• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursadayim Bursada meme estetigi olanlar sizi fikirleriniz icin bekliyorum yardimmm

evet kesinlikle el becerisi de cok onemli, mesut bey cok eski bir doktor ve tecrubeleri cok fazladir diye dusunuyorum ama eski oluncada acaba eski usullerinden taviz vermeyenlerden mi acaba. yeni cerrahlar yeni yontemlerle daha cok alakali mi olur acaba yoksa cok mu sacma dusundum,,, ayy bilemedim ben onu wallahi yaaaa.istanbuldan bursaya ameliyat olmaya giden de bi ben varimdir herkade. zekeriya kul ile goruscem eger cok icime sinmezse bursa yollayi tastan :))

soncıcegın meme estetıfıgnı okumadıysanız bır okuyun.. o ve o donemde bır arkadas daha mesut beye amelıyat oldu sorun yasamadılar..eskı yontem dıosunuz ama senelerın tecrubesı var..kımı doktorlar bursadkı dual plan ve kaszarı altını sacma bulurken yapamazken mesut bey dual plan yontemıyle yaptı soncıcegın amelıyatını..kendısını tanımam etmem ama forumda bıldıgım ıkı kısı var mesut beyden memnunlar..karar sızın kararınız..ıyıce arastırmadan da amelıyat masasına yatmanızı onermem.

Son düzenleme:
soncıcegın meme estetıfıgnı okumadıysanız bır okuyun.. o ve o donemde bır arkadas daha mesut beye amelıyat oldu sorun yasamadılar..eskı yontem dıosunuz ama senelerın tecrubesı var..kımı doktorlar bursadkı dual plan ve kaszarı altını sacma bulurken yapamazken mesut bey dual plan yontemıyle yaptı soncıcegın amelıyatını..kendısını tanımam etmem ama forumda bıldıgım ıkı kısı var mesut beyden memnunlar..karar sızın kararınız..ıyıce arastırmadan da amelıyat masasına yatmanızı onermem.

Gizemmmmm heryerde sana yaziommmm okuuu ne olur :))) mail atamiom sana tatlimmm maillerin icin sonsuz tsk ederim cok yardimci ioluosun cok tatlisin ama 100 mailim dolmamis yazamiorum sanaaa:(( cok cok saol

Mesut bey konusuna gelince sadece dusuncelerimiz cnm bencede kesin tecrubeli ve iyi bi doktor bana en cazip gelen mesut beyde 36 aya taksitlendirilemsiiiii :))))

evet okudum ameliyat surecini ilk baslarda biraz memnun degildi sanki cok kucuk olmasindan yakiniyodu ama simdi memnun olsa gerek :))) yaa kizlarrrr su buyuk gun gelse de artik bende rahatlasam yaza da superrr bikinilerle girsemmmm :))

evet okudum ameliyat surecini ilk baslarda biraz memnun degildi sanki cok kucuk olmasindan yakiniyodu ama simdi memnun olsa gerek :))) yaa kizlarrrr su buyuk gun gelse de artik bende rahatlasam yaza da superrr bikinilerle girsemmmm :))

ılk yapıldıgında oleydıı sonra bı arada buyuk dedı ama bana gore gayet normaller..sımdı ıse cok memnun..bende msnde goremıyorum bu ara..

saolun kizlar bulent bey cok pahali geldi bana 7000 veremem sahsen kus kondurmuo sonucta :))

Mesut Ozcan prof evet ve doktor tanidigimiza sordum Bursadaki butun estetik op dr larin hocasi kendisi

ama el becerisi onemli bu iste bence birazda bakalim hakkimizda hayirlisi insallah kizlar cok ta hirs etmemk lazim allaha biraksak ztn o herseyin en gzlini bilir
ohaa 7000 miymiş burda o kadar vereceğine istanbula git barış çakır yapsin valla
sen mesut özcanla da bi görüş bakalm

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/436823-8yavsa52-meme-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X