bursada kadın doğumcu ve hastahane ACİLLL!

monalisa79

oğlum abi oluyor
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
539
0
316
Bursa
Merhaba arkadaşlar bursada kadın doğum doktoru aramaktayım daha doğrusu kararsız kaldım:44:bahar hastanesi,medical park,esentepe tıp merkezi gibi sgk anlaşmalı olsun istiyorum.eşim devlet memuru... Hangi hastaneleri uygun buluyorsunuz ve hangi doktorları acil yardımcı olabilirmisiniz

Cnm Doruk Hastanesi Gizem YILDIRIM 'ı önerebilirim. Ayrıca Doruk yıldırım hastanesi çok güzel bir hastane yeni açıldı zaten yeni doğan yoğun bakımı da var bende doğumumda oraya gitmeyi düşünüyorum bilgine cnm bir araştır istersen :)

bu arada Allah bebiğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Allah analı babalı büyütsün :)

teşekür ederim canım verdiğin biligi için doruk yıldırım bana biraz uzak kalıyor kafamda çok karıştı hangisini seçeyim diye dünden beri pcnin başındayım

canım ben bahar hastanesine gidiyorum GÜLER YILDIZ doktorum memnunum ben
canım bende gönül hanımla güler hanım arasında kararsıım gerçi demet hanımda var listemde ama esentepe nasıl bilmiyorum doğum konusunda.baharda randevuların nasıl 1 ay sonraya gün veriyorlar diye okumuştum ve yoğunluğundan şikayet ediyorlar

kesinlikle yenidoğan yoğunbakımı olan bir hastane seç.Allah korusun ihtiyaç kalmaz umarım ama düşünmek gerekiyor..
doruk çekirge bu konuda iyiymiş.doktorları da iyi..
esentepe ve medikalparkı bilmiyorum
baharda fiyatlar çok uygunmuş doruğun yarısı kadar galiba...

Son düzenleme:
ewt canım bahar uygun diğerlerine göre hem yenidoğan üniteside var aklıma daha çok yatıyor

bursalı hamişler doktorlarını neden sölemiyorlar1 eksik 1 fazla

Merhaba monalisa, gebeligimin 35. Haftasi bitti, ikiz bekliyorum. Pek cok doktor dolastim. acibademde sahin zateroglu, cemile hanim, prof tufan bilgin. Jimerde adini hatirlamiyorum bir docent, nuray hanim, suat bey. Ren tipta bashekim yardimcisi (zaten orada tek jinekolog). Ozel olarak Prof. Yalcin kimya. Medikal parkta bahar celen ve ahmet yilmaz. Kimine doktor ve hastane arayisi ile kimine de ayrintili ultrason ve bazi ozel testler nedeniyle gittim. Genel takipte ahmet yilmazi sectim. Degisik gorusler almak istedigimde de baska doktorlara da gittim. Ahmet bey medikal park ile anlasmali ama SGK ile anlasmali degil. Yani testler, muayene ve dogum ucretli. Bahar ve doruk hakkinda bilgim yok. Doktor ve hastane secimi hic kolay degil hele de ilk hamilelik olunca, tecrube de olmuyor. Umarim sana ve bebegine uygun bir doktor bulursun.

bursalı hamişler doktorlarını neden sölemiyorlar1 eksik 1 fazla

Merhaba monalisa, gebeligimin 35. Haftasi bitti, ikiz bekliyorum. Pek cok doktor dolastim. acibademde sahin zateroglu, cemile hanim, prof tufan bilgin. Jimerde adini hatirlamiyorum bir docent, nuray hanim, suat bey. Ren tipta bashekim yardimcisi (zaten orada tek jinekolog). Ozel olarak Prof. Yalcin kimya. Medikal parkta bahar celen ve ahmet yilmaz. Kimine doktor ve hastane arayisi ile kimine de ayrintili ultrason ve bazi ozel testler nedeniyle gittim. Genel takipte ahmet yilmazi sectim. Degisik gorusler almak istedigimde de baska doktorlara da gittim. Ahmet bey medikal park ile anlasmali ama SGK ile anlasmali degil. Yani testler, muayene ve dogum ucretli. Bahar ve doruk hakkinda bilgim yok. Doktor ve hastane secimi hic kolay degil hele de ilk hamilelik olunca, tecrube de olmuyor. Umarim sana ve bebegine uygun bir doktor bulursun.

teşekür ederim canım verdiğin bilgiler için sanada hayırlı doğumlar dilerim canım

ya çok zor bu dr. kararı arkadaşlar gerçekten.. tecrübesi olanlar bizlerle paylaşırlarsa çok seviniriz. benim ilk gebeliğim ve henüz dr.a karar veremedim.. dün deneme amaçlı olarak esentepe tıptaki demet hanıma gittim ama ilgisini pek sevmedim.. mesafeli geldi ve de ben sormasam hiçbirşey anlatmayacak gibiydi.. muayene ücreti ve de bana yakınlığı yüzünden orası olabilir diye düşünmüştüm ama demet hanıma ben şahsen ısınamadım.. yarın da yine denemek için yıldırım doruktaki gizem hanıma gidicem.. burda arkadaş hastaneyi ve dr.u önermiş.. yarın onunla ilgili izlenimlerimi de aktarırımm..

hepinize iyi günler (=

cnm özel msj atmışsın ama benim cvplama hakkım olmadığı için burdan yazıyorum.

ben gizem hanıma kadın hastalıklarından gitmiştim hamile değilim yani
ama kendisi hakkında internette bir çok güzel yorum okudum ve yıldırım doruk hastanesini de gördükten sonra orada (Allah nasip ederse) doğum yapmak istiyorum.
Hastane de yeni doğan yoğun bakımı da var bildiğim kadarıyla bir çok hastane de bu yok

