Bursa'da lazer epilasyon hakkinda

blueskyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
38
Merhaba arkadaslar,

bu linkte yer alan (canan yildiz epilasyon) yer hakkinda bir bilginiz var mi acaba, daha once giden olmus mu bir bilginiz var mi. sitesi de var su sekilde:

Ayrica biraz sorularim da var, IPL ile utuleme epilasyon ayni sey mi. Bir de Adena epilasyon diye birsey geciyor sitede, o ne bileniniz var mi

Simdiden tesekkurler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar,

bu linkte yer alan (canan yildiz epilasyon) yer hakkinda bir bilginiz var mi acaba, daha once giden olmus mu bir bilginiz var mi. sitesi de var su sekilde:

Ayrica biraz sorularim da var, IPL ile utuleme epilasyon ayni sey mi. Bir de Adena epilasyon diye birsey geciyor sitede, o ne bileniniz var mi

Simdiden tesekkurler :)

Merhaba,öncelikle bu şekilde link vermiyoruz..Merkezi bilenler,ismi duyanlar zaten tecrübelerini paylaşacaktır.Sitesine yönlendirmeye gerek yok yani..

Bu arada geçmişte yıllarca lazer uygulamış biri olarak evet bence bu kıl tüy olayında tek sonuç verdiğini gördüğüm cihazdır bu..Aynı firmanın ANTHELIA adlı cihazıda mevcuttur.Sistem her ikisindede aynı yani IPL sistemli cihazlar.Anthelıa adenanın bir üst modelidir.Enerjisi daha yüksektir.Merkeze sorun eğer ellerinde Anthelıa varsa işleminizi onunla yapsınlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,öncelikle bu şekilde link vermiyoruz..Merkezi bilenler,ismi duyanlar zaten tecrübelerini paylaşacaktır.Sitesine yönlendirmeye gerek yok yani..

Bu arada geçmişte yıllarca lazer uygulamış biri olarak evet bence bu kıl tüy olayında tek sonuç verdiğini gördüğüm cihazdır bu..Aynı firmanın ANTHELIA adlı cihazıda mevcuttur.Sistem her ikisindede aynı yani IPL sistemli cihazlar.Anthelıa adenanın bir üst modelidir.Enerjisi daha yüksektir.Merkeze sorun eğer ellerinde Anthelıa varsa işleminizi onunla yapsınlar..
Yasak oldugunu bilmiyordum link paylasmanin... Uyarimi aldim zaten, bir dahakine daha dikkatli olurum. Tesekkurler yorumunuz icin.

Arkadaslar cananyildiz epilasyona gittim gorustum. Acikcasi hizmet etmekten cok para almanin derdine dusmus bir kurum gibi geldi bana. Fiyat konusunda tum cubut icin 2 binlerden bahsetti once, sonra benim yaptiran arkadasim 850 ye yaptirmis sizde deyince fiyat birden 1100 e dustu. Boyle tutarsiz seyler olunca da ben gitmedim gorusmeden sonra bir daha. Herhangi bir sekilde biter falan demiyor, ek seans yapariz vs yok. Cok havada tutarsiz geldi. Ben de evde lazer icin ipl6500 aldim bakalim nasil olacak :)

Back