Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar .. pco sebebiyle bebek düşündüğümüz için doktora gittim. yaklaşık 3 aydır fln gidiyorum bursada ziya çetine ancak başka bursada doktor önerisi olan varmı özellikle bebek düşünenler için??
merhabalar .. pco sebebiyle bebek düşündüğümüz için doktora gittim. yaklaşık 3 aydır fln gidiyorum bursada ziya çetine ancak başka bursada doktor önerisi olan varmı özellikle bebek düşünenler için??
sakın ahmet yılmaz a gitme arkadaşım bnm problemimin ne oldugunu bilemedi ve onun yüzünden çok geç kaldm
Umi plazada jale gurluer var ona gittim cnm en son ama ziya cetini de birakmadm bi kac kez ona da gittim su an rahim filmi cektirmek icin bekliyorum hastanede olcem korkudan.senin varmi bebisin buldun mu dgrusunu
canım ben art osman develioğluna gidiyorum tüp bebek yaptırdım sonuç bekliyrm bakalm
Osman develioglunu duydum cnm ama maddi anlamda cok zorlamiyormu muayene bile 350 tl dedi bana
malesef öyle canım bnde çok araştırdım profları hep 350 400 fiyat gebelik varsada değişiyomuş..o yüzden osmangaziye gidiyorum doktordan memnun kldım fiyatta uygun geldi bana.
Nasil yani o kdr para alip bide bakaret mi ediyor.zaten ufleseler agliyorum aslinda ben ziya cetinden de jale hanimdan da memnunum ama iste care bulmak icin baska doktor düşündüm de hayatta gitmem o adama. Zaten jale hanima gittigimi ziha cetine soyledigimde cok para verincemi doktor iyi oluyor dedi ki jale gurluer de aman aman parayla isi olan biri degil ziya cetin hic degil ama bence iyi doktorlarevet cnm cok zorlandık ama değer die düşüündük fakat bida gitmeyi düşünmüyoruz onun için herşeyin para olduğunu düşünüyorum. çok kötü davrandı bana kalbim çok kırıldı hakaret bile etti yani anlıycaan benm baya piskolojimi bozdu bidaha gitmeyz ona bakalm kısmet ama bekliyorum bakalm bgn transferimin 5. günü sen nabtın?
Nasil yani o kdr para alip bide bakaret mi ediyor.zaten ufleseler agliyorum aslinda ben ziya cetinden de jale hanimdan da memnunum ama iste care bulmak icin baska doktor düşündüm de hayatta gitmem o adama. Zaten jale hanima gittigimi ziha cetine soyledigimde cok para verincemi doktor iyi oluyor dedi ki jale gurluer de aman aman parayla isi olan biri degil ziya cetin hic degil ama bence iyi doktorlar
merhaba size ziya çetinle ilgili bişey danışmak istiyorum .ziya çetini çok duydum ama özel muayehanede hizmet veriyor peki doğumu nerde yaptırıyor hangi hastaneyle anlaşmalı vede ücretleri hakkında bilginiz varmı? cevap yazarsanız sevinirim.Nasil yani o kdr para alip bide bakaret mi ediyor.zaten ufleseler agliyorum aslinda ben ziya cetinden de jale hanimdan da memnunum ama iste care bulmak icin baska doktor düşündüm de hayatta gitmem o adama. Zaten jale hanima gittigimi ziha cetine soyledigimde cok para verincemi doktor iyi oluyor dedi ki jale gurluer de aman aman parayla isi olan biri degil ziya cetin hic degil ama bence iyi doktorlar
Doğumı dorukta yaptırıyor ama istersen başka hastahanelerede geldiğinini duydu.ücreti bilmiyorum ama cok olduğunu tahmn etmiyorum parayla cok işi olan bi adam değilmerhaba size ziya çetinle ilgili bişey danışmak istiyorum .ziya çetini çok duydum ama özel muayehanede hizmet veriyor peki doğumu nerde yaptırıyor hangi hastaneyle anlaşmalı vede ücretleri hakkında bilginiz varmı? cevap yazarsanız sevinirim.
çok teşekkür ederimDoğumı dorukta yaptırıyor ama istersen başka hastahanelerede geldiğinini duydu.ücreti bilmiyorum ama cok olduğunu tahmn etmiyorum parayla cok işi olan bi adam değil