- 16 Şubat 2021
- 94
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bn farketmedim o zaman yada yeni gelmiştir bn Ali rıza bey ile dewam ediom bi süredir görmedim kndi doktorumuGenc bir doktor bey,hep yanında serbülent beyin şuan da asistan gibi kendisi
Yaa olabilir sabah 11 45 gibi oradaydim .. boştu içerisi bayaBende bugün oradaydım:) belkide karşılaştık:)
Bilmem yakın hastane onu metediolarHiç duymadım iyi miymiş neden onu istiyorsun? Ama ben o aşamalara gelebilirsem bayan doktor tercih ederim sanırım bıktım erkeklere muayene olup durmaktan
Aynen bende o saatlerdeYaa olabilir sabah 11 45 gibi oradaydim .. boştu içerisi baya
Yaa , hay Allah nasip işte yarında aynı saatte orda olucam .. Keşke böyle denk düşürsek ne güzel olurAynen bende o saatlerde
Evet arkadaşım yeni gelmiş iyi biri gibi bakalım şifa olsunlar da .. Doktor pek mühim değilYok bn farketmedim o zaman yada yeni gelmiştir bn Ali rıza bey ile dewam ediom bi süredir görmedim kndi doktorumu
Ya serbülent hoca çekirge doruklami anlasmali , benim doğumumu yapmasını çok isterimBnm tuttu şükür salsalar bni değiştircem dorukla anlaşmalı ben ckrge dorukta doğuramam
Benim Cumartesi saat 10.30da randevum. Mustafakemalpaşa dan gelipgidicem ins :) belkide denk geliriz insaallahYaa , hay Allah nasip işte yarında aynı saatte orda olucam .. Keşke böyle denk düşürsek ne güzel olur
İnşallah olur canım çok mu pahalıdır ki acabaBnde isterim de maddi imkan olursa
Çok gelip gitceniz bn 3 gün 5 gün gdiodumBenim Cumartesi saat 10.30da randevum. Mustafakemalpaşa dan gelipgidicem ins :) belkide denk geliriz insaallah
Benim opu cumartesi olabilirmis. Eğer denk gelirse haberleselim ..Benim Cumartesi saat 10.30da randevum. Mustafakemalpaşa dan gelipgidicem ins :) belkide denk geliriz insaallah
Evet yazışalım buradanBenim opu cumartesi olabilirmis. Eğer denk gelirse haberleselim ..
Evet en önemlisi tutması .. inşallah tutarda gerisi kolay ..Bilmem öğrenirsem yazarım inşallah tutsun da sznkiler
Su yumurta takibi bitse gerisi kolay diye düşünüyorum yaaÇok gelip gitceniz bn 3 gün 5 gün gdiodum
Bnm uzun sürdü hep 1 ay ara verdim çok yumurta çıktı dondurduk 1 ay erteledi resmen hmn taze kolay oluoSu yumurta takibi bitse gerisi kolay diye düşünüyorum yaa
Hyrli vakit olsun inşallah tutmadı bu ay yine koyalım dedi kndim 1 ay istemedim bi 10 bin daha lazım di ara verdim sırf koymaya 6 bin istediSu yumurta takibi bitse gerisi kolay diye düşünüyorum yaa