Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar bursada kadındoğum doktoru aramaktayım daha doğrusu kararsız kaldım:44:bahar hastanesi,medical park,esentepe tıp merkezi gibi sgk anlaşmalı olsun istiyorum.eşim devlet memuru... Hangi hastaneleri uygun buluyorsunuz ve hangi doktorları acil yardımcı olabilirmisiniz
ben medicabilde yapcam allah nasip ederse doğumu mu..sgk ile anlaşması var.fiyatları geçen hafta sordum normal 1000 tl sezaryan 1250 dediler arkadaşım...
ben medicabilde yapcam allah nasip ederse doğumu mu..sgk ile anlaşması var.fiyatları geçen hafta sordum normal 1000 tl sezaryan 1250 dediler arkadaşım...
benim doktorumda ahmet yılmaz medicalde çok memnunun kendisinden. medicale muayenehanesine gidiyoruz hem çok bilgili hemde ilgili .inşallah doğumuda onda yapmayı planlıyorum ondanda memnun olurum inşallah