bursada iyi kadın doğum doktoru tavsiyesi??

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
merhabalar .. pco sebebiyle bebek düşündüğümüz için doktora gittim. yaklaşık 3 aydır fln gidiyorum bursada ziya çetine ancak başka bursada doktor önerisi olan varmı özellikle bebek düşünenler için??

Ahmet yılmaz iyi bir doktor medicalparktaydı şuanki durumu bilmiyorum

sakın ahmet yılmaz a gitme arkadaşım bnm problemimin ne oldugunu bilemedi ve onun yüzünden çok geç kaldm

sakın ahmet yılmaz a gitme arkadaşım bnm problemimin ne oldugunu bilemedi ve onun yüzünden çok geç kaldm

Umi plazada jale gurluer var ona gittim cnm en son ama ziya cetini de birakmadm bi kac kez ona da gittim su an rahim filmi cektirmek icin bekliyorum hastanede olcem korkudan.senin varmi bebisin buldun mu dgrusunu

merhaba.bende jale gürlüler e gidiyorum ilk doğumumuda onda yaptım bundada tekrar ona gitmeyi planlıyorum.harika bir dr kesinlikle tavsiye ederim.fakat ücreti biraz fazla yani sana uygunsa kesinlikle git derim.

Umi plazada jale gurluer var ona gittim cnm en son ama ziya cetini de birakmadm bi kac kez ona da gittim su an rahim filmi cektirmek icin bekliyorum hastanede olcem korkudan.senin varmi bebisin buldun mu dgrusunu

canım ben art osman develioğluna gidiyorum tüp bebek yaptırdım sonuç bekliyrm bakalm

evet cnm cok zorlandık ama değer die düşüündük fakat bida gitmeyi düşünmüyoruz onun için herşeyin para olduğunu düşünüyorum. çok kötü davrandı bana kalbim çok kırıldı hakaret bile etti yani anlıycaan benm baya piskolojimi bozdu bidaha gitmeyz ona bakalm kısmet ama bekliyorum bakalm bgn transferimin 5. günü sen nabtın?

Osman develioglunu duydum cnm ama maddi anlamda cok zorlamiyormu muayene bile 350 tl dedi bana

malesef öyle canım bnde çok araştırdım profları hep 350 400 fiyat gebelik varsada değişiyomuş..o yüzden osmangaziye gidiyorum doktordan memnun kldım fiyatta uygun geldi bana.

malesef öyle canım bnde çok araştırdım profları hep 350 400 fiyat gebelik varsada değişiyomuş..o yüzden osmangaziye gidiyorum doktordan memnun kldım fiyatta uygun geldi bana.

Bende bi arayip sormustum ama cok geldi bi kere olsa neysr ama biz tedavi oluyoruz sürekli bu kdr olmasi cok fazla bende jale gurluer e gidiyorum bakalim hayirlisi

Nasil yani o kdr para alip bide bakaret mi ediyor.zaten ufleseler agliyorum aslinda ben ziya cetinden de jale hanimdan da memnunum ama iste care bulmak icin baska doktor düşündüm de hayatta gitmem o adama. Zaten jale hanima gittigimi ziha cetine soyledigimde cok para verincemi doktor iyi oluyor dedi ki jale gurluer de aman aman parayla isi olan biri degil ziya cetin hic degil ama bence iyi doktorlar

Ne bicim doktorlar var oyle en iyisi ozel hastane doktoru bana kalirsa.muayenehaneye gidersn o kadar para ver yuzune bkmasin.zaten moraller bozuk hassas oluyoruz bu durumda.

bn osman hocayı çözemedm gerçkten cok garip bi adam meselA bnm kilom var sürekli bunu yüzüme vurdu ve bi muayenede belkide 5 kez ne bu göbek nerde büyüttün bunu faln demişti ve ben cok kompleksli olmama rağmen susmustum fakat cok uzulldm kompleks yptım fakat hytım boyunca okdr ilaç kullndmki 18 yaşımda manken gibiykn 6 ay içinde 20 kiloya ykn aldm ve veremıyorum en fazla 10 kiilo verdm bunu ona anlatamadm utandm aciz grmesn beni die beni diyetisyene yönlndrdi fkt gidemedm cnkü osmn hocanın mua parasını bile zor denkleştiriyodk.transferimin oldugu gun sordu gittnmı die bnde hyr dedim yine kızcaktı tahminim ama nie die srdugunda durumumuz ona gidebilcek derecede deil dedim sustu.işin özü iyi bi doktor ama hastasının piskolojisini pek düşünmüyo bence sadece kndi sesini duyan biri.bgn aradı çok şaşırdm 6. gün iğnem vardı durumumu srmk için aramıs :44:

merhaba size ziya çetinle ilgili bişey danışmak istiyorum .ziya çetini çok duydum ama özel muayehanede hizmet veriyor peki doğumu nerde yaptırıyor hangi hastaneyle anlaşmalı vede ücretleri hakkında bilginiz varmı? cevap yazarsanız sevinirim.

Doğumı dorukta yaptırıyor ama istersen başka hastahanelerede geldiğinini duydu.ücreti bilmiyorum ama cok olduğunu tahmn etmiyorum parayla cok işi olan bi adam değil

Arkadaşlar merhaba,
Cevaplara baktım ama sene geçmiş üzerinden.
Bursa ya yeni taşındık kadın doğum uzmanı bir dr araştırıyorum konu hakkında yardımcı olabilir misiniz lütfen.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…