yok hiç yok ama bi baktı doktor bi panik 5 cm e yakın açılma var hızla ilerliyor acil ameliyat :KK43:ama cok sukur normal yapsam anca bu kadar rahat olurdum herhalde ilk günden işlerımi yaptım cok sukur Rabbim her konuda yardımcımız olsun
Amin canim hakkimizda hayirlisi:)

Aksam randevusu olabiliyor mu sevkette bilmiyordum.ben soylemem de sistemden görmezler mi ozele gittigimi acaba.ben de normal dogum olursa ozel de yaparim diyorum ama sezeryan olursa bir ihtimal devlette yapabilirim cunku bir ameliyat sonucta ve uyutuyorlar eger zorunlu sezeryan olursa tabi.normal doguma devlette cesaret edemiyorum o muameleyi gordukten sonra.eskiler ebeler dogurturken dövüyor diyolardi inanmiyordum ama dogru galiba o acildeki doktor suriywli bi kadin gelmisti dogurmak uzere oyle azarladi ki sadece o olsa iyi diger gorevliler de oyle sastim dedim bi de suriyeli nasilsa anlamiyor diye mi oyle yaptilar anlamadim.baska bi bayan daha vardi ona da hemen doguma dediler kadin esime soyliyim diyo sen dogumhaneye git biz esine seslenicez diyolar esim arabada duymaz seslenseniz bile diyo gelir biraz sonra nasilsa diyolar aglaya aglaya gitti kadin cok uzuldum
Sen kötü örneklere denk gelmişsin canım ben çok doğuran duydum memnundular. Ama Suriyelilere malesef öyle davranıyorlar sanki onların canı can değil gibi. En güzeli donanımlı bir hastahane.

Epiduralle felç kalma yıldırım dorukta mı olmuş?Ben hastane adı bilmiyordum
Evet baya araştırdım ben ama siz yine araştırıp bakın isterseniz. Zaten normal yaparsam asla Epidural istemiyorum ama doğum anında acın çok olunca kabul ettiriyorlarmış. Ben baştan asla istemediğimi onlarında bunu yapmıcağına dair kağıt alıcağım. Benim canım okadar tatlıdır ben biliyorum beni ikna eder onlar :) bende garantiye alıcağım. Yıldırım doruktaki hangi doktoru beğendin teyzemde gizem iyi demişti sanırım. Sırf doğum fiyatları yüzünden değiitirebilirim hastahaneyi bakalım.

Kızlar merhaba bende burdayım :) ben ilk doğumumu Şevket Yılmaz da yaptım cok ta memnun kaldım doktorum Mehmet alkış tı ciddi ama kesinlikle azarlama falan yok ikı kişi girince kızıyordu cıkın diye Bı sorun olursa kendi odasında bakıyordu ben nst de kı muameleden nefret ettim orda kalın gozluk lu Bı kadın vardı insanı Çileden çıkaran ilk gittim gec sandalyeye otur dedi gittim oturdum geldi benı Azarladı ben sana gıt sandalyeye otur dedım diye baska sandalye gösterdi dedım bu masa mı buda sandalye benım sabrımı sınama dedım sonra her defasında Özellikle geride aldı ben kontrole diye gittim acil sezeryana aldılar kızım ters ti :) ve tesadüf doktorum nöbetçi idi sagolsun cok guzel bir ameliyat ve sonrası gecirdim bızede orda tanıdık tek kişilik oda dedi sonradan bin turlu bahane ettiler iki kişilik odada kaldım ama son iki senedir o kadar çok Suriyeli varkı o yüzden bıktı doktorlar da birde sıra falan beklemiyorlar hastane iyice Çekilmez olmuştur uzun oldu kusura bakmayın :)
Merhaba :) aynen öyle doktorlarda haklı
Polikliniktekiler malesef çok kötü bende polikliniğe gitmem diye tövbe etmiştim. Hele ultrson odasındaki o kadınlar beynini aldırmış sanki.

Sezeryan sonrası normal doğum yapan şühedaydı sanırım. Adını tam bilmiyorum. Gitmedim hiç ama iyi doktormuş. Zaten herkes farklı doktoru seviyor.ben jimere gittim bir doktor vardı tavsiye ile gittim ama hiç sevmedim fazla ilaç verdi hatta. Yani kişiden kişite değişiyor.
Birde mhrs den ara ara bakarsanız ertesi güne akşam randevusu bulabilirsiniz akşam 6 dan sonra. Sistemde görmüyorlar merak etme. Özel dosyalarını götürme.hatta şöyle birşey var aynı odaya gitmessen önceden geldiğini bile bilmezler. odada sisteme kayıtoluyorsun. Hastahane genel her odada görünmüyorsun.

