Herkese merhaba arkadaşlar. Yaşım 36 ama yanak bölgem kendimi bildim bileli biraz sarkık, özellikle son yıllarda doğumdan sonra daha da sarkmaya başladı.bu durum canımı çok sıkıyor moralim çok bozuk. Yüzümün başka bölgesinde kırışık veya sarkma yok sadece yanak bölgem böyle. Bu işlemi iyi yapabilecek doktor biliyor musunuz?
Herkese merhaba arkadaşlar. Yaşım 36 ama yanak bölgem kendimi bildim bileli biraz sarkık, özellikle son yıllarda doğumdan sonra daha da sarkmaya başladı.bu durum canımı çok sıkıyor moralim çok bozuk. Yüzümün başka bölgesinde kırışık veya sarkma yok sadece yanak bölgem böyle. Bu işlemi iyi yapabilecek doktor biliyor musunuz?
Bende morelim bozuk bi şekilde sitede dolaşırken yazınızı okudum.Dogumdan sonra yüzumdeki hamilelik lekeleri çok morelimi bozuyor,bide üstüne dün sanki ilk kez aynanin karşisinda kendimi görmusum gibi şok oldum vücuduma.Göbegim catlak dolu ,basenlerim çatlak izi ve sarkik sarkik duruyo.Ben bu hale nasil geldim morelim o kadar bozuk ki sizin konunuz ama bende içimi dökmek istedim