BURSA’da Oturanlar Acil

gurbetciko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
19
3
86
Merhaba hanımlar öncelikle kadınlar kulübüne yeni üye olmam nedeniyle derdimi anlatmaya merhabayla başlamak istedim bi önceki konumda da bahsettiğim gibi hanımlar eşimle ikimiz de memuruz yeni görev yerimiz Bursa’ya çıktı aslen İstanbulluyum fakat Bursa hakkında pek bilgim yok.. Görev yerimiz Bursa Osmangazi’de yakın çevrelerinde konum olarak güzel evlerininde güzel olan yerler hangi ilçe hangi mahallelerdir nerelerdedir acaba..? Bi de kira ortalamaları nelerdir? Yaşayan bilen ilçeleri hakkında bilgi verebilcek arkadaşlardan cevap bekliyorum

Merhaba hanımlar öncelikle kadınlar kulübüne yeni üye olmam nedeniyle derdimi anlatmaya merhabayla başlamak istedim bi önceki konumda da bahsettiğim gibi hanımlar eşimle ikimiz de memuruz yeni görev yerimiz Bursa’ya çıktı aslen İstanbulluyum fakat Bursa hakkında pek bilgim yok.. Görev yerimiz Bursa Osmangazi’de yakın çevrelerinde konum olarak güzel evlerininde güzel olan yerler hangi ilçe hangi mahallelerdir nerelerdedir acaba..? Bi de kira ortalamaları nelerdir? Yaşayan bilen ilçeleri hakkında bilgi verebilcek arkadaşlardan cevap bekliyorum
Ben bi süre yaşadım Bursa’da. Birbirine çok uzak değil zaten yerler . İstanbul gibi değil. Nilüfer Beşevler en iyi semtlerden biri . Orayı net biliyorum . Elit insanlar var . Çevremde Özlüce de oturanlar vardı. Orası da gayet güzel . Ataevler , İhsaniye , fsm bulvarı civarı da güzel. Kiraları bilmiyorum . Netten bakın . Fethiye’yi gördüm . Orası daha ucuzdur . Fena değil . Bütçenize uyarsa Nilüfer Beşevler civarını tavsiye ederim

Osmangazi diyorsaniz heykel/ulucamii yi baz alip .namazgah setbasi kukurtlu cekirge derim. Baska bi semtde olsun metroya binerim derseniz besevler,fsm derim. Bizim ulucamii karsisinda 3+1 evimiz var 900tl kirada. Besevler 1300 ve yukarisi...

Osmangazi diyorsaniz heykel/ulucamii yi baz alip .namazgah setbasi kukurtlu cekirge derim. Baska bi semtde olsun metroya binerim derseniz besevler,fsm derim. Bizim ulucamii karsisinda 3+1 evimiz var 900tl kirada. Besevler 1300 ve yukarisi...

Öncelikle cevabınız için Çalı mahallesinde internetten baktığım kadarıyla 0daireler ıygun fiyatlı konum olarak osmangaziye yakınmıdır? Konumu nasıldır bilginiz var mı acaba?

Ev kendinize mi ait kirada olan?

Yaa öyle mii Kısmet ne diyelim yinede teşekkür ederim

Rica ederim. Osmangazide is yeriniz nerde onu bilmedigim icin cok yönlendirme yapamiyorum.
Fakat fomarada Tokiler var oranin kiralarida 1000 tl civarinda carsi pazar yurume mesafesi.
Carsamba, altiparmak kesinlikle uzak durun!!
Besevler ihsaniye gazi caddesi buralar oturulcak ve bi nebze kiralarin odenilir oldugu yerler. Ozluce, balat pahali. Cali uzak, mudanya,guzel yali deniz kenari ve uygun bi arkadasim 2+1 e 600tl veriyor :)
Eger okul yasinda cocugunuz yoksa tavsiyem ilk etapta Gorukleden bi ev kiralayin orda da kiralar 700 civari ve yeni binalar hep. Bursayi biraz taniyip nerde yasanir isinize neresi yakin vs vs kesfettikden sonra temelli kalicaginiz bi ev arqyin.

Teşekkür ederim ilginize çocuğumuz yok henüz görükle osmangaziye yakın mıdır? Ne kadar mesafe vardır arasında peki?

Back
X