- Konu Sahibi monalisa79
-
teşekür ederim canım verdiğin biligi için doruk yıldırım bana biraz uzak kalıyorCnm Doruk Hastanesi Gizem YILDIRIM 'ı önerebilirim. Ayrıca Doruk yıldırım hastanesi çok güzel bir hastane yeni açıldı zaten yeni doğan yoğun bakımı da var bende doğumumda oraya gitmeyi düşünüyorum bilgine cnm bir araştır istersen :)
bu arada Allah bebiğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Allah analı babalı büyütsün :)
canım bende gönül hanımla güler hanım arasında kararsıım gerçi demet hanımda var listemde ama esentepe nasıl bilmiyorum doğum konusunda.baharda randevuların nasıl 1 ay sonraya gün veriyorlar diye okumuştum ve yoğunluğundan şikayet ediyorlarcanım ben bahar hastanesine gidiyorum GÜLER YILDIZ doktorum memnunum ben
ewt canım bahar uygun diğerlerine göre hem yenidoğan üniteside var aklıma daha çok yatıyorkesinlikle yenidoğan yoğunbakımı olan bir hastane seç.Allah korusun ihtiyaç kalmaz umarım ama düşünmek gerekiyor..
doruk çekirge bu konuda iyiymiş.doktorları da iyi..
esentepe ve medikalparkı bilmiyorum
baharda fiyatlar çok uygunmuş doruğun yarısı kadar galiba...
bursalı hamişler doktorlarını neden sölemiyorlar1 eksik 1 fazla
bursalı hamişler doktorlarını neden sölemiyorlar1 eksik 1 fazla
teşekür ederim canım verdiğin bilgiler için sanada hayırlı doğumlar dilerim canımMerhaba monalisa, gebeligimin 35. Haftasi bitti, ikiz bekliyorum. Pek cok doktor dolastim. acibademde sahin zateroglu, cemile hanim, prof tufan bilgin. Jimerde adini hatirlamiyorum bir docent, nuray hanim, suat bey. Ren tipta bashekim yardimcisi (zaten orada tek jinekolog). Ozel olarak Prof. Yalcin kimya. Medikal parkta bahar celen ve ahmet yilmaz. Kimine doktor ve hastane arayisi ile kimine de ayrintili ultrason ve bazi ozel testler nedeniyle gittim. Genel takipte ahmet yilmazi sectim. Degisik gorusler almak istedigimde de baska doktorlara da gittim. Ahmet bey medikal park ile anlasmali ama SGK ile anlasmali degil. Yani testler, muayene ve dogum ucretli. Bahar ve doruk hakkinda bilgim yok. Doktor ve hastane secimi hic kolay degil hele de ilk hamilelik olunca, tecrube de olmuyor. Umarim sana ve bebegine uygun bir doktor bulursun.
ya çok zor bu dr. kararı arkadaşlar gerçekten.. tecrübesi olanlar bizlerle paylaşırlarsa çok seviniriz. benim ilk gebeliğim ve henüz dr.a karar veremedim.. dün deneme amaçlı olarak esentepe tıptaki demet hanıma gittim ama ilgisini pek sevmedim.. mesafeli geldi ve de ben sormasam hiçbirşey anlatmayacak gibiydi.. muayene ücreti ve de bana yakınlığı yüzünden orası olabilir diye düşünmüştüm ama demet hanıma ben şahsen ısınamadım.. yarın da yine denemek için yıldırım doruktaki gizem hanıma gidicem.. burda arkadaş hastaneyi ve dr.u önermiş.. yarın onunla ilgili izlenimlerimi de aktarırımm..
