bursada kadın doğumcu ve hastahane ACİLLL!

monalisa79

oğlum abi oluyor
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
539
0
316
Bursa
Merhaba arkadaşlar bursada kadın doğum doktoru aramaktayım daha doğrusu kararsız kaldım:44:bahar hastanesi,medical park,esentepe tıp merkezi gibi sgk anlaşmalı olsun istiyorum.eşim devlet memuru... Hangi hastaneleri uygun buluyorsunuz ve hangi doktorları acil yardımcı olabilirmisiniz

ben medicabilde yapcam allah nasip ederse doğumu mu..sgk ile anlaşması var.fiyatları geçen hafta sordum normal 1000 tl sezaryan 1250 dediler arkadaşım...

sağol canım sana hayırlı doğumlar allah kurtarsın

Bende bahar hastanesine gidiyorum.Doktorum Nagihan Uzun.İkinci doğumum benim ilkinide aynı hastane ve doktorda yapmıştım.tavsiye ederim. Ordada normal doğum 500 sanırım.Sexeryan fiyatını bilmiyorum...

çekirge doruk hastanesine gidiyorum.dr melike yıldırım...tavsıye ederım..yanlız cok kalabalık bır yer.

benim doktorumda ahmet yılmaz medicalde çok memnunun kendisinden. medicale muayenehanesine gidiyoruz hem çok bilgili hemde ilgili .inşallah doğumuda onda yapmayı planlıyorum ondanda memnun olurum inşallah

merhaba bende doktor arıyorum ama mümkünse bayan olmalı benim için bayan doktor tavsiye edebılecek kimse yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…