Oralarda aynı parayı buluyo değiştirme amaAma ekstra bir sürü çıkardılar öyle mi? Kafam acayip karıştı kalkıp şahin beye gitmek geldi içimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oralarda aynı parayı buluyo değiştirme amaAma ekstra bir sürü çıkardılar öyle mi? Kafam acayip karıştı kalkıp şahin beye gitmek geldi içimden
Kişiye göre değişebilir. Ama transfer öncesi ve sonrası iğneden bahsediyom bnsizde öyle olmuş galiba kişiye göre mi acaba ya? Bakın altta arkadaş yalnızca bu kadar demiş?
Transfer oldu mu? Transferden sonra yapılan iğnelere ücret istenmiş anladığım kadarıyla. İnsaallah hayırlısı olsun hakkımızda ya güvenmekten başka çaremiz yok malesef,Merhaba bizde bir günde karar verip gittik Biz de 18 bin verdik .. İnanın eczaneden sadece 80 TL vitamin , bir de 20 TL bir ilaç aldım .. Sonra iğneyi hoca verdi .. Yumurta büyütmek için ,başka bir masraf yok , Hayırlı olsun size de ,
Olsun napalım ya sonucu güzel olsun da,katlanıcaz artıkKişiye göre değişebilir. Ama transfer öncesi ve sonrası iğneden bahsediyom bn
Doğru dur canım ben şuan yumurta toplama işlemi için demiştim,gebelikte ne olur bilmiyorum.Belki de kişiye göre değişirTatlım bi iğne var bn hâlâ kullanıom kutusu 175 daha sonradan cikiyo
Bnm 10 hafta oldu hala dewam ediom iğne ilaç biraz bütçeniz olsun die diom zorlanmayinTransfer oldu mu? Transferden sonra yapılan iğnelere ücret istenmiş anladığım kadarıyla. İnsaallah hayırlısı olsun hakkımızda ya güvenmekten başka çaremiz yok malesef,
Yok parasından değil aslında şahin beye son teknoloji denmiş, o yüzden kafam karıştıOralarda aynı parayı buluyo değiştirme ama
Szde sorun ne kocasından sorunu olanlar gnlde tercih edio ki bu yazıda çoğu şahin beyin hastasıYok parasından değil aslında şahin beye son teknoloji denmiş, o yüzden kafam karıştı
Siz daha önce gittiniz mi Serbülent beye,memnun unuz anladığım, bende tavsiye üzerine gitmiştim bi arkadaşım iki çocuğuda 3 4yıl ara ile Serbülent bey vesilesi ile oldu. Bakalım insallah bizimde öyle olur :)Szde sorun ne kocasından sorunu olanlar gnlde tercih edio ki bu yazıda çoğu şahin beyin hastası
EdiyorumSiz daha önce gittiniz mi Serbülent beye,memnun unuz anladığım, bende tavsiye üzerine gitmiştim bi arkadaşım iki çocuğuda 3 4yıl ara ile Serbülent bey vesilesi ile oldu. Bakalım insallah bizimde öyle olur :)
İşte arkadasim çıkıyor demek ki , inşallah bizim de tutar , mutlu sonaKesinlike herşeyden memnunum 2. Denememde tuttu elhamdülillah hala dewam ediyorum
Bende tavsiye üzerine giittim ,başka bir yere bakmadık ,hatta 23 yaşında kuzenim var onunda doktoru çıktı hoca inşallah bizlere de anne olmamıza vesile olur .. Şimdilik bende memnunum hocadanSiz daha önce gittiniz mi Serbülent beye,memnun unuz anladığım, bende tavsiye üzerine gitmiştim bi arkadaşım iki çocuğuda 3 4yıl ara ile Serbülent bey vesilesi ile oldu. Bakalım insallah bizimde öyle olur :)
Hayırlı olsun canım ben de bu ay başlamıştım kendisinde bugün opum yapıldı inşallah embriyolarım oluşursa taze transfer yapılacakkızlar bende tüp bebek tedavisine başladım şubat ayı ilk adetimde başlıyorum acıbadem şahinbeye başladım hepimiz güzel haberler alalım inş
Evet canım öyle gerçekten. Embiyoları saklama izleme yöntemleri bile 7/24. Öyle açıp açıp hergün dış ortama maruz bırakmıyorlar. Ve de mikroenjeksiyon olduğu içim normal ivf ye göre daha üstün. Bizim erkek infertilitesi olmamasına rağmen burayı tercih ettik daha başarılı olur diye.Yok parasından değil aslında şahin beye son teknoloji denmiş, o yüzden kafam karıştı
Bana zor gelmişti yumurta toplama islemi sen nasilsinHayırlı olsun canım ben de bu ay başlamıştım kendisinde bugün opum yapıldı inşallah embriyolarım oluşursa taze transfer yapılacak
Evet canım öyle gerçekten. Embiyoları saklama izleme yöntemleri bile 7/24. Öyle açıp açıp hergün dış ortama maruz bırakmıyorlar. Ve de mikroenjeksiyon olduğu içim normal ivf ye göre daha üstün. Bizim erkek infertilitesi olmamasına rağmen burayı tercih ettik daha başarılı olur diye.
Tabi Rabbim yine de neyi nasıl takdir ederse öyle olacak. Hani en azından merkezden yana bir şüphem olmaz benim tutmazsa da..
Bn hastasiyim dewam
Ediyor
Hayırlı olsun canım ben de bu ay başlamıştım kendisinde bugün opum yapıldı inşallah embriyolarım oluşursa taze transfer yapılacak
Evet canım öyle gerçekten. Embiyoları saklama izleme yöntemleri bile 7/24. Öyle açıp açıp hergün dış ortama maruz bırakmıyorlar. Ve de mikroenjeksiyon olduğu içim normal ivf ye göre daha üstün. Bizim erkek infertilitesi olmamasına rağmen burayı tercih ettik daha başarılı olur diye.
Tabi Rabbim yine de neyi nasıl takdir ederse öyle olacak. Hani en azından merkezden yana bir şüphem olmaz benim tutmazsa da..
İyiyim şükür canım hafif ağrım var o kadar. Yüksek dozlar kullanmadık biz ondan çok yorulmadı vücut belki deBana zor gelmişti yumurta toplama islemi sen nasilsin
Iyi ya sevindimİyiyim şükür canım hafif ağrım var o kadar. Yüksek dozlar kullanmadık biz ondan çok yorulmadı vücut belki de
Aslına bakarsan sayılır canım. 15 milyon üstünde istiyorlar sayıyı. Hız morfoloji falan nasıl onları da değerlendirmek gerekEvet Acıbadem’e benimde güvenim fazla nedense Ama bi anda oldu,buraya karar verdik. Erkek infertileüisi derken eşimin sperm sayısı 4milyon ile 15milyon arasında gidip geliyor buda erkek infertilesi sayılıyor mu?
Sen nasılsın? Gebelik nasıl gidiyor? kontrole hala kendi doktoruna mı gidiyorsun yoksa başka doktora geçtin mi?Iyi ya sevindim