Saç Kesim Şekilleri bursada kuafore ıhtıyacım varrrr

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mrvtsdndrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
28
1
38
Bursa
kızlar bende kuafor konusunda cok sıkıntılıyım bı turlu guzel kesım yapan bı kuafor bulamıyorum.gusel bı yer bılenınız varsa tavsıye edermısınız??

Soğukkuyunun girişinde star bayan kuaförü var hem profesyonelce çalışıyorlar hemde hangi şekli gösterdiysem istediğim gibi kestiler. . .

merhaba canım benim tüm saç işlemlerimi bir kaç yıldır yakın bir arkadaşımın kardeşi hallediyor. üstelik iki yıldırda ful boyalı saçlarım ve ben saç konusunda rahat durmayan biriyimdir ikide bir değişiklik ararım.istesen ona yönlendirebilirim. setbaşında hakan kuaförde yetişti kendisi.en son studyo hairde çalıştı şimdide kendi yerinin hazırlıklarını yaptığı için evde çalışıyor eğer sorun olmaz dersen özelden telini verebilirim.

Bursa'dayken sık gittiğim vede yakın bi arkadaşımın sık gittiği iki kuaför önerebilirim.
Birisi Beşevler'de perşembe günü kıyafet pazarının pazar günü sebze-meyve pazarının kurulduğu pazar alanının yakınındaki kuaför Nebahat diğeri ise Heykel'de verem savaş derneğinin aralığındaki Günay kuaför ikiside çok iyi kuaförlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…