Bursal arkadalar sohbete buyurun...

sor cnm
bilgisayarı vermiyo ki benim oğlan oyun oynuyo
sürekli yazamıyom o yüzden

olsun canım.benim oğlum mama ile besleniyo şimdi tam 3 aylık oldu.bebelac 1 kullanıyoruz mamanın üzerinde 3 aylığa 150 ml günde 5 defa yapıyo buda 3 saatte falan yapıyo ama bizim ki hiç dayanmıyo ve 150 ml mi bitiremiyo ve sürekli ağlıyo ne yapmam gerekiyo sence

bizde bebelac 1 kullanıyoz ama benimki emiyo günde 2 kez mama veriyom oda 3 ölçek veya bazen 2 ölçek veriyom.çünkü ilk beni emiyo
sende yediği kadar yap mamasını ve 2 saatte ver acıkırsa
çünkü ben büyük oğluma 2 saat arayla veriyodum çok çabuk acıkıyodu doktor 2 saat arayla ver senin bebek obur diyodu :)ama sen bilirsin genede çocuğun durumuna göre bi düzen yap ama 2 saatten az sürede verme çok gelir

bizde bebelac 1 kullanıyoz ama benimki emiyo günde 2 kez mama veriyom oda 3 ölçek veya bazen 2 ölçek veriyom.çünkü ilk beni emiyo
sende yediği kadar yap mamasını ve 2 saatte ver acıkırsa
çünkü ben büyük oğluma 2 saat arayla veriyodum çok çabuk acıkıyodu doktor 2 saat arayla ver senin bebek obur diyodu :)ama sen bilirsin genede çocuğun durumuna göre bi düzen yap ama 2 saatten az sürede verme çok gelir

ozaman 120 mlimlik vercem 2 saatte vercem öyle yiyo.aslında birazda korkuyorum kilosu var zaten gıttıkçe obez olursa diye korkuyorum.ara ara yoğurt falan tattırıyorum alışsın diye bi an önce ek gıdalara geçsek koyu olunca mama tok tutar

4 aylıkken başlatmıştı doktorum ek gıdaya çünkü sadece mamayla beslenen bebekler 4.cü ayda başlıyomuş.mamadan dolayı kilosuda mamalar şişiriyo cnm
kaç kilo şuan?

4 aylıkken başlatmıştı doktorum ek gıdaya çünkü sadece mamayla beslenen bebekler 4.cü ayda başlıyomuş.mamadan dolayı kilosuda mamalar şişiriyo cnm
kaç kilo şuan?

15 gün olmuştur doktora gideli ozaman 6800 dü 59 cm yanlış hatırlamıyosam.sen doktora kime gidiyosun?

çekirge dorukta yaptım doğum atilla güraya gittik biraz bi daha götürmem çok pahalı orası
en son büyük oğlumu konur hastanesinde feryal beye götürdüm çok ilgili hemde 12 tl ssk lıya ona götürcem bi daha sorun olursa
ben bebeğimi sağlık ocağına götürüp aşılarını yaptırıyom ordada boyu kilosu bakılıyo
sen kime gidiyon?

çekirge dorukta yaptım doğum atilla güraya gittik biraz bi daha götürmem çok pahalı orası
en son büyük oğlumu konur hastanesinde feryal beye götürdüm çok ilgili hemde 12 tl ssk lıya ona götürcem bi daha sorun olursa
ben bebeğimi sağlık ocağına götürüp aşılarını yaptırıyom ordada boyu kilosu bakılıyo
sen kime gidiyon?

bende özel muaynaneye götürüyodum banada pahalı geldi altıparmakta murat kaçar.o yüzden bıraktım şimdi setbaşı tıp esentepenin oraya gelmiş orda ibrahim hacıoğlu diye bi doktor bir kere gıttık bilmiyorum kara veremedim.senin bebeğin kilosu nasıl?

ben götürmedim bu ay götürmem lazım hastalık kapar diye korkuyom
geçen ay yani 2 aylıkken 5.600 du kilosu 1 kilo almıştır sanırım 6.600 olmuştur büyük ihtimalle

kullanıcı paneline tıkla,yanda ayarlar & özellikler var onun altındaki seçenekte avatarımı değiştir var ordan yapabilirsin cnm
burda korkmuştu dudağını bükmüştü yavrum ,çok hoşuma gidiyo bu resmi kayranın
:))))

slm kızlar bende bursalı deyilim ama bursada yaşıyorum cerenemreomer diyer topicteydin dimi sende herkes nasıl keyifler yerindemi

slm kızlar bende bursalı deyilim ama bursada yaşıyorum cerenemreomer diyer topicteydin dimi sende herkes nasıl keyifler yerindemi

Back