bursada kadın doğumcu ve hastahane ACİLLL!

10 haftalık hamileyim esentepede demet hanıma gidiyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum çok rahatlatıyor beni küçücük bir soruma bile uzun uzun cevap veriyor ben çok memnunum asla korkutmuyor korku dolu gözlerle bişey sorduğumda hayır hayır rahat ol diyor ve kendi hamileliğinden örnek veriyor.ve hastanede normal doğum 500tl sezeryan 600tl miş :)) evet yanlış duymadınız ben demet hanımdan çok memnunum ve inanın şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar...

usg cihazı nasıl canım eski modellerden mi.. ve sigortalıya ne kdr muayene ucreti bılıyormusun

usg cihazı nasıl canım eski modellerden mi.. ve sigortalıya ne kdr muayene ucreti bılıyormusun

canım 35 tl muayeni ücreti sgk lıya ve usg cihazıda gayet güzel mesela 12 haftada genelde cinsiyet belli olmaz ama demet hanım bir fikri varsa söylüyor(yakın bir arkadaşım onda doğum yaptı ona 11 haftada gibiydi söyledi) kalp atışlarını 6 haftalıkken duydum ben çoğu bayan 7-8 haftadan önce duyamazken gerçekten çok memnunum şiddetli tavsiye ederim

canım demet hanıma gittim arkadaşımda ona gidiyor..
memnun kaldım 12 haftalıkken gıttım kıza benzetti bebeğimi..
neyiniz var dedi oğlumuz olduğunu söyledik.. bu kıza benziyor dedi..inşallah yanılmamıştır
testlerımıde orda yaptırdım
fakat normal doğuma gırıyormu kendisi.. sormayı unuttumm :26:

ne mutlu hayırlısı ile Rabbim kucağınıza almayında nasip etsin inşallah canım hepimizinkini tabi:)) evet giriyormuş normal doğumada ve doğumdan sonrada çok ilgileniyormuş arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı 15 dk bir yanına geliyormuş hatta bebeği emizrmesine bile yardım etmiş o çok memnun kaldı bende şimdilik çok memnunum inşallah böylede devam eder..

ben ilk bebeğimi jimerde doğurdum.2500 lira demişlerdi.doktorumda recep doğanlardı.epidural sezeryan yaptım ve gayet memnun kaldım..

gecen gun c tesi kanamam oldu çok şiddetli ve fazlaydı..
çarşıda kanlar bacaklarımdan yollara aktı.. hemen yakın dıye ambulansla medical park a gittik..
doğru durust ılgılenmedıler.. dr um Ahmet yılmaz izindeymiş.... aradılar neyse doğumhane katına aldılar beni
akşam 18,30 dan 22,30 a kadar kanamayla nöbetçi dr un evinden gelmesini bekledik..
22,30 da gelip baktı o saate kadar ebe ye sorduğumuz tum sorular yanıtsız kaldı
bize bılmıyorum bellıı degıl durumu bıle demedi....
resmen deli gibi ağlayarak bekledim. eşimde çok uzuldu cunku kanamam çok fazlaydı durmuyordu
serumlar iğneler vs..
neyseki evinden gelen nöbetçi dr bebeğin yaşadığını söyleyip gitti..

ertesi güne kadar ordaydık. ertesi günde çıkmam yasaktı ama hiç kimse yoktu bakan .. dr da gelmıyordu ne zaman gelecegı bellı degıldı.. pazar gunu olduğu ıcınmış....
bızde ımza atıp çıktık
o gece evde dınlendım akşam Ahmet yılmaz ın cebini aradık fakat 60 tane hastası olduğunu
gitsek bile çok bekleyeceğimizi bu tur şeylerin cok normal olduğunu söyledi...
ki kaç senelik hastasıyım .. çok kırıldım .. yaşadıklarım kolay değildi
onlar hergun böyle vakkalar gorebılır ama bızım ıcın oyle değil evlat bu yaşayıp yaşamadığını
en azından 5 dk bakıp söylemek için bizi ferahlatmak için tamam gelin diyebilirdi...

demet hanımı aradı eşim sonra.. sagolsun ona sadece bir kere gitmeme rağmen hemen sabah gelmemi hemen bakacağını söyledi..
ilaçları iğneyi durumumu sordu..
ertesi gun gittik ve hemen demet hn ilk beni aldı ..
direkt bebeğime usg de baktı ve hemen kalp sesini açıp dinletti bu arada sürekli bilgi verip içimi rahatlattıı
ağzımı açmama bile gerek kalmadı tum soracaklarımı kendisi açıklayıcı bi şekilde anlattı Allah razı olsun...
bebeğin kesenin rahmin herseyine baktı..
üzerimizden yuk kalkmışçasına çıktık ordan.. beni takip etmesi gerektiğini 1 hafta içinde yine gelmem gerektiğini soledi .
bu arada moral bile verdi kendini sakın suçlama dedi...

en sevdim demet hanımı .. dogumada giriyorsa ben varım onunla...
herkesede tavsiye ederim.!

canım öncelikle çok büyük geçmiş olsun yaşadıkların hiç kolay şeyler değil Rabbim sağlıkla hayırlısıysa evladını sana bağışlasın okurken gerçekten tüylerim diken diken oldu...ama demet hanımı sevmene ve memnun kalmana çok sevindim gerçekten öyle bir kadın okadar moral veriyorki okadar olumlu ve ılımlı ki ve esentepede 2 yakınım doğum yaptı çok memnun kaldı hastanedende inşallah beraberce demet hanımdan bebeklerimizi kucağımıza alıp çıkarız 1 er hafta arayla tabi :):)

Cnm sende Aralık annesi olacaksın 2013 Aralık anneleri topiğine gelsene..
Cok güzel paylaşımlar ve sohbetler oluyor.
Gelirsen sevinirim.
İnşallah demet Hn da karşılaşırız
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim

demet hnm gerçekten anlayışlı birisiymiş başkasına gidince anlıyorsunuz.ben gittiğimde de gece doğum vardı çok yorgunum diyordu yinede enerjik ve güleryüzlüydü.

bende demet hanıma gitmeye karar verdim ama esentepe hastanesi nasıl bir yer emin olamıyorum.doğum yapan varsa orda özellikle de normal doğum anlatabilirmi acaba?bide doğum ücretleri hakkında bilgi verirseniz çok güzel olur.

Bende medical park ahmet yilmaza gidiyorum çok memnun makinesi cok iyi bebeğiminet ggörüyorum ilgileniyor ama doğum ücreti çok k eşimin işyerinin dorukla anlasmasi olduğu için doğumu dorukta düşünüyorum doruğun doğum fiyatları hakkında bilginiz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…