Bu arada Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

slm canım...
öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.ama doktor seçimi gerçekten önemli.ben de çok gezdim.sonunda Jimer'e gitmeye karar verdim şimdilik tabi başta ordan randevu bulmuştum oraya devam ediyorum hala.doktorum Recep Doğanlar.çok memnunum oldukça iyi bilgilendiriyo insanı.bi sorum olduğunda cep telefonundan her zaman ulaşabiliyorum o önemli bişey.ama tahliller biraz pahalıya geliyo.pembe maviye sordum oranın muayenesi 125 , Jimer 75 TL.yeni doğan ünitesinin olması önemli tabi.doruk eskiden çok daha iyiydi ama maddi anlamda da uygun olunca yoğunluk çok olduğundan eskisi gibi ilgilenmediklerini biliyorum.biraz faydam olduysa ne mutlu ama paylaşalım yine yararlı olalım di mi birbirimize

öncelikle bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahh..
ben doğum yapalı 2 ay olacak, dr.um başından beri Türkan Yavuz.. önceleri jimerdeydi ama sonra ayrıldı kendi muayenehanesinde çalışıyor artık.. doğumu da rentıp hastanesinde yaptık, dr.umdan zaten aşırı memnunum, hastaneden de fazlasıyla memnun kaldım canım tavsiye ederim

Kızlar hepinize verdiğiniz cevaplardan, yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.. ben de en başta jimere aylin hanıma gitmiştim ve tam anlamıyla ihtiyacımı karşılamıştı gülerüzü, candan tavrı, ilgi ve alakasıyla ama jimerde doğum fiyatları uçuk olduğundan dr.umu değiştirmek zorundayım malesef.. ve şimdiye kadar 2 dr denedim ikisnde de ondaki gibi alaka göremedim.. çok yeni diye hamileliğimi henüz etrafa duyurmadık, öyle karar verdik eşimle.. ama arkadaşlarla paylaştığımızda onlara da danışıcam ve burdaki tavsiyelerinizi de dikkate alıcam.. tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.. ilgiyle verdiğiniz cevaplar inanın çok mutlu etti beni.. (= Allah herkese evladına kavuşmayı nasib etsin..

Cnm merak ettim Doruk'tan randevu aldım demiştin naptın gittin mi hangi doktora gittin memnun kaldın mı?(ayy çok soru sordum galiba :) )

merhaba hanımlaaarrr

Ben de bursaya yeni taşındım. 5 aydır henüz burdayım.

İstanbulda hamile kalmıştım, orda doğum yapmıştım daha önce. doktorumdan da hastahanemden de, çalışan herkesten de çook çok memnunduk. memnuniyetimiz o kadar üst seviyelerdeydi ki, hediyelere boğmuştuk hepsini.
doğuma giderken hediyelerini götürmüştük, veririz işimiz bitince diye. 1 bagaj hediye kutumuz vardı yanımızda :)

neyse.. lafı çok uzatmıyım.

hepinizin ilgili fikirlerinizi, yorumlarınızı okudum. çok güzel dile getirmişsiniz kendinizi. çok güzel anlatmışsınız memnuniyetlerinizi ve şikayetlerinizi.

benim bi sorunum var aslında. birkaç aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olamadı maalesef.
ilk bebeğimde hiç sorun yaşamamıştım. ilk ay hemen hamile kalmıştım. sonrasnda da kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim olmuştu. ona da hemen ilk ay hamile kalmıştım.
şimdi 7 aydır hala hamile kalamadım.
endişelenmeye başladım açıkçası. nedir nedendir bilemiyorum.

bir kızım var, inşallah bir tane daha yavrum olursa, çok mutlu olacağız..
ama nedense olamadı gitti.

hem yumurta takibi yaptırmak hem de çatlatma iğnesi olarak, tam yumurtlama zamanımı bilmek istiyorum.
buna da her doktor sıcak bakmıyor. çatlatma iğnesinin sakıncalarından falan dem vuruyorlar hemen... yani ben öyle duyuyorum.
henüz bi doktora gidip, bi baktırmış değilim kendime. bu konudan da hiçbir doktora bahsetmedim. ama istiyorum.
varsa, buna sıcak bakacak bir doktorunuz.. bana tavsiye eder misiniz lütfen?
çok acil!
çünkü regl olmak üzereyim, test yaptım yine negatif. bu ay artık şu yumurta takibi meselesine başlamak istiyorum. daha fazla zaman kaybetmiyim boş yere...
lütfen... bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleme:

slm canım
özelden yazma hakkım yokmuş henüz ben sanırım karar verdim.Jimer'e gidiyorum bugün de randevum vardı.eşimin de içine sindi.yüzde yüz değil ama oraya devam edecek gibi görünüyorum.doktorum Recep Doğanlar.çok iyi iletişimi var.doğum için de görüştük.baştan devam edersen ona göre paket fiyatı değişiyomuş.diğerlerini de araştırdım tam teşekküllü yeni doğan ünitesi var ve sorun olup bebek yattığında başka ücret ödenmiyomuş.3000 diyo ama tam yetkili biriyle görüşüp fiyat sabitleme yapıcaz bakalım.Doruk'ta Melike Hanım varmış arkadaşım ona gidiyo onu da tavsiye etti onun muayenesi 50. Jimer 75 ultrason içinde fiyatı.Pembe Mavi 125 dedi.doğum 2500.valla hepimiz için hayırlısı olsun canım inşallah...özel hastane fiyatları 500 aşağı yukarı oynuyo. görüşüp paylaşalım insanın ihiyacı oluyo gercekten bi de bugün daha net gördük eşimle hareketlenmiş iyice falan insan bi tuhaf oluyo...öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…