Merhaba :) aynen öyle doktorlarda haklı
Polikliniktekiler malesef çok kötü bende polikliniğe gitmem diye tövbe etmiştim. Hele ultrson odasındaki o kadınlar beynini aldırmış sanki.
Gercekten zor hem kalabalık oluyor hem çalışanlar cok kaba birde adamına göre muamele yapılıyor tanıdığı olan getiriyor giriyor aradan muayene için değil ama dogum için gidilir diye dusunuyorum sız hangi doktora gidiyorsunuz ucretleri nasıl sevgiler

Gercekten zor hem kalabalık oluyor hem çalışanlar cok kaba birde adamına göre muamele yapılıyor tanıdığı olan getiriyor giriyor aradan muayene için değil ama dogum için gidilir diye dusunuyorum sız hangi doktora gidiyorsunuz ucretleri nasıl sevgiler
Doruk çekirgeye gidiyorum ben gökçe hanım var. Onu bulana kadar çekmediğim kalmadı. Çok iyi bir doktor.ama sabah en erken saatte randevu almak lazım yoksa bekliyorsun. Kalabalık hastahane.
Ben aslında normal yaparsam son dakikaya kadar hastahaneye gitmemeyi düşündüğüm için devlette doğuracağım diyorum. Şevket yılmaz bana çok yakın yürüsem 5 dk. Ben normal doğum sancısını hastahanede çekmekten yana değilim.ışık kalabalık derken strese girip sancı çekemiyormuşsun ve suni sancı veriyorlarmış. Suni sancı çok ağrı yapıyor diyorlar. Kafamda deli sorular. :) :olamaz: doktorumuda çok seviyorum bilmiyorum ki napıcağım. Siz kime gidiyorsunuz.

Allah yardımcın olsun inş kolay ve saglikli bir surec olur ben ilkinde ziya Çetin ve Şevket Yılmaz da Mehmet alkış a gittim şimdi daha yenı hayat hastanesine gittim doktor iyiydi ama hastane cok tatmin edici degil 14 nisana Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma aldım bakalım o nasil olacak içime sınene kadar bakarım ziya Çetin e yine gitmek istiyorum ama hem muayene hem dogum ücreti fazla geliyor ilkinde dogumu devlette yapıcam için fiyatı fark etmez dedım simdi mecbur özelde yapmak zorundayım dorukta fiyatlar nasıl

Birde sunu söylemek istiyorum ben Şevket Yılmaz da doguma alınınca bırsuru soru sordular kağıda yazmak için o arada orda oturdum normal doğum yapanları duydum birkaç kişi yatıyordu Çatal dedikleri yerde ama sancımı çekiyorlar yoksa bitmiş mi anlamadım ama bağıran yada kotu davranan yoktu ben doktor kaynaklı olduğunu düşünüyorum herkese sakince sunu yapın bunu yapın diyordu bazı doktorların gerginliği ebelere yansıyor bence

Birde sunu söylemek istiyorum ben Şevket Yılmaz da doguma alınınca bırsuru soru sordular kağıda yazmak için o arada orda oturdum normal doğum yapanları duydum birkaç kişi yatıyordu Çatal dedikleri yerde ama sancımı çekiyorlar yoksa bitmiş mi anlamadım ama bağıran yada kotu davranan yoktu ben doktor kaynaklı olduğunu düşünüyorum herkese sakince sunu yapın bunu yapın diyordu bazı doktorların gerginliği ebelere yansıyor bence
Seneden seneye de fark ediyor olabilir canim ben gittigimde muamele cok kotuydu gercekten.nobetci doktorda onemli iyi huylusu denke gelmis demek sana ama ya kotusu denk gelirse diyerek korkuyorum acikcasi :D

Ya nedense ben bayan doktora gitmek istemıyorum erkek doktorlar daha kibar yaklaşıyor gibi geliyor :) ben haftaya Osmangazi tıp merkezi ne nagıhan hanıma gıdıcem bakalım arada da olsa Şevket Yılmaz a gıdıcem kaydım bulunsun testleri falan yaptırmak için normal doğum cok isterım dorukta kı o doktora da gitsem diyorum :) daha cok karar değişir gibi benim Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Canim o zaman kesinlikle kemal koroglunu dene boyle kibar bi doktor gormedim ben cok ilgili cok kibar :)

Seneden seneye de fark ediyor olabilir canim ben gittigimde muamele cok kotuydu gercekten.nobetci doktorda onemli iyi huylusu denke gelmis demek sana ama ya kotusu denk gelirse diyerek korkuyorum acikcasi :KK70:
Kesinlikle katılıyorum dedım ya doktorun tavrı etkili oluyor doktor ebelere kızıyor ebeler de hastadan cıkarıyo sinirini :KK43: birde komşumuz gecen sene dogum için gitti hangi hastanede bilmiyorum ama sezeryan için sıra beklemiş sıra cokmuş onceden gitti yattı hastanede nasıl iş anlamadım :)

Son düzenleme:
Back