hepinize iyi günler (=
ya çok zor bu dr. kararı arkadaşlar gerçekten.. tecrübesi olanlar bizlerle paylaşırlarsa çok seviniriz. benim ilk gebeliğim ve henüz dr.a karar veremedim.. dün deneme amaçlı olarak esentepe tıptaki demet hanıma gittim ama ilgisini pek sevmedim.. mesafeli geldi ve de ben sormasam hiçbirşey anlatmayacak gibiydi.. muayene ücreti ve de bana yakınlığı yüzünden orası olabilir diye düşünmüştüm ama demet hanıma ben şahsen ısınamadım.. yarın da yine denemek için yıldırım doruktaki gizem hanıma gidicem.. burda arkadaş hastaneyi ve dr.u önermiş.. yarın onunla ilgili izlenimlerimi de aktarırımm..
hepinize iyi günler (=
cnm özel msj atmışsın ama benim cvplama hakkım olmadığı için burdan yazıyorum.
ben gizem hanıma kadın hastalıklarından gitmiştim hamile değilim yani
ama kendisi hakkında internette bir çok güzel yorum okudum ve yıldırım doruk hastanesini de gördükten sonra orada (Allah nasip ederse) doğum yapmak istiyorum.
Hastane de yeni doğan yoğun bakımı da var bildiğim kadarıyla bir çok hastane de bu yok
Bu arada Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
slm canım...
öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.ama doktor seçimi gerçekten önemli.ben de çok gezdim.sonunda Jimer'e gitmeye karar verdim şimdilik tabibaşta ordan randevu bulmuştum oraya devam ediyorum hala.doktorum Recep Doğanlar.çok memnunum oldukça iyi bilgilendiriyo insanı.bi sorum olduğunda cep telefonundan her zaman ulaşabiliyorum o önemli bişey.ama tahliller biraz pahalıya geliyo.pembe maviye sordum oranın muayenesi 125 , Jimer 75 TL.yeni doğan ünitesinin olması önemli tabi.doruk eskiden çok daha iyiydi ama maddi anlamda da uygun olunca yoğunluk çok olduğundan eskisi gibi ilgilenmediklerini biliyorum.biraz faydam olduysa ne mutlu ama paylaşalım yine yararlı olalım di mi birbirimize
öncelikle bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahh..
ben doğum yapalı 2 ay olacak, dr.um başından beri Türkan Yavuz.. önceleri jimerdeydi ama sonra ayrıldı kendi muayenehanesinde çalışıyor artık.. doğumu da rentıp hastanesinde yaptık, dr.umdan zaten aşırı memnunum, hastaneden de fazlasıyla memnun kaldım canım tavsiye ederim
Kızlar hepinize verdiğiniz cevaplardan, yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.. ben de en başta jimere aylin hanıma gitmiştim ve tam anlamıyla ihtiyacımı karşılamıştı gülerüzü, candan tavrı, ilgi ve alakasıyla ama jimerde doğum fiyatları uçuk olduğundan dr.umu değiştirmek zorundayım malesef.. ve şimdiye kadar 2 dr denedim ikisnde de ondaki gibi alaka göremedim.. çok yeni diye hamileliğimi henüz etrafa duyurmadık, öyle karar verdik eşimle.. ama arkadaşlarla paylaştığımızda onlara da danışıcam ve burdaki tavsiyelerinizi de dikkate alıcam.. tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.. ilgiyle verdiğiniz cevaplar inanın çok mutlu etti beni.. (= Allah herkese evladına kavuşmayı nasib etsin..
Kızlar hepinize verdiğiniz cevaplardan, yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.. ben de en başta jimere aylin hanıma gitmiştim ve tam anlamıyla ihtiyacımı karşılamıştı gülerüzü, candan tavrı, ilgi ve alakasıyla ama jimerde doğum fiyatları uçuk olduğundan dr.umu değiştirmek zorundayım malesef.. ve şimdiye kadar 2 dr denedim ikisnde de ondaki gibi alaka göremedim.. çok yeni diye hamileliğimi henüz etrafa duyurmadık, öyle karar verdik eşimle.. ama arkadaşlarla paylaştığımızda onlara da danışıcam ve burdaki tavsiyelerinizi de dikkate alıcam.. tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.. ilgiyle verdiğiniz cevaplar inanın çok mutlu etti beni.. (= Allah herkese evladına kavuşmayı nasib etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?