Bursada falcı medyum ararken bir iki yoruma rastladım arkadaşlar Falcı Esin ! kahve ve su falı bakıyormus kahve falına 100, su falına 250 lira dedi .Sadece sms ile ulaşılabiliyordu.Kahve falı için anlaştık evinde bakıyor evi Kükürtlüde.Kahve falında geçmişi anlattı.geleceğe dair net hiçbirşey söyleyemedi.Sorduğum sorular bile yanıtsız kaldı.Sonra bende büyü oldugunu söyledi detaylı bakabilmesi için su falı gerektiğini orada daha detaylı anlatım yapabileceğini ve geleceği netleştirebileceğini hatta işlem gerekirse yapabileceğini söyledi.Ancak işlem gerekirse, bunun ücretinin 1500 liradan baslayacagını kısa surede çözüm getirebileceğinide ...tabi su falı için 250 daha götürdüm işlem için gerekli oldugunu söylediği 1500 lirayı vermedim.Toplamda 350 lira alarak bir daha yine görüşeceğiz anlatacağım sana herşeyi dediği halde cagırmadı ve yazdıklarıma bile birkaç satırla cvp verdi.Yanı parayı alana kadarmış!Sorulara ve geleceğe gelince hala sorularım cevapsız sorunlarım ise cözumsuz kaldı bahane ise malzeme yok kullandıgımda yetmedi! SAKIN GİTMEYİN ALDANMAYIN ARKADAŞLAR burada özellikle yazmak istedim Bursa da Falcı ESİN ...sadece paranızı alır o kadar 530 ile başlayan bir telf numarası var aklınızda olsun evi kükürtlüde evinde bakıyor.